Reklama

Reklama

Hodná holka

  • USA The Good Girl (více)
Trailer

Obsahy(1)

Justine (hraje ji slavná Jennifer Anistonová) už dávno není malá holka vyrostla, je vdaná a ráda by založila rodinu. Její manžel Phil ji nade vší pochybnost miluje, ale v posteli jim to spolu nějak nevychází. Jednoho dne se Justine setkává se zajímavým mladým mužem, který jí nabízí šanci uniknout z manželské nudy do zářivého světa emocí a sexu. Jenže z banální milostné aférky se záhy stane posedlost a Justinin život je plný zmatků, lží a podvodů . Dokáže si vybrat mezi spolehlivým manželem a neodolatelným milencem? Je to hodná nebo špatná holka? Film podle scénáře Mikea Whitea natočil režisér Miguel Arteta a Jennifer Anistonová v něm dostala výraznou hereckou příležitost ztělesnit moderní Emmu Bovaryovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

Veronica27 

všechny recenze uživatele

Hodná a nebo zlá holka ? Tak tady opravdu těžko říct, prodavačka obchodu Rodeo trochu pochybuje o svém manželovi a tak jí nenapadne nic lepšího, než si nabrnknout zajíčka ..spolupracovníka.A tak možná měla mít více oči na stopkách.Myslím že tady napáchala více škody nevinným lidem :- ) Jo a Phil to je strašně naivní osel. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Takovej docela obyčejnej film o docela obyčejnejch lidech a jejich obyčejnejch problémech. Divák se tak docela může sžít s postavama a oproti všemožnejm supermanům, co právě zachraňujou svět, je to přijemná změna. Někomu to možná bude připadat nudný, ale já podobný filmy teda můžu a to jako hodně. Trochu bych to přirovnal k filmu Office space a to nejen kvůli účasti Jennifer Aniston. Ta mimochodem ukazuje, že umí hrát i něco jinýho, než Rachel z Přátel. Jake Gyllenhaal se sice celou dobu tvářil tajemně, jak kdyby mu zapomněli říct, že už nehraje roli Donnieho Darka, ale to nebylo zase až tak na škodu a celkem mi ve filmu seděl. Hodná holka neni film, kterej plní kina, ale na takovej odpočinkovej večer to pro mě rozhodně neni špatná volba. ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Nesnesitelně submisivní yes woman náměsíčně bloudí mdlým příběhem o tom, jak hodná holka ke štěstí (ne)přišla. Patologická vstřícnost ji vede až do Absurdistánu, kde se chodí do postele na povel. Kdo nic nedělá, nic nezkazí, ale radikálně pasivní způsob života taky není řešení. Na omluvu Justine nutno říct, že její startovní pozice je politováníhodná – má ubíjející práci v supermarketu, za manžela přiblblého křupana, v neutěšeném bytě věčně nasomrovaného jeho slizkého kolegáčka a na krku psychopatického zajíčka. I tak se ale snaží být hodná a všem vyhovět, jenže je to snaha stejně diskutabilní, jako když úzkostlivě překračujete květiny a pošlapete přitom mravence. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Super snímek, který jsem viděl už podruhé a opět se mi velmi líbil. Jedná se o film, který má zajímavý a snadno srozumitelný děj, zajímavé a věrohodné herecké tváře a je koncipován velmi věrohodně a vemi zajímavě, takže diváka nenechá vydechnout a naopak divák s napětím čeká, jak tohle všechno může dopadnout a jak to vlastně skutečně dopadne. Nevím, co k tomu více říci, Jenn Aniston hrála velmi dobře a přesvědčivě ženu nespokojenou se svým životem, Jake Gyllenhaal byl také vybrán výtečně pro roli svůdníka hlavní hrdinky a zároveň tak trochu vyšinutého mladíka a bezpochyby správná byla i volba obsazení Johna C. Reillyho do role naivního a milujícího manžela hlavní hrdinky. Jedná se bezpochyby o film, který je zajímavý, který je dobře udělaný a o film, který mne velmi nadchnul, ale když se kouknu, jakým super filmům jsem dal pět hvězdiček, tak tomuhle filmu jednu hvězdičku ubírám, protože mu přece jen ještě kousek do toho absolutního super filmu chybí... ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Jennifer Aniston ako obyčajné poctivé dievča, ktoré hľadá zmenu a lásku, len nevie, či ide správnym smerom. Až na ten kriminálny záver by to aj bol obyčajný pohodový film, ale ani tá akcia mu nedala nejaký zvláštny šmrnc. Takže zostalo to len pri tom obyčajnom filme, ktorý zaujal aj pri pomerne očakávanom vývoji udalostí. –––– Máš v očích napsaný, že nenávidíš svět. To já taky. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (14)

  • Jennifer Aniston přijala roli Justine pod podmínkou, že se již dále nebude do scénáře nějak zásadně zasahovat. (Avalon820)

Reklama

Reklama