Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Žánr huličských komedií mi vcelku dost chybí. Král videoher mě sice místy nudil, ale také mě občas pěkně rozesmál a Linda Cardellini byla tehdy ještě větší kočka, než si jí pamatuju teď. Zapadlý film o kterém jsem slyšel poprvé až letos, v telce ho snad nikdy neopakovali, na vod jej nenajdete, ale zkuste zapátrat po "dývku". ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Kdekdo může ohrnovat nos nad touhle tupoučkou komedií, stojí za ní tým kolem Sandlera, a je vidět, že si film hlavně užívá. Fekální humor je tu držen těsně na hraně aby nepřešel do nesnesitelna. Pokud jste příznivci omamných látek. Videoher a sexu s babičkami, pak je tento film velmi vhodný pro Vaše nedělní odpoledne. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Možná, že kdyby mi bylo tak o deset patnáct let méně, tak bych nedala na tenhle film dopustit a sjížděla bych ho od rána do večera. Bohužel už jsem dávno mimo tuto věkovou hranici, pro kterou je film určen. Očekávala jsem totiž něco jiného, než jsem dostala. Mohla z toho být pořádná parodie s nejrůznějšími narážkami na hráče videoher. Rob Schneider tady vypadá jako pasák. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

"Grannies, gamers and stoners united!" "Woohooo!". Totální úlet s mega originálním nápadem a plnou škálou výborných postaviček a fórků. Vřele doporučuji pro house parties a jiné dýchánky :). Jen tam totiž spolu hulí babičky, testeři, harleyáci a vyhulenci (Peter Dante) dohromady. A jako bonus domorodec (Dr. Shakalu) a proklatě nebezpečný op. :) Happy Madison rulez! ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Film jak stvořenej pro párty u kámošů. Film nemá vůbec žádnej děj a vlastně ani při titulcích jsem nepřišel na to, o čem ten film měl vypovídat. Každopádně byl zábavnej a vyhulenej, že jsem se u toho celou dobu dost dobře bavil, takže na nějakej scénář vám fakt seru :) Frankenstein rules ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Panenka, na kterou Alex (Allen Covert) masturbuje, je ve skutečnosti modifikovanou panenkou Barbie předělanou do podoby Lary Croft. To vše kvůli licenčním podvodům. (orkadimenza)
  • Protože se filmařům nedostavily peníze v době, kdy přišel čas na získání auta pro Alexovu postavu, musí Alex (Allen Covert) řídit hromadu odpadních automobilů. (orkadimenza)

Reklama

Reklama