Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

Mickalle 

všechny recenze uživatele

Nevím, co si kdo v tom filmu našel a kdo si co z toho odnesl. I když je to komedie plná pro mě neznámých herců je prostě skvělá. Navíc je v ní krásně ukázáno že ač má někdo "všechno" (J.P.) a druhej nemá takřka nic (Alex), má vlastně Alex takřka dokonalej život a o to přeci jde... jointy, hry, párty, proč né, hlavně si žít po svým :) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tester videohier môže byť celkom zaujímavá profesia :) Film samotný je tak pritiahnutý za vlasy, až je celkom zábavný. Vždy, keď som ho chcel už vypnúť, prišla nejaká scénka (prekvapko v kúpelni, opica, zhulené babky...), ktorá ma pobavila. Tak to išlo celý film. Ako na hojdačke. Na konci prišla kratučká zápletka, ktorá dej trocha oživila. To stačí na slabšiu priemernú jednohubku. 55/100 ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavná hrubozrnná huličská komedie nesklouzává k "nechuťárnám" příliš často, za což pravděpodobně vděčí titulnímu inteligentnímu a (relativně) DOSPĚLÉMU sympaťákovi (oni ho vyvažují ulítlé vedlejší postavy, nebojte :-)). Videoherní prostředí ale příliš nevyužívá, přinejlepším jako specifickou kulisu k pohodové (pracovní) párty a romantice. ()

boni 

všechny recenze uživatele

Původně to byl "One Night Wonder" spojený s větší konzumací lihovin, aby se to následně pro nás stalo naprostým kultem, ze kterého jsem schopen odcitovat většinu hlášek. Láska, totální láska. A taky úlet. Chápu, že na tohle většina lidí není připravena, ale vězte, že přicházíte o hodně. Nick Swardson rulez!!! ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení ! Konečně nějaká opravdu koukatelná teen komedie, s minimálním množstvím fekálností a naopak plná neokoukaných ftípků a zajímavých postaviček... Jasně, že to není žádné umění a vcelku je to film na pár podívání,takže sou to spíš 3 hvězdičky, ale když to porovnám s podobně laděnými příšernostmi jako kdo hulí ten umí nebo klub sráčů, tak musím minimálně o stupeň zvednout hodnocení.... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Při televizní relaci "ohodnocování starožitností" si lze všimnout džbánu s českou značkou Gambrinus. (Pacek)
  • Zvuk, ktorý možno počuť, keď sa otvárajú a zatvárajú dvere do J.P.-ovej (Joel David Moore) kancelárie je prevzatý z populárnej videohry "Doom". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama