Reklama

Reklama

Hodná holka

  • USA The Good Girl (více)
Trailer

Obsahy(1)

Justine (hraje ji slavná Jennifer Anistonová) už dávno není malá holka vyrostla, je vdaná a ráda by založila rodinu. Její manžel Phil ji nade vší pochybnost miluje, ale v posteli jim to spolu nějak nevychází. Jednoho dne se Justine setkává se zajímavým mladým mužem, který jí nabízí šanci uniknout z manželské nudy do zářivého světa emocí a sexu. Jenže z banální milostné aférky se záhy stane posedlost a Justinin život je plný zmatků, lží a podvodů . Dokáže si vybrat mezi spolehlivým manželem a neodolatelným milencem? Je to hodná nebo špatná holka? Film podle scénáře Mikea Whitea natočil režisér Miguel Arteta a Jennifer Anistonová v něm dostala výraznou hereckou příležitost ztělesnit moderní Emmu Bovaryovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Unuděná a depresemi stíhaná Justine žije v nudném a depresivním manželství. Když se v obchodě, kde pracuje najednou objeví zajímavý a pohledný mladík, zdá se, že se jí blýská na lepší časy. Skutečnost je však jiná, protože Holden je na tom, co se psychiky týče, ještě hůře. Zajímavé romantické drama ( komedie to opravdu není), vypráví příběh jakoby nudně, aby se divák mohl přiblížit pocitům hlavní hrdinky. Ve druhé půlce to trochu ztrácí dech, ale na poctivé 3* to bezpečně stačí. ()

Luciášek 

všechny recenze uživatele

Podle textu distributora to vypadá na úplně jiný film, než jakým pak opravdu je. Je totiž o moc hlubší a vážnější. A bohužel je to všechno skutečné. Žena, která pocity hlavní hrdinky nezažila, si může gratulovat. Je strašné být na začátku života a nežít ani ničím podobným životu. Vědět, že vám utíká čas a že už vás nic hezkýho nečeká. Bohužel další nedoceněný snímek. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si,že hodná holka bude další tuctová komedie s míchaná s prvky romantiky když je tam Jennifer,ale za mě jsem se tedy velmi mýlil.Film mě hodně mile překvapil.Příběh pojednává o Justine,která má ze svého života deprese (úplně jsem se v ní viděl jako by mi četla myšlenky),nebaví jí práce,manžela má za prase a celý její život nesměřuje nikam a je to jen strašný stereotyp bez špetky té jiskry,ale pak se v obchodě kde Justine pracuje jako pokladní objeví nový pracovník-mladý prodavač a zároveň samotář a podivín v jedné osobě.Justine si po chvíli k mladíkovi najde cestu a sblíží se s ním,protože cítí,že on nahlíží na svět stejně a zároveň si navzájem rozumí,ale mladík má ještě větší deprese než Justine...a do toho se ještě připlete kamarád manžela Justine,který ví o jejich vztahu...no a máte o pár zvratu postaráno.Film byl pro mě dobrý hlavně v tom,že jsem se v něm perfektně našel a zároveň nabízel pohled na obyčejný v lecčems nudný stereotyp kde i tak máme čas od času šanci změnit běh událostí a nasměrovat náš další život jinam ,jen jestli všichni máme tu odvahu....Všechny role byly zahrány perfektní a to i ty menší jako například Johna C. Reillyho.Za mě tedy celkově 80 % a čtyři hvězdy. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Príbeh jednoduchej ženy-predavačky, ktorá po príchode nového zamestanca-milenca rieši dilemu svojej budúcej existencie. (1) Stabilita, rutina - predstavovaná HomerSimpsnovským, milujúcim a dobráckym manželom s ktorým je proste nuda, alebo (2) útek z práce zamestnania, zamestanania a zabehaných stereotypov s psychicky a emocionálne labilným, so života zmeteným, vášnivo zamilovaným madíkom (výborný Gyllenhaal) s nulovou víziou budúcnosti. Trochu som sa obával výkonu Jennifer Aniston, ale bol som milo prekvapený jej sympatickým, civilným a hľavne uveriteľným výkonom, v ktorom našťastie Rachel nenájdete. Príjemný film s pár výbornými nápadmi. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Hodná holka mohla být mnohem lepším filmem. Přišlo mi to celé příliš mdlé, bez šťávy. Snímek s psychologickou podstatou a zajímavým příběhem postrádal nějaké grády. Něco, co by ho povzneslo na vyšší, záživnější úroveň. Takto zůstalo jen, sice u příjemného, kvalitního, ale průměrného snímku bez výraznějších dojmů. Ale Jakeu Gyllenhaalovi a Jennifer Aniston to společně slušelo a Jakeovi, coby psychopatickému mladíkovi ještě víc:) ()

Galerie (64)

Zajímavosti (14)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. ledna 2002 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)
  • Aby oblečení Justine (Jennifer Aniston) vypadalo ve filmu více opotřebovaně a vytahaně, připevnil Miguel Arteta k rukávům kostýmů záváží již několik týdnů před začátkem natáčení. (Avalon820)
  • Film byl natočen za 33 dní. Během jednoho natáčecího tak bylo nafilmováno až 6 scén. (..Lucas..)

Reklama

Reklama