foto

Letitia Wright

  • nar. 31.10.1993 (24 let)
    Georgetown, Guyana
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Avengers: Infinity War
Black Panther
Cizinec ve vlaku
Ready Player One: Hra začíná
2017 Cake
2015 Urban Hymn
2014 Glasgow Girls
2012 Můj bratr ďábel
2011 Random (TV film)
Victim

TV seriály

2017 Černé zrcadlo (TV seriál)
Black Museum (S04E06)
2016 Humans (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (7)
2015 Banana (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Cucumber (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 2 (E02)
Pán času (TV seriál)
Čelit havranovi (S09E10)
2014 Chasing Shadows (TV seriál)
2011 Top Boy (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace