Reklama

Reklama

Boží zápasník

  • Česko Nespoutaný (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nacho (Jack Black) vyrůstal v jednom malém mexickém klášteře v Oaxace a nyní v něm pracuje jako kuchař, který chce dostat toto svaté místo z finančních potíží a to díky tomu, že vyhraje Wrestlingový turnaj. Ale jak Nacho brzy zjistí v televizi to všechno vypadá méně bolestivě a tak mu nezbývá nic jiného, než do boje zapojit i taktiku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Petfruf 

všechny recenze uživatele

Nejprve jsem si myslela, že filmu dám o hvězdičku víc, ale druhá polovina je troku slabší. Nicměně je to pořád příjemná nevulgární komedie se spoustou vtipných momentů. Jack Black je jako vždy skvělý. Jedna z věcí, proč se mi film líbil je ta, že mi hodně připomíná filmy Wese Andersona - vizuálně i hudebně. ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Kdyby hrál Nacha někdo jiný tak bych dal 3*.Ale Jack Black je super magor a jeho humor je něco neskutečně chytlavého.Bavil jsem se skvěle a to se od komedie očekává.Trošku mi nesedlo mexické prostředí a hudba,která byla občas velmi divná,ale vše mi nahradily parádní wrestlingové zápasy u kterých jsem se řezal smíchy.70% ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Jack Black, ač jeho humor sedí mi skvěle, šlápl tentokrát hodně vedle. Neexistující scénář, nudné prostředí, chabé fóry... To nedokáže zachránit ani on. Abych ale nekecal, pár vtipných (velmi vtipných) momentů se v Božím bojovníkovi najde, ale jako celek prostě slabota. I don't believe in God, I believe in science. ()

Knuckless 

všechny recenze uživatele

Chudý příběh a celková převaha těch trapnějších fórků nad těmi ehm ucházejícími mě chvíli nutilo přemýšlet o snížení hodnocení. Nicméně já to mám bohužel tak, že když nastoupí JB, tak stačí když třeba jen ukáže pupek nebo zatne zadek- a jdu prostě do kolen. (K tomu ještě moc krásná Ana de la Reguera a musim říct že jsem v pasti úplně!) "I am Nachooooo! ..... Who?" ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Újetá komedie přesně Blackova ražení. Musím ho obdivovat pro jeho entuziastické položení se do role, protože člověk už musí mít kurva sebeparodický nadhled, aby se celý film promenádoval v elasťákách a odhaloval pupek. Některé scény mě svou absurditou doslova rozložily - i já joko malý capart sledoval to barevné elastenové divadlo, kterému se souborně říkalo Wrestling mania ( Hulk Hogan, Bret Hitman Hart, Tatanka, Undertaker, 123 Kid, Razor a další pošukové by mohli vyprávět ), takže Blackův škádlivý výsměch/hold kvituji s povděkem. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

  • Okrem filmových štúdií v Los Angeles navštívili filmári aj skutočné lokácie v juhomexickej Oaxace. (MikaelSVK)
  • Film bol čiastočne inšpirovaný Frayom Tormentom, alias Padre Sergio Benítez Gutiérrez - mexický kňaz, ktorý 23 rokov zápasením získaval peniaze pre svoju farnosť. (Smok)

Související novinky

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama