foto

Allen Covert

  • nar. 13.10.1964 (55 let)
    Palm Beach County, Florida, USA

Biografie

Allen Covert , americký komik a herec se narodil 13. října 1964 ve West Palm Beach na Floridě. Allen studoval na New Yorské univerzitě , kde byl spolužák s Adamem Sandlerem. Jsou dobrými přáteli až dodnes a často píše pro Sandlerovi filmy.

Covert měl také roli v televizním pořadu King of Queens se Sandlerem a Peterem Dantem. Covert je také jeden ze scénaristů pro Happy Madison production The Benchwarmers , která byla vydána 7. dubna 2006. Allen je ženatý s Kathryn Covertovou a má 2 děti.

David "Dav!doff" Antl

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2020 Ta druhá
2019 Vražda na jachtě
2018 Father of the Year
The Week Of
2017 Sandy Wexler
2015 Šest směšných
2006 Král videoher

Hudební videoklipy

1996 Adam Sandler - Steve Polychronopolous (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2002 Comedy Central Canned Ham: Mr. Deeds (TV pořad)
1996 Comedy Central Canned Ham (TV pořad)

Fanoušci tvůrce