Reklama

Reklama

Muži na stromech

(seriál)
USA, (2006–2008), 25 h 12 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Jenny Bicks

Hrají:

Anne Heche, Abraham Benrubi, Derek Richardson, Timothy Webber, Sarah Strange, James Tupper, John Amos, Cynthia Stevenson, Suleka Mathew, Lauren Tom (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(36)

Seriál vypráví o populární a půvabné poradkyni přes milostné vztahy (Anne Heche). Právě dopsala svou další knihu a chystá svatbu se svým přítelem. Ale ještě před tím musí odjet na Aljašku na jednu ze svých přednášek. V letadle ale zjistí, že si omylem vzala notebook svého přítele a v něm najde fotky s jinou dívkou. V tu chvíli se jí vše rozpadá před očima. Dorazí na zmíněnou Aljašku do jednoho zapadlého městečka. Plánovala, že tu bude jen pár dní, ale nakonec tu zůstává. Chce si tu odpočinout. Nemá tu sice manikůru ani spinnig, ale za to je tu krásná příroda a spousta jiné zábavy. (Kamca_)

(více)

Recenze (87)

s_c_o_r_p 

všechny recenze uživatele

Muži na stromech aneb jak měšťanda Marin Frist v zapadákově (v krásném zapadákově) na Aljašce ke štěstí přišla. Ne, není to výsměch...šablona je to moc příjemná a ze začátku má seriál neskutečnou jiskru a baví. Ale postupem času se to, proč se vám seriál zalíbil vytrácí. Mnohdy pomatení a nesmyslné chování postav, které se vám na začátku líbilo a připadalo vám směšné se přehoupne v něco naprosto nezajímavého. Přesto příjemná oddychová záležitost a váhám, zda dát silnější tři nebo slabší čtyři. Ať tak nebo tak, pro mě co se týče partnerského vztahu určitě nejlepší Jane a Sam alias pluhař. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

(po první sérii) Seriál, kde se kupí jedno klíšé na druhé, kde herci mají jeden výraz a kde běhá pes převlečený za mívala. Anna Heche, nebo možná spíš její postava, je mi nesympatická, o její kamarádce nemluvě, ale zbytek ujde. Škoda že všechny vtipné situace jsou konstrulovány tak okatě a křečovitě, stejně tak vážné. U mě to zachraňuje prostředí, protože mám slabost pro malá americká městečka, obzvlášť na Aljašce. ()

Reklama

Monyfik 

všechny recenze uživatele

Někdy nudné, někdy veselé, někdy dramatické - Elmo se mění stále víc a víc v modernější město po přestěhování americké spisovatelky Marin. Dobře se sledují radosti i starosti obyvatel v aljašském městečku, jak se snaží všichni si navzájem pomáhat, jak intrikují a nakonec se usmiřují, drobné starosti řeší ve velkém stylu, láskyplná srdíčka pukají… a jiné velké i malé problémy, které ocení zejména seriáloví fanoušci. ()

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Krásná a úspěšná spisovatelka Marin hledá útočiště pro své psaní....Alijaška je tím správný místem, utéct od velkoměsta do krásného malebného městečka Elma. Humoristický a zábavný seriál vás nadchne krásou přírody, ztřeštěností lidí z Elma.Líbil se mi střeštěný páreček v podání Patrica a Annie. Ale nejvíc jsem samozřejmě fandila Marin a Jackovi. Určitě tento seriál doporučuji, pokud máte rádi černý humor, romantické a stále se vynořující osud v ten nepravý okamžik. Prostě střeštěný seriál s kapkou červené knihovny. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po první sérii: Hodně velké překvapení. Muži na stromech je přesně ten typ relaxačního seriálu, který mi chyběl. Jak tady poznamenal uživatel CheGuevara, nenajdete zde vyloženě zápornou postavu. Jenže já to beru jako klad. V době, kdy sledujeme všemožné seriály, které mají jasně dáno "ty jsi hrdina, ty jsi padouch, ty jsi něco uprostřed" je tohle fakt příjemné. Hlavní hrdinové jsou sympatičtí (Marin, Jack, Patrick, Annie, Sara) a i když mi některé postavy byly nesympatické (Theresa), tak i tu jsem si po čase zamiloval. Je prostě příjemné vidět po dlouhé době seriál, který řeší vztahy a nemusí tam být sprostá slova, nebo řeči o piňdourech a podobně (jak to známe ze Sexu ve městě). Za mě první sérii dávám čistých 80 % s tím, že pokud na konci druhé nebudu mít nějaký výrazný problém, možná půjdu i na maximum. Po druhé sérii (bude obsahovat SPOILERY!!!): Řeknu vám, že jsem si Elmo zamiloval. A také jeho obyvatele nebo i ty, kteří pouze procházeli. Jenže s příběhem jsem měl problém. Jednak zde byla naprosto zbytečná část se ztrátou Patrickovi paměti. Vše ostatní (Jack jde na moře, dočasný rozvod Mai a Baze) jsem akceptoval, ale tohle bylo fakt zbytečné. Naštěstí pak si Patrick vzpomněl, člověk tudíž očekával pěkný konec a přijde… jen konec. S Annie je nakonec Ivan, svatba Sáry a pastora je jen naznačena… jsem z toho fakt zklamaný. Přitom nechci nějaký přemrštěný happy-end, ale když člověk sleduje seriál o vztazích, tak je trochu divný, aby ty vztahy skončili tak nelogicky, ne? Takže na pět bodů jít bohužel nemůžu, ale myslím, že si tenhle seriál klidně, někdy za hodně dlouho, zase pěkně sjedu celý od začátku. Takže sbohem, Elmo. Budeš mi chybět! ()

Galerie (77)

Zajímavosti (5)

  • Anne Heche (Marin Frist) a James Tupper (Jack Slattery) se při natáčení filmu sblížili a roku 2009 se jim narodil syn Atlas. [Zdroj: Wikipedia] (Ganka)
  • Natáčení skutečně probíhalo na Aljašce. (reich)

Související novinky

Zemřela herečka Anne Heche

Zemřela herečka Anne Heche

12.08.2022

Kdo sledoval zprávy ze světa posledních několika dnů, zřejmě tušil, že smutná novina se nevyhnutelně blíží. Před necelým týdnem totiž americká herečka Anne Heche během fatální autonehody v Los… (více)

Reklama

Reklama