Reklama

Reklama

Univerzální uklízečka

  • Velká Británie Keeping Mum (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dobromyslný Walter Goodfellow (Rowan Atkinson) je vikářem v malém anglickém městě Little Wallop, kde žije se svojí ženou Glorií (Kristin Scott Thomas) a dvěma dětmi. Gloria se snaží zachovávat důstojnost manželky duchovního, ale časem zjistí, že děti a beznadějný manžel jí nestačí k pocitu životního štěstí. Touží po záchraně, jež přichází v podobě Grace (Maggie Smith) - okouzlující diskrétní hospodyně, která má svůj osobitý recept na vedení domácnosti a velmi neobvyklé způsoby řešení problémů... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Když ve filmu Tamsin Egerton ukazuje cecíky, tak jí bylo jenom 16 let. Aspoň myslim teda.

dadaft

dadaft (hodnocení, recenze)

Za mě pět z pěti.

Lidská britská černá komedie.

Všichní herci skvělí, Kristin Scott Thomasová excelentní.

Pohlazení na duši.

DamonS

DamonS (hodnocení, recenze)

Černá komedie s netradičním námětem, celkem blbost v čele s vraždící bábou, které projde úplně všechno.Na takové komedii není nic zajímavého, znovu bych to už viděl rozhodně nechtěl.

Jincom

Jincom (hodnocení, recenze)

Nevadí mi přehnané scénky, pokud je to v zájmu černého humoru. Tady mi ale ta plejáda mrtvol přišla spíše samoúčelná. Zkrátka čekal jsem, že se u téhle komedie budu více bavit. Je třeba ovšem vyzdvihnout výkon Maggie Smith, která s babičkovskou chladnokrevností dodává svou postavou filmu šťávu. Celkově tedy příjemná komedie, leč ničím zvláštní či nadprůměrně zábavná.

Palisander

Palisander (hodnocení, recenze)

Komédia to príliš nie je, ale čierne je to parádne. V tomto prípade viac mŕtvol rovná sa väčšia zábava ;-). A obsadenie je vynikajúce.

Silvana

Silvana (hodnocení, recenze)

Mne sa na tomto filme nezdalo vtipné absolútne NIČ. Vraj komédia?? Ani raz som sa nezasmiala. Ešteže tam hral Rowan Atkinson. Film hodnotím len jednou hviezdičkou a aj to len kvôli Rowanovi.

Motte

Motte (hodnocení, recenze)

Film ktery nema spad, porad si rikate tzak kdy se zacne neco dit a pak toto......no lehce sem se nudil.

Iviiiček

Iviiiček (hodnocení, recenze)

Velmi příjemná oddechovka. Líbilo, líbilo :) A docela na mě zapůsobila scéna s Šalamounovou písní. :)

kubrt2112

kubrt2112 (hodnocení, recenze)

nechapu radu zdejsich nazoru tvrdicich ze film je nudny a rezie spatna stejne jako scenar...bla bla bla! Prijde mi ze se do textu techto autoru promitlo nenaplnene ocekavani z "ha ha komedie". Mam-li jednim slovem popsat tento film pak volim slovo "melodicky" nikoliv nudny ci nezabavny. Film plyne tise a pomalu a az na konci si uvedomite jak sakra dobry film to byl!!! Mimochodem kdyz uz jsem film prirovnal k hudbe hodilo by se abych ho v ramci hudebnich zanru i zaradil. Volim zanr gold time music a jelikoz se jedna o film hodilo by se to zmenit na gold time movie.

Šandík

Šandík (hodnocení, recenze)

Překvapuje mě jedna věc... To jste si vážně nikdo nevšimli oné geniálně podvratné podobností s paní Marplovou od Agathy Christie?

geedee

geedee (hodnocení, recenze)

Skvělý Rowan Atkinson, skvělá (či spíše famózní) Kristin Scott Thomasová a brutálně grandiózní Maggie Smith dělají z tohoto, jinak zcela předvídatelného a průměrného, filmu nářez jako blázen. Úplně cítíte tu vůni anglického venkova. Konečně se ukázalo, že Rowan Atkinson není jenom Mr. Bean, ale i velice zdatný herec a recitátor. Scéna, kdy cituje bibli, je fascinující. Nedáte si čaj?

 (hodnocení, recenze)

No..šel sem na to jako na komedii, ale ve výsledku sem se zasmál jen párkrát a to zejména když se vraždilo. Jinak bych spíše řekl, že je to taková sonda do života maželek reverendů-tedy těch nadšených do své práce, co pečou na manželku. Já však šel na film v hodně blbé náladě a na teoretické rande, takže je pravděpodobné, že se možná zasmějete vícekrát než já(ale jen možná :-)

shamanik

shamanik (hodnocení, recenze)

Mne sa to celkom pacilo, nie je to nic prevratne ale dobre som sa pritom pobavi a navyse je to vyborne zahrane

Kedar1

Kedar1 (hodnocení, recenze)

Ze začátku to sice komedie moc není, ale je důležité rozehrát děj pro druhou půlku filmu, kdy příchod hospodyně začíná měnit všechno doslova vražedným tempem :)) Fakt podařený snímek, černá komedie podle mého gusta.

tombac

tombac (hodnocení, recenze)

Bez humoru?? No pche... Jak uz pravil karels, smalo se cele kino, a to pomerne casto. Sice to neni nic prevratneho, ale mne svezi a prijemny filmecek, plny sympatickych hercu, bohate staci.

AngelinaJ.

AngelinaJ. (hodnocení, recenze)

Bylo to sqělý, obvzlášt´ druhá polovina filmu! Ještě teď se musim smát když si vzpomenu na závěrečnej záběr s rybníčkem:-)

 (hodnocení, recenze)

Už dlouho jsem se tak nenudil.Ničím mě ten film neoslovil proste takova pruměrná černa komedie.

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Pokud někomu připadá, že tato skvělá černá komedie byla bez humoru, tak bude problém na jeho straně. Smálo se celé kino a opravdu je čemu a často
BTW co se zdá je sen .. chce to nejprve vidět film a pak se vyjadřovat

Silence

Silence (hodnocení, recenze)

Tak co lidi, mám na to jít do kina nebo ne? Bude to dobrá oddechovka?

Reklama

Reklama