Reklama

Reklama

Šarmantní nevidomý mladý muž Danny (Chris Pine) chce podstoupit  nebezpečný experiment: operaci mozku, která mu může částečně navrátit zrak. Mezitím co mu dělají testy, se seznámí s krásnou zdravotní sestrou z východní Indie a vášnivě se do ní zamiluje. Leeza (Anjali Jay) je však již zasnoubena a její manželství je podle tradice dohodnuto. Cítí odpovědnost a slib nesmí porušit, jinak by zneuctila svou rodinu. Danny upadá do deprese a testy přeruší. Dannyho rodina, jeho excentrická psychoterapeutka doktorka Evansová (Jane Seymourová), i oční doktor mu radí, aby pokračoval, protože je to jeho jediná šance, aby viděl. Danny je úspěšně operován. Netrvá však dlouho a ukáže se, že experiment se nezdaŕil. Nečekaná  krize mladé milence znovu spojí. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Margareth35 

všechny recenze uživatele

Rande na slepo - doslova a do písmene. Upřímně mít takového bratra jako má Dwaynee, tak mu nevěřím ani nos mezi očima a to už od mala. Sice má vždy velice dobré úmysly seznámit svého slepého bratra s nějakou dívkou, ale většinou je jeho výběr tak "exkluzivní" že to vytváří velice komické večery. Film nepostrádá ani romantiku a je plný vtipu . Happy end na závěr je skvělým koncem této velice dobré komedie. Zasmála jsem se a ne jednou a celým filmem nás provází krasavec v hlavní roli (sice slepý, ale v tomhle případě to u něj nehraje absolutně žádnou roli). Určitě doporučuji a dávám silné 4 hvězdy...!!! ()

Dejnasp 

všechny recenze uživatele

Tato romantická komedie by se dala považovat za netradiční, která vybočuje z vyjetých kolejí. Chris Pine je talentovaný herec, který se má však ještě co učit. Občas vážně nepůsobil jako slepý, i když to mohl být záměr. Tento film jsem si užila, přestože jako vždy bylo hned od začátku jasné, jak to dopadne. Ale Rande naslepo, mělo hodně pasáží, které překvapily a které mě dokázaly i pobavit. Já bych ho nedávala do krabice s obvyklími komediemi. No šak posuďte sami. ()

Reklama

Judy24 

všechny recenze uživatele

Už jenom na základě originality tahle romantická komedie útočí na špičku ledovce. Ten nápad o randění naslepo kvůli slepotě hlavního hrdiny je geniální a dodává do filmu spoustu komických, smutných i dojemných momentů, které tento žánr, který je plný těch průměrných, nic neříkajících snímků, pozvedá na něco moc milého, neškodného a výborného na unavený večer. Samozřejmě to mělo i pár horších míst a chvíli to bylo úplně zbytečně dramatické, ale tvůrci to vždy úspěšně nadlehčili (viz. poslední scéna v nemocnici). Stačilo mi to. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Nevím proč se film prezentuje až takto prcičkovsky, když z toho nakonec bylo skoro až romantické drama. Každopádně na jedno shlédnutí solidní romance, pěkná indka a vcelku obstojný Pine. Až na pár blbostí, kdy je těžké si představit jak může slepec od narození znát některá gesta a podobně, bych to nehanil. Na 3 hvězdičky stačí. ()

koza3 

všechny recenze uživatele

To si takhle v sobotu po O pustíme s přítelkyní telku a nepřepínáme. Koukáme na Rande naslepo a bavilo nás to tak, že i když jsme museli v půlce odejít, tak jsme si druhou půlku nahráli a dokoukali ji večer. Nebylo to nic světoborného, ale na takový ten sobotní relax to stačilo. Kliše romantika se slepcem, kterého by všechny ženy sežraly, kdyby viděl... no příběhem to zrovna nezaujme, ale jsou tam vtipné gegy a občas i nějaká ta myšlenka k zamyšlení. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama