Reklama

Reklama

Muži na stromech

(seriál)
USA, (2006–2008), 25 h 12 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Jenny Bicks

Hrají:

Anne Heche, Abraham Benrubi, Derek Richardson, Timothy Webber, Sarah Strange, James Tupper, John Amos, Cynthia Stevenson, Suleka Mathew, Lauren Tom (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(36)

Seriál vypráví o populární a půvabné poradkyni přes milostné vztahy (Anne Heche). Právě dopsala svou další knihu a chystá svatbu se svým přítelem. Ale ještě před tím musí odjet na Aljašku na jednu ze svých přednášek. V letadle ale zjistí, že si omylem vzala notebook svého přítele a v něm najde fotky s jinou dívkou. V tu chvíli se jí vše rozpadá před očima. Dorazí na zmíněnou Aljašku do jednoho zapadlého městečka. Plánovala, že tu bude jen pár dní, ale nakonec tu zůstává. Chce si tu odpočinout. Nemá tu sice manikůru ani spinnig, ale za to je tu krásná příroda a spousta jiné zábavy. (Kamca_)

(více)

Recenze (87)

Suzana 

všechny recenze uživatele

Obvláště poslední díly příšerné - postupný úpadek kvality, už na začátku 2. série nemá seriál téměř co nabídnout. A nezachrání to ani mudrující Anne a její parťáci mudrlanti z Aljašky - no jen si představte tu situaci, kdy dva chlapáci hrají hokej a přitom řeší, proč ženy dělají to, co dělají a jak jim vlastně nerozumí. No tak! ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Průměrný seriál z prostředí zapadlého městečka dokáže zapůsobit pouze svou zajímavou strukturou. Anne Heche se nejdříve tváří jako hlavní hrdinka, ale postupem času se ukazuje, že byla pouze nastrčenou průvodkyní. V prvních dílech se díky ní seznámíme s ostatními postavami a v tom zbytku funguje zejména jako hlasový doprovod. I když ke konci opět bohužel přebírá vedoucí otěže. Proč bohužel? Už díl, který se odehrával v New Yorku myslím jasně dokázal, že postava expertky přes vztahy není nijak zajímavá a díky v podstatě neznámé minulosti nemáme důvod se o ni více starat. Ona vůbec její dějová linie - vztah s Jackem - je nejnudnější částí seriálu. Zvláštní že zrovna ta, kolem které se seriál má hlavně točit se postupem času ukazuje jako nejhůře sepsaná postava. Je až zarážející o kolik jsou ostatní obyvatelé městečka lépe sepsány... Ale možná to není chyba, jen další vykreslení nezajímavé postavy, které na začátku strhla tolik povyku. Další zajímavou věcí je téměř úplná absence něčeho co nepohladí po duši. Když přijde nějaký problém, hrdinové se přes něj většinou lehce přenesou a jdou dál... Až na pár mimořádně povedených dílů se nejedná o seriál, který by stál za zhlédnutí. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Na sestřino doporučení jsem se po dlouhé době dokopal k nějakému seriálu a musím říct, že především první sérii provází přesně ten good-feeling, jaký mám rád a hlavně díky němu jsem si zamiloval celé městečko Elmo i se svými obyvateli včetně úžasné Anne Heche. Škoda jen, že v druhé sérii evidentně došly nápady a tu příjemnou civilní atmosféru dost často narušovaly hloupé zvraty a neustálé převařování nápadů z první série. To mě trochu zklamalo. I tak jsem ale rád, že jsem dal Mužům na stromech šanci, aby mi zpříjemnili zkouškové období, přestože cílí spíše na dámské publikum. 1 série 100%, 2. série 60% .... celkem 80%. Ta hvězda navíc je pro sestřičku, která teď slavila narozky :-) ()

Yuriko 

všechny recenze uživatele

Pěkný seriál, který nenudí a dokonce vás i pobaví. Někdo zmiňoval že je předvídatelný - ale je to špatně? Po všech seriálech, co se nás snaží neustále (marně) překvapit, to je příjemné. Mám ráda nenucený humor, kterého je zde dostatek. Shrnutí: herci-přijemní a zábavní, příroda-nádherná, příběh-zajímavý = 80% ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Co se týká seriálů tak jsem velmi opatrná. Mám své oblíbené, které si občas pustím když je chuť (Přátelé, MASH, Simpsonovi) a na nic víc se nechci začínat dívat. A to samé platilo i o tomto seriálu, který jsem jako většinu ignorovala. Co se ale jednou nestalo ... jen tak jsem se pustila do nějaké té chválihodné domácí práce a k tomu jsem měla puštěný program v telce, kde se najednou objevil tenhle ten seriálový úkaz. Musím opravdu sáhnout hluboko do svého svědomí a přiznat se, že mě komediální námět opravdu chytil a spolu s tím určitě i sympatický herecký projev herečky Anne Heche. Příjemné prostředí Aljašského maloměsta plné příjemných a dobrosrdečných lidí. Je fajn, že se točí i seriály, kde nejsou jen samé intriky, milostné trojúhelníky, pláč, nářek, podvody, zloba, násilí ..... To nás obklopuje každý den, tak proč se s tím ještě zatěžovat, když si chce člověk odpočinout. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (5)

  • Anne Heche (Marin Frist) a James Tupper (Jack Slattery) se při natáčení filmu sblížili a roku 2009 se jim narodil syn Atlas. [Zdroj: Wikipedia] (Ganka)
  • Při vyhlášení vítěze nejpřesnějšího tipu času, kdy praskne led, vyhraje Celia (Cynthia Stevenson). Dick (Currie Graham) ji obejme a řekne: „Jdi si pro výhru, paní Robinsonová.“ Jedná se o narážku na film Absolvent (1967), kde stejně jako v případě Celie a Dicka udržuje vztah starší žena s mladším mužem. (Ganka)

Související novinky

Zemřela herečka Anne Heche

Zemřela herečka Anne Heche

12.08.2022

Kdo sledoval zprávy ze světa posledních několika dnů, zřejmě tušil, že smutná novina se nevyhnutelně blíží. Před necelým týdnem totiž americká herečka Anne Heche během fatální autonehody v Los… (více)

Reklama

Reklama