Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthew Broderick a Danny DeVito září v rolích sousedů, kteří mezi sebou soupeří o nejhezčí vánoční výzdobu! Buddy Hall (DeVito) je pevně rozhodnut, že tenhle rok přebere Stevu Finchovi (Broderick) místo vánočního krále. Svůj dům chce ozdobit tolika žárovkami, že budou vidět až z vesmíru! Nikdo nedokáže odhadnout, jaký budou mít tyhle prázdniny konec. Vy si však tuhle divokou a sněhovou slavnost smíchu jistě užijete a zamilujete si ji společně s celou rodinou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

predators 

všechny recenze uživatele

Do Vánoc sice zbývají nějaké 2 měsíce, ale proč si neudělat pohodovou atmosféru dříve? A pohoda to fakt byla. Pár vtipných scének, pozitivní nálada a pohoda Svátků vánočních. Jo a zase ten sníh:-) Tak mi něco říká..."Už máte vánoční dárky?" ...tak já už mizím, Ježíšek volá:-) 70% ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nuda, kterou zachraňuje krásné prostředí zasněženého městečka a Danny DeVito (jeho filmová dvojčata také nejsou k zahození, mají ale po hříchu málo prostoru). Kýčovitost vánočních ozdob na domech je šílená a v rámci pointy dotažená až ad absurdum, ale mluvím li o pointě, je samozřejmě naprosto odhadnutelná a v "nejlepší" tradici amerických rodinných filmů. Snímku by dost prospělo větší rozehrání vedlejších postav (třeba děcka obou rodin) a ne jen policisty, co rád růžová tanga. 40% ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Komédia, to ani náhodou. Jedna srandovná scénka a dosť. Buddy Svoj dom chce ozdobiť toľko žiarovkami, že bude vidieť z vesmíru. Nato dá do záložne manželkinu vázu, ale na toľko žiaroviek by ta váza musela byť aspoň za čias Tutanchamona aby to všetko zaplatil. A Herci Danny De Vito ale hlavne trápnosťou sršiaci Matthew Broderick vobec neoslnili. Je to čisto rodinný film, ktorý vás neoslní genialitou ale vianočnú atmosféru vám nabudiť môže. ()

Konvička 

všechny recenze uživatele

Jsem poněkud alergická na americké vánoční filmy, ve kterých se to jen hemží falešným sentimentem, falešným sněhem, falešnými úsměvy, falešnou vánoční pohodou a morálními ponaučeními tak omletými, že jejich pointa je vyplyne do prvních deseti minut. Jednu hvězdu za pár vtípků, děkujeme a na neshledanou! Existují totiž i mnohem vtipnější a milejší vánoční komedie. ()

S.Kok.i 

všechny recenze uživatele

Vianoce na nože sú celkom super, už len kvôli prítomnosti Dannyho DeVita, pri ktorom netreba veľa, a hneď vyčarí človeku úsmev na tvári. No ako komédia je to sklamanie, pretože je to tip komédie, pri ktorom zrejme nebudete pukať od smiechu, pretože tu naozaj nič k popukaniu nie je, ale aspoň, že pár úsmevných momentov sa tu objaví. Okrem Dannyho DeVita ma potešila prítomnosť sympatickej Kristin Davis, ktorá v mojich očiach zatiaľ nepokazila jediný film, a rovnako potešila prítomnosť Dannyho filmových dcérušiek, ktoré síce nepodali úchvatné herecké výkony, no v konečnom dôsledku, ani nemuseli :-). Čo ma naopak nepotešilo je už spomínaný chýbajúci humor k popukaniu, miestami chýbajúca logika a postava Steva Fincha, pri ktorej neviem ,či ma irituje herec Broderick, alebo len to ako je postava napísaná. Celkovo sú ale Vianoce na nože ideálny film na spestrenie vianočných sviatkov a na vytvorenie vianočnej nálady. Minimálne ako jednohubka počas sviatkov to svoj účel splní. Moje hodnotenie: 50% (slabé 3*) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Pôvodný názov filmu bol All Lit Up. (misterz)
  • Kvôli scéne, v ktorej Steve (Matthew Broderick) a Buddy (Danny DeVito) majú rýchlokorčuliarsky závod, musel Broderick trénovať s profesionálnym rýchlokorčuliarom už niekoľko mesiacov vopred. (misterz)

Reklama

Reklama