Reklama

Reklama

Sexy párty 2

  • USA Van Wilder 2: The Rise of Taj (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Taj prichádza z Indie do Anglicka na prestížnu univerzitu, aby všetkým ukázal, čo je to pravá zábava. Vyzbrojený dobrými radami od otca, nadšením, a obrovským očakávaním, prechádza nádhernými priestormi univerzity, aby sa od krutého a arogantného Pipa dozvedel, že ho práve vylúčili z exkluzívneho bratstva Líšok a Chrtov. Na jeho veľké sklamanie sa musí namiesto nádherného starobylého zámku ubytovať v odpornej chatrči spolu s jej ďalšími štyrmi nájomníkmi. Nestráca optimizmus a svoje vylúčenie zoberie ako výzvu a založí vlastné bratstvo Kohútov a Býkov. Kohúti a Býci sa rozhodnú zúčastniť sa na univerzitnej súťaži proti Líškam a Chrtom. Ide o veľmi významnú udalosť, na ktorej každé bratstvo zbiera akademické body. Jeho misia začína... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (83)

necisty 

všechny recenze uživatele

Bohužel strašná sračka, která hanobí jméno svému předchůdci a hanobí také samotného Badalamdabada, kterému to ucho šlo lépe než pán učitel. Silně nesympatické postavy, trapný děj, logické chyby, nemožný nejen paintball... prostě zklamání téměř na všech frontách. Aspoň vtip a kozy to trošku zachránily. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem sice naprosto pitomou, ale zabavnou blbost. Dostal jsem jen pitomou blbost. Clovek by rek, ze z tematu soupereni dvou skupin - bohaci a lordi versus ozralove a luzri bydlejici v chatri s nazvem Chliv se vyzdime spousta zabavnejch situaci. Sem tam nejaka opravdu je, ale bohuzel ne moc a rozesmeje jich jen minimum. Aspon, ze tu je frajer Kal Penn, kterej zachrani kde co. Kdyby aspon sem tam ukazali pritomny zensky nejaky kozicky, tak by to sice nebylo zabavny, ale aspon by bylo na co koukat, ale ani to ne. Takze jen 2*. ()

Reklama

Elbarto08 

všechny recenze uživatele

Ale už mě vážně nebaví typický a stereotypní děj, kdy krásná holka chodí s úhlavním nepřítelem a hlavním vůdcem jiné koleje, načež se jeho holka zamiluje do našeho hlavního hrdiny, jenže pak jeho úhlavní nepřítel vymyslí něco, čím chtějí hlavního hrdinu vyhodit, krásná holka se s tou lží sveze a odmítne mluvit s hlavním hrdinou, jenže pak se dostane vysvětlení a krásná holka začne znovu chodit s hlavním hrdinou a bude proti úhlavnímu nepříteli Snad bude trojka jiná ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Bezvýznamná participace na subžánru fekálních teen-komedií, postrádající byť jeden opravdu dobrý moment, servírující přehršel hluchých až vyloženě trapných. Ani Kal Penn neutáhne povoz, který postrádá scenáristická kolečka a nevycucá vtipy tam, kde k nim není prostor. Jedna hvězdička za jeho přesto nemizející nadhled a postavu permanentně nadržené hlásičky. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

No, proč je tohle pokračování je asi jasné už z názvu, ale tady už nemá smysl mluvit o nějaké kvalitě nebo návaznosti. Prostě je tu jen postava Taje, který se přesouvá do Evropy, kde se snaží utáhnout celý film, což se mu opravdu nedaří, až na to, že je tu pár zábavných scének. Ale opravdu jen pár. Většinou se vykrádá žánr teen komedií. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Tajovo poslední jméno Badalandabad v hindském slangu znamená "země, kde lidé mají velké penisy". (Miuri)

Reklama

Reklama