Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted zjistí, že Zoey je vdaná za postaršího boháče a milovníka lodí, který si říká Kapitán. Barney s Robin neodolají a na party v muzeu osahávají všechny exponáty, což je zakázané... (TV Prima)

Recenze (6)

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší díl 6. série. Z celý sedmičky hlavních postav dílu (včetně Zoey a Kapitána) si slabší výkon vybrala jen Lily, ale ani u ní to nebylo nic strašného. Barney a Robin (!) hráli fantasticky ve svý linii, prostě oba umí dělat hovadiny. Marshall vyčníval v linii s Lily a jeho budoucností. Ted bavil ve zvukovém jevu a i v linii s Kapitánem a Zoey, kteří do děje taky krásně zapadli. Hlavně Zoey by mohla hrát v seriálu pravidelně. Ve výsledku skvělý díl protkaný gagy od začátku až do konce. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To by jeden zvracinkal. Šesté sezóně nemůžu vytknout jednu zásadní věc- drží si konstantní podúroveň. Osmá epizoda se pevně držela na kolejích, které jsem popsal v jednom ze svých komentářů/recenzí a neomylně stavěla v obvyklých stanicích. Tohle byla vážně mizérie, Ted se opět choval jako tragéd, malé monstrum a nesmyslná aktivistka zase prudily naplno, Marshall byl k politování a jen Barney a Robin se tu pokoušeli o nějaké ty humory. / Poučení: Neosahávej exponáty/ženy/muže/děti/zvířata etc. a nenahýňaj sa z okien. 1*- ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osma epizóda zo šiestej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Natural History" (Večer v múzeu). Ted Mosby sa zoznámi na výstave v múzeu s manželom svojej bývalej priateľky Zoey. Je to výstredný milionár a lodný nadšenec, ktorý si hovorí Kapitán. Ted aj jeho priatelia majú z neho rozporuplné pocity. Robin Scherbatska a Barney Stinson si párty v múzeu užívajú po svojom. Snažia si siahnúť na čo najviac exponátov. ***** ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z dost možná nejlepších dílů série. Robin a to s ohledem na předchozí zkušenosti, perfektně válí - samozřejmě v doprovodu Barnyeho. Jejich výzva je jednoduše LEGENDÁRNÍ! Zoe je mrcha, ale dobře okořeňuje Tedův nudný příběh. Kapitán je ikona, která také přidává na obsahu. Marshall a jeho absolotutelně perfektní výstup nezkazí ani Lily se svým přizdisráčským přístupem. Doporučuji jako stěžejní díl série a jeden z nejlepších dílů celého HIMYM. ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jennifer Morrison neumí hrát (její předstírání jakýchkoli emocí od vzteku přes brek až k ublíženosti je jako sledovat malé dítě, kterému seberete hračku a odmítnete koupit zmrzlinu) a její role je v seriálu neskutečně otravná. Jinak celkově dost děs, ale to je prostě pátá a šestá série celá. Co už. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama