Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Nahá míle

  • USA American Pie Presents: The Naked Mile (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Erik Stifler je možná jediným Stiflerem, který ukončí střední školu a bude stále panic. Sice má přes dva roky přítelkyni Tracy, ta se ale ještě na sex necítí připravená. Jednoho dne se Tracy rozhodne, že se s Erikem pomiluje, sejdou se v suterénu jejich domu, ale téměř v nejlepším je překvapí Tracyin otec. Eric zase o panictví nepřišel a Tracy se vrátí ke svému názoru o nepřipravenosti na sex. Eric usoudí, že už to takhle dál nejde, a proto se s kamarády Ryanem a Grahamen zúčastní nechvalně známého závodu Nahá míle, při kterém musí přeběhnout školní dvůr bez oblečení. Každý z kamarádů si najde přítelkyni a také Eric se začne bavit s půvabnou blondýnkou Brandy. Přesto ale stále myslí na Tracy, a dokonce jí zavolá. Ona mu však opakuje, že tenhle víkend si může dělat, co chce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (300)

Torision 

všechny recenze uživatele

Tohle že proboha nese název American Pie? To snad ne, takovýmhle způsobem totálně pohřbít dost povedenou ságu. Už čtyřka je slabá, ale tohle je naprostej vrchol demence. Hlavně John White, protože většího kokota snad obsadit fakt nemohli. A ty strašně debilní rádoby zvraty..... 1* je za Eugena Levyho (ten chlap je fakt kádr) a za ty trpaslíky. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

No po štvorke som si myslel, že už nič horšie byť nemôže a chvalabohu som mal pravdu. S pôvodnej zostavy ostáva iba Eugene Levy a Stifler na fotke. Takže sa všetko začína odznova. A vcelku to stojí za to. Dávam to na úroveň tretieho dielu, ale možno Naked mile o prsia (doslova:-)) vyhráva. Som rád, že séria nabrala stúpajúcu tendenciu. ()

Reklama

alambert 

všechny recenze uživatele

Mám rád teen-movies a k rodině prciček jsem extrémně schovívavý, ale všichni ty trpaslíci a koně a nevím co ještě...to už je moc i na mě. Kdyby tyhle nesmysly ve filmu nebyly, možná bych i přimhouřil oko nad trapným koncem, soustředil se na skvělý začátek, slušné scénky v průběhu celého filmu a především na naprosto nádhernou Jessy Schram a dal bych Nahé míly možná i čtyři hvězdičky. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Bla bla bla. Že ich to ešte baví natáčať...na druhej strane, keď sa stále nájdu blázni (ako napriklad ja :) čo to pozerajú, tak sa niet čomu čudovať. Miliónty odvar, kde neprekvapí zhola nič. Film má síce poriadnu stopáž, ale dej tomu vôbec nezodpovedá. Bodaj by aj, keď sú tu totálne samoúčelné, do nekonečna naťahované vsuvky, ktoré navyše vôbec nie su zábavné (napr. zhruba 10 minútový futbalový zápas s trpaslíkmi, samotná "naked mile" či veselé súťaženie dvoch "tvrďákov"). Nahotiniek je tu požehnane, dokonca viac než vo všetkých predošlých prcičkách dokopy. Ale ruku na srdce - keby ste si chceli pozrieť nahotinky, vážne by ste siahli po American Pie: Naked Mile ? Ja rozhodne nie :) No a Eugen Levy nebol vtipný už ani minule. Naked Mile je síce lepšia než Band Camp, ale aj tak je to riadna bieda. Odporúčam vypnúť po "smrteľnom cumshote", ktorý je síce pomyselným vrcholom celého filmu, ale odohráva sa v prvých piatich minútach. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jak dlouho nás budou ještě producenti zásobovat dalšími pokračováními této již dlouho nezajímavé série? Který další z rodiny Stiflerů bude příště hlavní hrdina? Že by dědeček? A kdy si Eugene Levy uvědomí, že ani už on není vtipný?....No prostě tenhle film je prostě příšerný a od odpadu ho zachraňuje pár hezkejch bab a občas docela vtipní liliputi. No prostě je to shit ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Michiganská univerzita každý rok pořádá akci „Naked Mile Run“, tedy „Běh Nahé Míle“. Obvykle se koná poslední den jarního semestru. 21. dubna roku 1998 na ní přišel rekordní počet lidí. Místní policie odhaduje počet účastníků na 1 500. (Wade)
  • Natáčení probíhalo v kanadských městech Toronto a Hamilton. (Sufferer)
  • Když je Stifler (John White) v nemocnici a vypráví klukům o Nahé míli, tak drží v jednotlivých záběrech puding střídavě v levé a pravé ruce. (SONY_)

Reklama

Reklama