Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lewis je geniální kluk z dětského domova se zálibou v šikovných technických vymoženostech. Během jedné schůzky s potencionálními adoptivními rodiči jim chce předvést jeden ze svých přístrojů. Ten se ale rozbije a rodiče si Lewise nakonec nevezmou. Proto se rozhodne sestrojit přístroj pro vybavování vzpomínek, aby ze své paměti dostal podobu své maminky a mohl konečně zjistit, jak vypadala, což by mu pomohlo ji najít. Jeho nezdolné hledání jej jednoho dne zavede na místo, které by si nedokázal představit ani v nejdivočejších snech - do budoucnosti, kde už termín "nemožné" dávno zmizel ze slovníku. Když se Lewis setká s podivným cizincem jménem Wilbur Robinson, čeká jej nejen fantastická cesta časoprostorem, ale také setkání s rodinou Robinsonových. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (149)

Nach 

všechny recenze uživatele

Animák u něhož děti budou potěšení, ale rodiče ho protrpí. Aneb neoriginální příběh plný žánrových klišé. Nemám co bych zde vychválil. I ta animace mi přišla již za zenitem. Tohle prostě šlo udělat lépe, i když by ona zápletka byla stejně nudná jako pohádka o Karkulce vyprávěná hlasem google translate. Za mě palec dolu. 50% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $97,822,171Tržby Celosvetovo $169,333,034Tržby za predaj DVD v USA $78,206,700 //počet predaných kusov 4,471,663║ Pri tejto rozprávke si veru moc srandy neužijete, je to akésy moc preplácené a nesúrodé. /videl v kine: 40%/ ()

Reklama

whysoserious 

všechny recenze uživatele

I v jednadvacátém století se dají dělat kvalitní animáky, ale tenhle k nim ( alespoň dle mě) nepatří.Naprosto nezajímavý příběh a "emoční" situace působí jak pěst na oko, jelikož kdyby tam nebyly takhle z nutnosti vpašovaný, tak by byl film ještě stereotypnější, než je takhle. Nicméně alespoň hvězdička za animaci, jinak totální propadák. ()

Maxmilian 

všechny recenze uživatele

Na jeden příběh toho bylo až moc. A to jěště musíme dodat, že je to film pro děti. Nápad byl dobrý, jen to udělalo v ději hodně zmatků a ti naši nejmenší toho moc asi nepochopí. Nebudou schopni pospojovat veškerá fakta dohromady. Děj se odehrává v několika časech, takže dítě má trošku zmatku. Mě osobně se film docela líbil. Protože nápad, ač ne originální, ale je tu. Samozřejmě tu již několik takových bylo, cestování v čase je přece moderní. Ale už to není tak často v animované podobě. Můj celkový dojem je kladný, takže 3* jsou zasloužené. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Namixovaný koktejl tak specificky, že ne každém tato prapodivná směs bude chutnat. Jako malý jsem byl nadmíru spokojen, ale dnes už to zkrátka nefunguje. Moc uspěchané, emočně slabé, pro děti nepochopitelné (odzkoušeno, ale kdo nevěří, tak ať vysvětlí dětem časový paradox) a hlavně málo vtipné, což děti prostě vyžadují. A když už ten lepší vtip přeci jen přijde, děti ho nechytí (Tom Selleck), nebo jim nepřijde vždy vtipný (retrospektiva). Za vynikající 2A akt s plno nápady o 5% navyšuji. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (10)

  • Jim Carrey si mohl během přípravy filmu vybrat, zda chce dabovat Bowlera, nebo hrát ve snímku 23 (r. Joel Schumacher, 2007). Rozhodl se pro druhou možnost. (imro)
  • V originálním znění původně Wilbura namluvil Daniel Hansen už před více než pěti lety. Když se později prováděly změny, musel do studia přijít mladší hlas Jordana Frye. (imro)
  • Disneyho počítačový animák debutoval (30. 3. – 1. 4. 2007) na druhé příčce amerického žebříčku návštěvnosti se sumou 25,1 mil. dolarů. Celkový výdělek se nakonec vyšplhal na 97,7 milionu. (imro)

Reklama

Reklama