Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý spolužák John pořádá v East Great Falls velký školní sraz ročníku 1999. Jim, Kevin, Oz, Finch a Stifler se po dlouhých letech opět setkávají. Jak zjišťují, od ideálů, které měli na konci střední školy, se jejich současný život liší dost výrazně. Jim žije v Chicagu s manželkou Michelle, se kterou má syna. Oz se živí jako televizní moderátor a bydlí v Los Angeles se svou přítelkyní. Kevin je ženatý s Ellie a pracuje z domova jako architekt. Finch svým přátelům vypráví, jak cestoval po celém světě a pořád hledá tu pravou lásku. Stifler se tváří, že je všechno stejné jako za mlada, ale ve skutečnosti se v dospěláckém životě tak trochu ztrácí a středoškolská léta mu chybí. Během jednoho víkendu bývalí spolužáci pochopí, že opravdové přátelství nezlomí ani čas ani odloučení. (TV Nova)

(více)

Videa (35)

Trailer 1

Recenze (1 386)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Konečně film, který navrátil PPP sérii zpět její dobrou reputaci, pošpiněnou řadou video pokračováními. Je pěkné vidět opět starou partu z prvního dílu a navíc i Jimova tátu, který tu má trochu víc prostoru. No, váhal jsem, zda na to jít do kina, ale vyplatilo se. Moc jsem se nasmál, a ačkoli nejde o úplně výbornou komedii (nechápu, že se zde ještě drží nad osmdesáti procenty), je to pořád moc dobrá oddychová zábava nejen pro fanoušky American Pie. PS. Sean William Scott si to prostě dává! ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

A to ty dvě dávám v podstatě z nostalgie. Ani jsem nečekal, že se ze mě stane takový upjatý suchoprd, který nepobije v úctě hlavou o zem před každým dílkem, obsahujícím fekálhumor. Snad jsem se jen špatně vyspal, či mi stará stáhla předkožku umolousanou rukou, možná tu pouze dochází k zanedbatelnému nedorozumění a já zítra napálím five, jen to frkne. Nejspíš mě však rozhodil ten bubačisko, jak si tam tak významně vlnil prdelí. Prostě x-krát opakovaná šablona už nemá tu sílu. Radši budu vzpomínat, jak to bylo tenkrát, na hudebním táboře.... ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Devítiletá pauza mezi třetím a čtvrtým dílem (všechny ostatní existující spin-offy neberu jako "Prcičky", ale jako originální sérii pošlapávající de*ilitu) prospěla této teenagerské sérii jako nic před ní. Realita, nostalgie, vtip. Zaslouženě nejlépe hodnocený díl "Prciček" a zároveň jeden z nejzdařilejších komediálních comebacků (a důstojných zakončení) ever.:-) ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Výborné zakončenie série, ktorá pred rokmi odštartovala najväčší žánrový boom od dôb Šestnástich sviečok. Ešte vtipnejšie než Svatba, ktorú som doteraz považoval za absolútny vrchol prcičkovského subžánru (vrátane Road Tripu, Eurotripu a všetkých ostatných tripov, a filmov, kde sa znásilňuje pečivo a prichádza o panictvo). A niektoré vymakané baliace praktiky vychádzajúce z fenoménov doby, by Stiflerovi závidel aj Barney Stinson. "Pôjdeš so mnou na koncert Justina Biebera?" 85% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Stiflerova parta se vrací a s pořádnou dávkou humoru. Humor vyspěl a není tak trapný jako v předchozích dílech. Nemyslím tím trapný jako, že by nebavil, ale byl stavěný pro mladé diváky. Školní sraz je rozhodně nejlepší díl celé série a hlavně díky staré partě, kterou jsem si jako mladý oblíbil. Stifler házel jednu perlu za druhou a nakonec zpracuje Finche mámu. K závěru mě to velmi překvapilo a jak se říká:,,Oko za oko a zub za zub." Pokud by se dostavil další díl, který by měl stejnou sestavu, nebránil bych se v žádném případě.. 9/10 = 95% ()

Galerie (68)

Zajímavosti (32)

  • Již ve 4. díle série, který se podle věku Matta Stiflera (Tad Hilgenbrink) odehrává v roce 2005, se pan Levenstein (Eugene Levy) zmiňuje Stifflerovu (Seann William Scott) bratrovi Mattovi o tom, že zaskakuje jako MACRO, jelikož Michelle (Alyson Hannigan) je těhotná. V tomto díle se ovšem dovídáme, že dítě je pouze dva roky staré. Muselo by se tedy narodit až v roce 2010 a Matt by musel být v prvním díle pouze 7letý. (A7X92)
  • Za návrat do role Steva Stiflera dostal Seann William Scott 5 milionů amerických dolarů. Když svou postavu ztvárnil poprvé ve filmu Prci, prci, prcičky (1999), tak za svou první celovečerní roli dostal pouhých 8 tisíc amerických dolarů. (necisty)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

16.04.2012

Tato zpráva je spíš pro zasmání. Ale co my víme. Adaptace mládežnické sci-fi Suzanne Collinsové už přes tři týdny suverénně kraluje americkému komerčnímu žebříčku. Nesundaly jej ani nové Prcičky, ani… (více)

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Reklama

Reklama