Reklama

Reklama

Božský Evan

  • USA Evan Almighty (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Evan, bývalý televizní moderátor, je zvolen kongresmanem. Okamžitě bere rodinu a stěhuje se z rodného Buffala do Virginie. Zde vydá prohlášení, že jeho cílem a také volebním slibem je změnit svět. Poprosí Boha, aby mu s tím pomohl. Bůh ho vyslyší a nařídí mu, aby postavil archu. Evan je z toho v šoku, odmítá uvěřit, že se setkal se skutečným Bohem. Všude se mu ale objevuje číslo 614 jako odkaz k příslušné části Bible, vousy a vlasy mu začínají příšerně rychle růst. Evan je jako v kleštích, na jedné straně práce, na straně druhé archa. K tomu všemu se za ním začínají stahovat zvířata v párech. Začíná pomalu věřit, že stavba archy je tím jediným možným řešením... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (448)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Bože, pomoz mi změnit svět !!!" Předně podotýkám, že je to komedie pro celou rodinu. A myslím, že spokojenější bude dětská část publika. Já kvituji, že se zde nikdo zbytečně nepitvořil. PŘÍBĚH:*** když pochopíte, že se budou bavit i vaše děti, může vám to připadat pohodové. Nemusíte věřit všemu co se děje, ale nic vás snad ani neurazí./ HUMOR:*** není to ten typ komedie, kdy se budete držet za břicho. Dobrá nálada by vám však mohla zůstat. A že je tu mnoho klišé? Tvůrci neaspirují (doufám) na Oscara./ AKCE:** za předpokladu, že budeme schovívaví. A oceníme snahu v závěrečné pasáži./ NAPĚTÍ:0 vaše nehty by mohli zůstat celé, pokud se nebudete chtít v amoku prokousat ke konci. Takže: S.Carrell je mi sympatičtější když hraje dospělého dospělého a nezapomeňte přizvat ke sledování celou rodinu. ()

BoPo odpad!

všechny recenze uživatele

Už predchádzajúca komédia tohto režiséra Božský Bruce bola sklamaním. Božský Evan ide svojou kvalitou ešte nižšie. A že je to najdrahšia komédia v histórii? Tak to je prúser sám o sebe. Odpad za príbeh, odpad za mrhanie financiami, odpad za znižovanie už tak nízkej kvality snímkov tohto "umelca". Vyhnite sa veľkým oblúkom všetkému so značkou TOM SHADYAC. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

So Steveom Carellom mám problém. Pri dobrých komikoch mám rád ich osobitosť, jedinečnosť, ktorou si ma získajú, ale Steve mi stále príde len ako lacnejšia a novšia alternatíva za Jima Carreyho (odhliadnuc od toho, že toto je pokračovanie Jimovho snímku). Ale zvieratká to všetko zachraňujú, dokonca ani z Freemanom už nie je toľko srandy. Toto bol už takmer doinný snímok. Nečudo, že si na seba nedokázal zarobiť. 60%. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

O stupeň horší než Bruce. Je to takový lehký podprůměr v žánru rodinného filmu. Námět není špatný, jsou tam občasné momenty k pousmání, ale také křečovité scénky (Evanova přehnaná nešikovnost při stavbě archy) a klasické ponaučení o důležitosti rodiny, vzájemné blízkosti atd. Nenudí, ale pravděpodobně to více než jednou nebudete chtít vidět. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Bože, co to zase bylo tohle?! Tohle, že je pokračování zábavné komedie Božský Bruce?! Těžko tomu uvěřit. Jediné co to má společného s Brucem, tak je režisér a Morgan Freeman, což mně přivádí k otázce, jak může herec takových kvalit hrát v něčem takto idiotském! Nalijme si čistého vína, že Steve Carrel není Jim Carrey a bohužel se snaží na něj hrát a to se mu vůbec nedaří, ba naopak je velice trapný, až rádoby vtipný. Ještě, že tam byla Lauren Graham. Alespoň se bylo na co dívat. Jinak je to neuvěřitelná nuda. Komedie bez špetky jakéhokoliv humoru. Ani jednou jsem se nezasmál, protože nebylo čemu. A ještě taková menší záhada je, kam se poděl ten rozpočet? Asi do nebe, nebo já nevím. Vyloženě hrozný film. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (14)

  • Původně se film měl jmenovat "Božský Bruce 2" a počítalo se i s účastí Jennifer Aniston (Grace), ale poté, co hlavní roli odmítl Jim Carrey (Bruce), byl příběh přepsán a přejmenován na Božský Evan. (Timak)
  • Film sa vo svojej dobe stal s rozpočtom vo výške 175 miliónov amerických dolárov oficiálne najdrahšou komédiou v dejinách kinematografie. (genetique)

Související novinky

Remake Nedotknutelných našel režiséra

Remake Nedotknutelných našel režiséra

02.03.2013

Předloňský francouzský zázrak o ochrnutém aristokratovi, který najde nejen pečovatele, ale i přítele v zdánlivě asociálním černochovi, utržil ve světových kinech famózních 416 milionů dolarů. Avšak… (více)

Reklama

Reklama