Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šarmantní podvodník Viktor neztrácí po propuštění z vězení čas a hned se pustí do nových podvodů. Nejprve prodá dům své milenky Heleny, aby získal peníze na věno své dcery Katrin, a pak se pokusí prodat jachtu, která mu pochopitelně nepatří. Pak ale dojde v jeho životě k osudovému zlomu - setkává se se svou kurátorkou Charlottou. Z lásky k ní začne dokonce uvažovat o tom, že by přestal spolupracovat se svým komplicem Kamilem a napravil se, jenže v rozhodující okamžik ho svým nečekaným návrhem zaskočí sama Charlotta... Kriminální komedii Philippa de Broky vévodí okouzlující Jean-Paul Belmondo v roli rozpačitého zamilovaného podvodníka. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

TV spot 2

Recenze (168)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru „oddechovka“ hodnotím velmi kladně, Jean-Paul Belmondo v životní formě, v nejlepších letech a jeho komediální talent je bez diskuze fantastický, srší z něj energie a valí si to po celou dobu ve vysokých otáčkách.. Nesmírně obdivuji to nasazení, se kterým se pouští do všech eskapád, převleků, fantazií a samozřejmě neodolatelných lží, bylo mi potěšením, nasmála jsem se dosyta.. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dalsi Belmondov fil mL´incorrigible uz podla mna patri medzi vysoko kvalitne filmy. Reziser Philippe DeBrocca,sa ukazal ako talent, film perfektne odsypa, nuda nehrozi, kulisy nadherne. Belmondo v dalsej kultovej blaznivej zlodejskej komedii, poprosim viac takychto filmov. No ale toho sa uz nedockam, dnes frci tak akurat oelstakovany spravnak ktory s hajzlovym poklopom v ruke brani svetovy mier - alebo mainstream vyzdvihuje / a nase telky opakuju / vsetky tie 3 tchory : 100 % ()

Reklama

boni 

všechny recenze uživatele

Tradičně neodolatelně "belmondovské", kdy vám prostě Jean Paul od první minuty vyloudí na tváři úsměv od ucha k uchu, tentokráte v naprosto zběsilém tempu. Nebýt pár hluchých míst, dalo by se uvažovat o plném hodnocení. Ale zase mezi "Bebelovo" kinematografií je tohle spíše průměr, takže vlastně čtyři hvězdy jsou dobré. Ach, jak já miluji staré, dobré francouzské komedie, jo jo. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Romantiko, tvé jméno je chtíč! Zábavo, tvé jméno je kolovrátek! Šarme, tvé jméno je faleš! De Brocovy komedie, jimž vévodí sebestředná, obrazu plná, z něj přetékající Belmondova postava, mi imponují jen tehdy, dokáží-li onu sebestřednost a vyčůranost usadit něčím jiným (chytřejším) než větší sebestřednou vyčůraností, např. jako v Muži z Acapulca. S trochou nadsázky a fantazie "Nenapravitelného opravdu napravit." Slabé ***. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Když se řekne bláznivá komedie, tak k tomuto termínu určitě patří Nenapravitelný s Belmondem. Už od úvodních titulků se rozvíjí neuvěřitelné skeče a scénky v rychlém tempu za sebou, že není možno ani vydechnout a až v půli filmu se začne odvíjet celistvější příběh. Belmondo řádí jako uragán a hodně mě jeho temperament připomíná našeho génia Menšíka, ten taky, když se objevil před kamerou, byla to vždy neskutečná bouře. Výborný je i starý dobrý český dabing, zde je Belmondo nadabován Miroslavem Moravcem a tem mu sedí perfektně. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Postava, kterou ve dvou po sobě jdoucích sekvencích hraje Élizabeth Teissier – jejíž kariéra astroložky se stala veřejně známou od roku 1975 – se jmenuje Sibylla, což bylo ve starověku označení pro prorokyně nebo věštkyně, které pronášely věštby, a tedy i pro ženy, které předpovídaly. (classic)
  • Ukradený triptych údajně pochází od umělce El Greca. Ten ve filmu se mu však ani zdánlivě nepodobá. U malíře je uváděn jediný triptych, a to „Modenský triptych“ z roku 1568. (sator)

Související novinky

Zemřel herec Charles Gérard

Zemřel herec Charles Gérard

20.09.2019

Ve věku 92 let zemřel francouzský herec Charles Gérard. Gérard patřil mezi oblíbené spolupracovníky režiséra Claudea Leloucha (Dobrodružství je dobrodružství) a byl také blízkým přítelem herce Jean… (více)

Reklama

Reklama