Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic

  • USA The Messengers (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Solomonových se přestěhuje na zchátralou slunečnicovou farmu. Jak farma začíná po letech chátrání ožívat, rodina zaznamenává nepříjemné a alarmující změny v chování svého otce. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (324)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $16miliónovTržby USA $35,374,833Tržby Celosvetovo $54,998,732Tržby za predaj DVD v USA $15,856,356 //počet predaných kusov 955,547║ Hoci je príbeh až moc šablónkový, je to aspoň zručne natočené, minutáž je akurát, nechýba tam napätie a nájde sa tu niekoľko slušných lakačiek. /45%/ ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No tak teda nic moc. Za celý film jsem nepocítil ani jednou strach a lekl jsem se jen jednou, což je na duchařinu přeci jen málo. Je sice pravda že film dokáže zaujmout a nespustíte z něj oči ale po skončení si řeknete "hm dobrý a dál?" a ono nic už je konec. Bohužel takhle na mě film působil, dávám mu průměrnou známku protože přeci jen jsem viděl o něco horší duchařiny, ale zklamání jsem pociťoval prakticky hned od začátku. McDermott je fajn, Millerová je ve svém věku celkem pěkná, a Davis(kouřící muž z Akta X) je frajer, jedinou výtku mám ke Stewartový ten její koní ksicht je v tomhle filmu hroznej. A ten malej capart taky nic moc. Jak jsem řekl příběh je sice klišé, a na konci se mi oči otočily v sloup. Co bych měl ještě pochválit? Snad jen útok vran které jsou fajn. Takže jak bych to řekl průměr vlažný průměr. ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Bratři Pangové točit umí, o tom není sporu. Škoda, že příběhů o strašidelném domě jsem viděl už desítky a v The Messengers se člověk žádných inovací nedočká. Je to řemeslný nadstandard (moc se mi líbila kamera s krásně sytými barvami), atmosféra je správně dusná a lekačky lekají (bál jsem se fakt celkem dost), ale pocitu, že by to chtělo lepší příběh, jsem se zbavit nedokázal. *** 1/2 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Roy Solomon sa so svojou manželkou a dvoma deťmi odsťahuje z rušného Chicaga na opustenú farmu niekde uprostred Severnej Dakoty. Chcú pestovať slnečnice a znova upevniť rodinné putá dôvery. S ich novým príbytkom však nie je všetko v poriadku. Na stene sa zjavuje nechutný mokvavý fľak, okolo domu vkuse krúžia veľké, čierne vrany, dospievajúca Jess intenzívne cíti niečo zlé, malý Ben vidí duchov... Zo začiatku sa to rozbieha veľmi sľubne, žiaľ s postupom času začne tento horror trocha nudiť, až to vyvrcholí dosť nepodareným rozuzlením. Mohlo to byť omnoho lepšie. "Kliadba domu slnečníc" mala potenciál, ktorý nebol využitý. Škoda. *** ()

petero 

všechny recenze uživatele

Takže bratia Pangovci tentoraz čisto priemerný. Pripomenulo mi to kombináciu vydarenejších amerických remakov 3:15 zomrieš, Temnej vody a Kruhu. I keď toto nie je remake, nič nové neprináša a variuje staré zabehnuté spôsoby amerických produktov ázijských originálov až tak že Pangovský vizuál je potlačený na úroveň zameniteľnú s ktorýmkoľvek iným priemerným americkým klonom. Bohužiaľ scenár tiež nie je z tých vydarenejších a vďaka tomu že som sa v priebehu filmu dosť nudil mu nedám ani 3*. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Dveře do sklepa mají v různých scénách různé umístění. Jednou jsou na konci chodby, podruhé zase na levé straně chodby. (CjKukis)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 48. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Postava chlapca Michaela Rollinsa je hraná dievčaťom - Jodelle Ferlandovou. (rador)

Reklama

Reklama