Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Taxi 4 je čtvrtou částí slavné automobilové ságy Taxi napsané Lucem Bessonem. Všichni hlavní herci trilogie Taxi se vrací ke čtvrtému opusu – taxikář Samy Naceri, nešikovný policajt Frédéric Diefenthal, komisař Bernard Farcy, jehož role zaujímá v tomto díle mnohem významnější post než u předchozích dílů. Rovněž se vrací Emma Wiklund (dříve Emma Sjöberg) a Edouard Montoute, stejně tak i režisér Gérard Krawczyk, který stál u zrodu Taxi 2 a 3. Jediná Marion Cotillard, hvězda třech předchozích filmů, se natáčení čtyřky nezúčastnila. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (304)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Ještě že v této sérii Daniela hraje pořád ten samý herec, jinak bych si to nepustil. Bohužel ale jak u Francouzů bývá pravidlem, tak každý další díl bývá slabší jak ten předchozí. Zde už jde jen o natahovanou sérii, kde vlastně už není co vymýšlet nového a pořád jde o rychlého Taxíka, který všem natrhne prdel. Další díl už spíše ne, než ano. 50% ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je už opravdu přespříliš. Žádná akce v taxíku (kromě uvodní s Djibrilem Cissé). Toto pokračování je zcela hloupé a postrádá absolutně vše, co zdobilo první dva díly. Čtvrtý díl je stupidní a možná je to i tím, že jedna z mála inteligentních postav, taxikář Daniel, byl strčen do pozadí a není ani zdaleka tolik vidět jako v dílech předtím. Série, která kdyby zůstala u 2 dílů, tak by byla kvalitnější.... ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tak a máme tu další díl populární francouzské série a jelikož už předchozí díl nestál za nic nedalo se od tohoto dílu očekávat nic jiného. A taky, že ne. Hlavní hrdina sice změnil obstaróžní 406 na krásnou 407 ale z filmu se úplně vytratila akce (už neočekávejte žádnou pořádnou automobilovou honičku jako tomu bylo v prvních dílech) a film přešel do "komediální" části. Avšak to, že přešel do komedie ještě neznamená, že bude film vtipný. A to opravdu není. Celý film se snaží fungovat na faktu, že když budou policisté vykresleni jako maximální tupci bude to divákům připadat vtipné. Ale podle mě humor, který film nasadil nemůže rozesmát nikoho s IQ tak nad 70 a nezáchrání to ani závěrečné parodování Zjizvené tváře. Doufám, že už na nás tvůrci nevybalí další díly. ()

ed_wood odpad!

všechny recenze uživatele

Prvý a druhý diel boli super. Trojka už bola slabý priemer. Ale toto je dokonca ešte horšie. Slabé otrepané vtipy, ktoré už vôbec neboli vtipné. Dosť chabá zápletka a aj trošku smiešny záporák. Úplne zbytočné pokračovanie série, ktorá si už u mňa dosť pošramotila reputáciu tretím nepodareným pokračovaním. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Přestože je tento díl už o poznání horší, než předchozí 3 díly, je se pořád na co dívat. Film má slabší úseky a stejně tak zábavné pasáže, takže průměr si to zaslouží. Chybí Lilly, generál zestárnul a taky už to není co bývalo, naopak nové postavy dětí, hulícího policajta jsou o poznání slabší. Serii zachraňuje Gilbert, který má vlohy, talent a zkušenosti snad se vším a některé jeho frky stále fungují. Stejně tak Emilova hláška na Petru s černými vlasy "tu jsem nikdy neviděl" nebyla špatná :)) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • V tomto díle řídí taxikář Daniel (Samy Naceri) tehdy nový Peugeot 407, který nahradil starší model 406 z předchozích dílů. (korbitch22)
  • V čase 1:20:10 vyskočí komisař Gibert (Bernard Farcy) nadopovaný kokainem se dvěma automatickými zbraněmi. Je ověšený nábojovými pásy. Avšak lze vidět, že několik nábojnic je navrtaných (je v nich dírka), takže se jedná o neaktivní střelivo. (HonzaR.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno