Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic

  • USA The Messengers (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Solomonových se přestěhuje na zchátralou slunečnicovou farmu. Jak farma začíná po letech chátrání ožívat, rodina zaznamenává nepříjemné a alarmující změny v chování svého otce. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (324)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem zahlédl IMDB hodnocení, tak mě Messengers přímo zaskočili. Už první minuty mi poskytly jednu z nejhutnějších hororových scén, které za poslední dobu pamatuji, a zbytek se nesl v podstatě ve stejném duchu. Opravdu, při sledování jsem měl pocit, že mi někdo polévá páteř litry tekutého dusíku. Leč, na konci přišel o dost slabší závěr, pointa celkem nehodná průběhu, jistě zklamání... ale, je to horor. Co je v hororu důležité, úžasný průběh u kterého se klepu, nebo pět minut před koncem? ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Začátek mě celkem mile překvapil. ČB, absence novinových titulků, žádné dovětky typu "o deset let později" a hned je výsledek svěžejší. O něco málo. Kamera, hudba, výprava a Kristen Stewart jsou rovněž k dobru věci, celkově bych se tedy v hodnocení mohl spolehlivě přehoupnout přes dvě hvězdičky... ale neudělám to u filmu, který svou nelogičností, příkrasami pro efekt a otřesným rozuzlením diváka vysloveně uráží. Dobrým příkladem jsou vrány - proč tam jsou? Obléhají dům, občas z rozmaru někoho napadnou, ale jaký mají vztah k místním záležitostem? Proč ani ony, ani duchové nerozlišují mezi novými obyvateli a pachatelem starého zločinu? Respektive, SPOILER proč ho celou dobu nechávají být, terorizují novou rodinu a až v trapném závěru se podílí na zadostiučinění, ačkoliv divákovi je dávno jasné, že se Burwell na farmě nevyskytl jen tak? ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

3:15 ZOMRIEŠ+VTÁKY Priemerná rutina splývajúca s desiatkami podobných. Pangovci sú celkom šikovní v hororvých scénach, len po chvíli začnú vadiť opakované nábehy kamier (aj keď chápem, že rozpohybvanosť sa snaží vyvážiť vatu rodinného príbehu) a rovnako snímané náznakové scény. Odkaz na Hitchcocka je trochu zvláštny hlavne kvôli tonám teenagerského klišé. Vychádza to aj tak na 50 %. Neurazí, neprekvapí... ()

Fevas 

všechny recenze uživatele

Kristen Stewart uměla před Twilight ságou skutečně hrát - pro mě největší překvapení tohoto filmu. Pustila jsem si to ve dne a stejně jsem si pak musela kontrolovat prostory, kde by se ta příšerka schovávala. Velké plus Kristen Stewart, zábavná role Dustina Milligana(nejvíce scénka s tou sekerkou), podle mě skvěle zvládnuté role rodičů a dokonalá dějová linie. Jenom mínus za šílence - to co to bylo? - a za ten konec. Když už je to happyend, tak musí být pořádný! ()

oLí 

všechny recenze uživatele

4/10 Dobrej provar. Když jsem si Messengery pustil v noci na domácím kině poprvé, po dvaceti minutách jsem šel strachy lepit letadýlko, abych se odreagoval ( při scéně, kdy si malej klučina v noci hrál v pokojíčku ). Takže jsem před druhou projekcí čekal po dlouhé době horor s hutnou atmosférou. Ta se ale vůbec nedostavila, všechno už jsem někde viděl ( těch povedených scén bylo pomálu - se lžící a stodolou ) a o pointě nemá smysl se rozepisovat. Pang Brothers si u mě před lety udělali jméno svým Okem, ale tímto filmem spadli hluboko mezi šeď a brak. Já už chci vidět něco novýho... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Na vývoji filmu se podílel také Čech. Ota Bareš byl najat pro práci s vránami. (sir-dave)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 48. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Postava chlapca Michaela Rollinsa je hraná dievčaťom - Jodelle Ferlandovou. (rador)

Reklama

Reklama