Reklama

Reklama

Do tábora v poušti, kde armáda provádí likvidační práce, přijíždí jednotka Národní gardy. Tábor však je opuštěný a vojáci vyrážejí na záchrannou výpravu. Netuší ovšem, že jejich protivníky jsou degenerovaní kanibalové, kteří mají hlad a chuť na ženy...  Wes Craven, autor hororové klasiky Hory mají oči z roku 1977, se jako spoluproducent podílel na stejnojmenném remakeu (2006), po němž následovalo toto pokračování, kde se též podílel na scénáři. Do tábora u opuštěného dolu v poušti Nového Mexika, kde armáda provádí likvidační práce, přijíždí jednotka Národní gardy. Tábor však je opuštěný, vojáci zahlédnou jen světelný signál na vysoké skále. Gardisté vyrážejí na záchrannou výpravu, netuší ovšem, že jejich protivníky jsou degenerovaní kanibalové, kteří mají nejen hlad, ale také by se rádi rozmnožili. Dvě ženy v jednotce jsou pro ně tudíž obzvlášť lákavýmn soustem. Boj o přežití se přiostřuje... V režii Martina Weisze hrají Michael McMillian, Jacob Vargas, Jessica Stroupová, Daniella Alonsoová ad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (456)

petero 

všechny recenze uživatele

Nie nedalo sa obľúbiť si čo i len jednu postavu dementnej jednotky vojakov ktorý sa trepú kvôli nejakému blbému odrazu na vrch hory a mutanti ich s prehľadom likvidujú. Proste v prvej polke filmu kde scenáristi jasne fandia mutantom som si min 2x plesol po čele petože takéto situácie sa vidia len vo fakt zlých filmoch. Mutanti sú tu dokonca tak prešpekulovaný že jednu postavu dokonca nechajú umrieť na infekciu !!! So vstupom do jaskyne sa to mierne zlepšilo, možno to zakývanie odťatou rukou padajúcemu chudákovi mi zlepšilo náladu... ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Naprosto, ale NAPROSTO debilní pokračování celkem fajnového prvního dílu, které je nechtěně vtipné (hm...spíš směšné, viz. chování postav a chlápek schovaný v záchodu). Brutální to sice občas je, ale to je asi tak všechno. Atmosféra žádná, napětí taky ne, a to je u hororu (teda prý to měl být horor...) docela průser, nemyslíte? ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Jeden by si myslel, že aj keď sú to zelenáči, nemôžu byť predsa až takí blbí... ale môžu. Za daných okolností by som sa šla vyčúrať jedine v spoločnosti minimálne dvojčlennej ochranky, a nieže sama a ešte tak, že o tom nikomu nepoviem. V takých chvíľach si divák môže povedať len "kto je taký blbý, zaslúži si smrť" - a ono to väčšinou aj tak dopadne. Nuž ale keby nebolo blbých postáv, nebolo by v hororoch dostatok masakrov :-p ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ta jednotka Národní srandy, pardon gardy, to bylo jako co? Seržant Hartman z Olověné vesty by při jejich výcviku našel skryté rezervy ve své už tak bohaté paletě vulgarit a dodatečně by ocenil kvality sádelnatého vojína Pylea! Vždyť nasadit tyhle rezervisty v Afghánistánu, Tálibán pomře smíchy a operace Trvalá svoboda by se mohla považovat za ukončenou.. I přes svou krátkou stopáž nehorázně nudné, nadhledu prosté a blbé jak děravé necky - posledních deset gore minut, kdy pacifista zjistí, že konfrontace je občas účinnější než konverzace, už nic neřeší a já musím uznat, že Aja je proti režisérovi "Kopce mají dva orgány zraku" Orson Welles hororu. Být producent, po zkušební projekci se na Weisze obrátím a řeknu mu: „Velmi působivé, ale jestli by to nevadilo, doporučil bych pozměnit jeden malinkatý aspekt. Děj…“ ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Z pôvodného masakru a živelného prebudenia a nádeje horrorového žánru v podaní prvej časti nám zostal prakticky len koproducent, starý známy Wes. Seriáloví, prípadne castingoví herci spolu s nijakým režisérom prakticky nemajú čo stratiť a tak stavajú na istotu. Dookola opakované ľakačky postupne strácajú údernosť, no niekedy vedia aj prekvapiť, logickosť nebola až na takej príšernej úrovni, krvavosť niektorých scén sa naozaj podarila a spolu s rýchlym spádom som dostal nakoniec celkom pozerateľnú vyvražďovačku typu, ktorých sa ešte stále budú točiť stovky, takže ak budú v podobnej kvalite, môže byť. 55%. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Jessica Stroup (Amber) si pro tento film obarvila vlasy na blond. (ČSFD)
  • Myšlenka na pokračování napadla producenta a režiséra původního filmu, Wese Cravena, při rozhovoru s producentem Peterem Lockem. (WolfR)

Reklama

Reklama