Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Taxi 4 je čtvrtou částí slavné automobilové ságy Taxi napsané Lucem Bessonem. Všichni hlavní herci trilogie Taxi se vrací ke čtvrtému opusu – taxikář Samy Naceri, nešikovný policajt Frédéric Diefenthal, komisař Bernard Farcy, jehož role zaujímá v tomto díle mnohem významnější post než u předchozích dílů. Rovněž se vrací Emma Wiklund (dříve Emma Sjöberg) a Edouard Montoute, stejně tak i režisér Gérard Krawczyk, který stál u zrodu Taxi 2 a 3. Jediná Marion Cotillard, hvězda třech předchozích filmů, se natáčení čtyřky nezúčastnila. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (304)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Přestože je tento díl už o poznání horší, než předchozí 3 díly, je se pořád na co dívat. Film má slabší úseky a stejně tak zábavné pasáže, takže průměr si to zaslouží. Chybí Lilly, generál zestárnul a taky už to není co bývalo, naopak nové postavy dětí, hulícího policajta jsou o poznání slabší. Serii zachraňuje Gilbert, který má vlohy, talent a zkušenosti snad se vším a některé jeho frky stále fungují. Stejně tak Emilova hláška na Petru s černými vlasy "tu jsem nikdy neviděl" nebyla špatná :)) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chci, aby okolo něj bylo tolik policistů, aby přes ně neuviděl moře." Tak já se přiznám, že Nepřítel číslo 1 mě hodně, ale opravdu hodně nebavil. Ani ty rodinné trampoty s dětmi tomu nepřidaly, takže vše muselo zachránit ladění radaru na vysokou citlivost, součástky z Concordu v taxíku, sjetý trampolínový mistr Gibert a samozřejmě Korejec maskovaný za Djibrila Cissého. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Akce 7/10/// +původní herecká sestava, několik nových nápadů, spád, akce, humor -trochu se opakuje a vykrádá sám sebe, některé scény jsou hodně pitomé, přesto bych uvítal pátý díl, který zatím nevznikl/// Tak jsem konečně zhlédl čtvrtý díl, mojí oblíbené filmové série. Asi budu jediný, kdo bude tvrdit že má tato série vzestupnou tendenci. Alespoň tedy do třetího dílů. Čtvrté pokračování i vzhledem k tomu že ho vidím 5 let po vydání a 9 let od zhlédnutí předešlého dílu už nemá takové grády jak tomu bývalo. Přesto jsem se hodně pobavil a často i pořádně zasmál. Stále je to ta stejná odlehčená akční komedie, která opět přinese hodně nového humoru a občas dobrou a rychlou akční honičku./// Celkem 70%/// ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

O kúsok svižnejšie a dejovo bohatšie ako trojka, ale zároveň aj stupídnejšie a strašne pritiahnuté za vlasy. Ultrazábavnosť dvojky to samozrejme nevidelo ani z Danielovho taxíku, vezúceho ženskú do pôrodnice ;-). Tri zásadné výhrady: z Emiliana nebolo treba robiť až takého kreténa (keď prvýkrát nespozná svoju manželku v čiernej parochni, je to vtipné, ale opakuje sa to až do konca a je to trapné!), nevtipný riaditeľ polície nemusel dostať toľko priestoru a predovšetkým (!!!) malo tam byť viac taxi! Kde je nejaká poriadna naháňačka, sakra? ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Stejně jako předchozí díly je Taxi 4 vtipná a po dějové stránce nepříliš rozvinutá komedie, která má chvilkami bohužel sklony k (sebe)parodii. Je to škoda pro tak nadějný film. Ale i přes tenhle nedostatek se každý určitě zasměje a pobaví. I po tomhle filmu zůstává Taxi dobrou sérií. Ovšem pozor, film je jen na jedno zhlédnutí, víckrát už za moc nestojí. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • V čase 1:20:10 vyskočí komisař Gibert (Bernard Farcy) nadopovaný kokainem se dvěma automatickými zbraněmi. Je ověšený nábojovými pásy. Avšak lze vidět, že několik nábojnic je navrtaných (je v nich dírka), takže se jedná o neaktivní střelivo. (HonzaR.)
  • Taxi mělo ve filmu na poznávací značce číslo 2007, odpovídající roku natočení filmu. (SallyZen)

Reklama

Reklama