Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stejně jako před lety Doug Dorsey a Kate Moseleyová toužili po zlaté olympijské medaili, dnes sní o nejcennější sportovní trofeji jejich dcera Jackie. Samozřejmě také vrcholová krasobruslařka. V rozhodující jízdě se však zraní. Díky usilovnému tréninku se sice vrátí na led, zdá se však, že forma, potřebná pro zlatou medaili v soutěži jednotlivců, je pro ni nedosažitelná. Pochopí, že větší naději by měla v soutěži párů, hledání vhodného partnera však vypadá beznadějně. Jednoho dne se u pohovoru objeví Alex Harrison, s nímž se Jackie seznámila na nedávné dovolené. Problém je, že není krasobruslař a vlastně nikdy nestál na ledě. Na on-line bruslích však dokáže divy a zdá se, že přezout brusle pro něj nebude velký problém. Potíž je v tom, že on a Jackie jsou zcela odlišní, a tak se brzy na tréninkovém ledě rozpoutá bitva, kterou přiživuje nejen nezkrotný Alex, ale hlavně Jackie, která ho považuje za nespolehlivého lenocha. Její matka Kate, která má s podobnou situací osobní zkušenost, si však ví rady a hrany neustálých hádek brzy otupí. Když už to vypadá, že se pár dokonce začíná sbližovat, objeví se Alexova dávná přítelkyně Heidi a stává se hrozbou nejen pro křehký vztah Alexe a Jackie, ale také pro šanci uspět na olympiádě… (TV Nova)

(více)

Recenze (97)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Dá se to. Hlavně díky Christy Romano, která je tady neskutečně nádherná a sexy. A věřím, že i Ross Thomas si tady najde dost fanynek. Od jedničky je všechno barevnější, divácky přívětivější, ale i hloupější. Celá romantická linka se skládá z věčného dohadování kdo má koho rád. Jeden se urazí, nepřijde na trénink/soutěž a ten druhý ho jede přemluvit někam do tramtárie. A asi nebude překvapením, když prozradím, že to má zase happy end. Až na tu fantastickou bloncku, která dostala košem :) ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

No je to už nějakej ten pátek, co jsem viděl původní Ledové ostří, ale pamatuju si, že mě to hodně bavilo a že mě tam bavila Moira Kelly. Musel jsem si tedy trochu osvěžit paměť a přečíst si obsah toho původního a tohoto filmu, abych se dostal do obrazu. Musím konstatovat, že teď momentálně nedokážu posoudit, o kolik je který film lepší, ale i tenhle mě docela bavil. Především mi vždycky udělá radost, když hlavní postava dokáže ve tváři vytvořit nějakou mimiku a netváří se celý film stejně. A to Christy Carlson Romano splnila. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nebýt těch dramatických pokusů, tak byc tuhle slaďounkou ptákovinu hodnotil líp. Dvojice složná z krasobruslařky a skejťáka mi přišla hodně fajnová a dokonce i zábavná. Až miani nevadila ta spousta hovadin, která děj provázela. Jenže jakýkoliv pokus o dráma měl za následek bouřlivý smích. Smích nad stupiditou tvůrců a jejich snahou dodržet za každou cenu škatulku žánru. Děsně předvídatelné a přitom vůbec být nemuselo. Ty postavy to nepotřebovaly a vystačily by si klidně samy. ()

Muhehee odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejhorších filmových zážitků, možná proto, že mu nebylo úniku. Jen si jeďte na dovolenou autobusem. Z poklidného výletu se stane v okamžiku horor, v okamžiku kdy vám pustí Ledové ostří 2. Po pěti minutách si řeknete, že to je ale pěkná blbost, po deseti minutách budete chtít dočasně oslepnout a ohluchnout a po půl hodině se budete snažit rozbít hlavou okno autobusu a za jízdy vyskočit a ukončit tak své utrpení. I díky téhle filmové otřesnosti si budu dovolenou pamatovat navěky. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Coda: 1. "Groove Master" - Arrow ,2. "Lauretta" - Malcolm McLaren ,3. "Love Shack" - Rosemary Butler ,4, "I've Got Dreams to Remember" - Delbert McClinton ,5. "Auld Lang Syne" - Rosemary Butler & Warren Weibe ,6. "Walking the Dog" - John Townsend ,7. "It Ain't Over 'til It's Over" - Rosemary Butler & John Townsend ,8. "Shame Shame Shame" - Johnny Winter ,9. "Turning Circles" - Jay Gruska ,10. "The Race" - Yello ,11. "Baby Now I" - Dan Reed, ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo ve městě Santa Clarita v Kalifornii v USA. (willy1)
  • Knihu, kterou čte Jackie na pláži, je "Eclipse" ze série "Twilight" od autorky Stephanie Meyer. (ČSFD)
  • Ve filmu se na jeho začátku objeví ukrajinská krasobruslařka Oksana Baiul, roli klienta hotelu si tu zahrál jeho producent a režisér Sean McNamara. (ČSFD)

Reklama

Reklama