Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthew Broderick a Danny DeVito září v rolích sousedů, kteří mezi sebou soupeří o nejhezčí vánoční výzdobu! Buddy Hall (DeVito) je pevně rozhodnut, že tenhle rok přebere Stevu Finchovi (Broderick) místo vánočního krále. Svůj dům chce ozdobit tolika žárovkami, že budou vidět až z vesmíru! Nikdo nedokáže odhadnout, jaký budou mít tyhle prázdniny konec. Vy si však tuhle divokou a sněhovou slavnost smíchu jistě užijete a zamilujete si ji společně s celou rodinou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

uiu 

všechny recenze uživatele

Další vánoční taškařice na téma dva sousedi, kteří se nemají zrovna v lásce, jeden každoročně zdobí svůj dům světýlky, kvůli kterým nemůže ten druhý spát. Pak si začnou dělat navzájem naschvály, zničí všem svátky a manželky s dětmi je opustí na Štědrý den, aby si do večera uvědomili, že rodina je to nejdůležitější a Vánoce se prostě musí slavit a všichni musí být šťastní a veselí. Další americký film založený na materializmu Vánoc, sousedské lásce, vzájemné výpomoci a dalších sci-fi. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George S. Clinton: 1. Run Rudolph Run - Marc Doc Dauer ,2. Santa Baby - Transcenders/Terry Dexter ,3. Up on the House Top - George S. Clinton ,4. Joy to the World - The Rhinestone Reindeer/Anna Montgomery ,5. Brighter Lights - Transcenders/J7 D'Star ,6. Deck the Halls - Gary Hoey ,7. Rockin' Around the Christmas Tree - Brenda Lee ,8. Grandma Got Run Over By a Reindeer - H.H. Waters/Goodtime Country Band ,9. O Holy Knight - Kristin Chenoweth ,10. Silent Night - The Deck the Halls Holiday Orchestra ,11. Frosty the Snowman - Alvin and the Chipmunks ,12. Jingle Bells - The Lennon Sisters ,13. Joy to the World - The Mormon Tabernacle Choir , ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Každoročná dávka vianočného klišé prichádza tentokrát v celkom sympatickom podaní dvoch hlavných protagonistov. Nič viac. Príbeh je skutočnou stávkou na istotu, nenájdeme tu nič inovatívne, všetko dej je predvídavý a drží sa žánrových konvencií, no a ani humorom to nijak zvlášť neprekypuje. Mohlo by sa zdať, že Danny DeVito a Matthew Broderick sa ako susedia posadnutí žiarovkami budú cítiť vo svojej koži, no ani tu chémia a vtip akosi absentovali. Zaujímavé je, že pokiaľ ide o film s vianočnou tématikou, viem byť k hodnoteniu trošku tolerantnejší. Napriek tomu, že som bol značne sklamaný, ide o celkom roztomilý vianočný film. 55%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Náš dům bude vidět z vesmíru." Vánoce moc neprožívám a soutěživý skoro vůbec nejsem, ale jestli mě chce někdo překonat v počtu žároviček, ve velikosti vánočního stromku nebo plodnosti velblouda, tak se dočká letící koule, žaloby a rychlobruslařského souboje. Já jsem se zkrátka v souboji Buddyho se Stevem našel a proto mě dost mrzí, že Buddyho dcery byly mnohem zajímavější než souboje obou vánočních pošuků. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Do Vánoc sice zbývají nějaké 2 měsíce, ale proč si neudělat pohodovou atmosféru dříve? A pohoda to fakt byla. Pár vtipných scének, pozitivní nálada a pohoda Svátků vánočních. Jo a zase ten sníh:-) Tak mi něco říká..."Už máte vánoční dárky?" ...tak já už mizím, Ježíšek volá:-) 70% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Kvôli scéne, v ktorej Steve (Matthew Broderick) a Buddy (Danny DeVito) majú rýchlokorčuliarsky závod, musel Broderick trénovať s profesionálnym rýchlokorčuliarom už niekoľko mesiacov vopred. (misterz)
  • Pôvodný názov filmu bol All Lit Up. (misterz)

Reklama

Reklama