foto

Letitia Wright

  • nar. 31.10.1993 (25 let)
    Georgetown, Guyana

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Death on the Nile
2019 Avengers: Endgame
Guava Island
2018 Avengers: Infinity War
Black Panther
Cizinec ve vlaku
Ready Player One: Hra začíná
2017 Cake
2015 Urban Hymn
2014 Glasgow Girls
2012 Můj bratr ďábel
2011 Random (TV film)
Victim

TV seriály

2017 Černé zrcadlo (TV seriál)
Black Museum (S04E06)
2016 Humans (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (7)
2015 Banana (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Cucumber (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 2 (E02)
Pán času (TV seriál)
Čelit havranovi (S09E10)
2014 Chasing Shadows (TV seriál)
2011 Top Boy (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 Drake - Nice For What (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 Oscar 2019 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace