Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nadaná holčička Akeelah, intelektuálně převyšující své vrstevníky se dostává, po povinném školním kole spelování, do rukou bývalého učitele, který v Akeelah vidí veliký potenciál vyhrát celostátní soutěž. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Hodně odpočinková záležitost, která má všechno, co by měla mít. Je to citlivé, postavy jsou dobré a herecké výkony zrovna tak. Ano, je to plné klišé, ale kouká se na to skvěle. Jde přesně o ten typ filmu, kdy si ze začátku nejste jisti, jestli se vám to bude líbit a ke konci filmu se přistihnete, jak se vám zrychluje srdeční tep a potají Akkelhe fandíte. ()

Macbeth 

všechny recenze uživatele

Natolik prijemny snimek, ze mensi nedostatky v podobe ucinne nadsazenosti (hlavne v posledni tretine filmu), ktere objevite, velice rychle prejdete. Kouknete se na to tehdy, kdyz vase nalada nebude nejlepsi, tehdy, kdyz nebudete sami sobe duverovat. Ted me omluvte ceka mne T - H - E - R - M - O - D - Y - N - A - M - I - C T - R - A - F - F - I - C G - A - S ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Až na trošku otřepanou kostru ala outsider z minoritní společnosti je v něčem dobrý a s tím prorazí a stane se vítězem (ať už opravdovým nebo morálním či osobním) a vyšvihne se na výsluní, samozřejmě s nějakou tou dramatickou zápletkou a tak dál, je to pěkný film. Fishburne mi tam přijde trošku odbývající svou roli, kdežto Palmer jako Akeelah je skvělá. Když vezmu v potaz že to není až takové drama a objeví se i trocha přirozeného humoru. Téměř dvě hodiny je možná trochu moc scénář a film tohoto ražení, a poněkud mě to odrazuje od čtyř hvězdiček, ale za to že jinak nic velkého na vytknutí nemám takže přimhouřím očko. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

velmi pohodova vec...aj ked priznam sa, zo zaciatku mi vobec nesedeli tie nadsene reakcie americkej verejnosti, ktora tuto sutaz berie smrtelne vazne..lizelo mi to na nervy..ale casom som si to vychutnaval, ako pravy amik..mala akeelah to zahrala proste perfektne, velmi zrely vykon..a zahanbit sa nedal ani laurence.. ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Obdivuhodný a dojemný příběh, který stojí za to vidět, aby si človíček vždy uvědomoval, že ne vždy za úspěchem stojí jen a jen dřina. Špetka štěstí, více přirozeného intelektu z hůry a pak samozřejmě také ta dřina. Vše se v moždíři roztluče na prach a podává smutnému a melancholickému divákovi jednorázově po dobu 112 minut. No, a je vystaráno s pravým americkým happy-endem a nějakou tou slzou v oku. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natočený za 31 dní. (ShortyIC)
  • Prvý film od štúdia Starbucks Coffee. (ShortyIC)

Reklama

Reklama