Reklama

Reklama

Andy Samberg (Saturday Night Live) jako Rod Kimble, kaskadér s falešným knírkem a velkým snem, v této fantastické komedii tak nepředvídatelné, že nebudete věřit, co přijde dál! Rod nikdy nedopadl, aniž by si nenamlátil. Jeho rodina a přátelé si myslí, že si stále jen dělá legraci. A ke všemu jeho nevlastní otec Frank ho používá jako svůj boxovací pytel. Ale pár drobných problémů mu nemůže zabránit v největším kaskadérském kousku jeho života. Dále hrají Isla Fisher (Wedding Crashers) a Ian McShane (Shrek the Third), Pirát silnic je "neuvěřitelně zábavný od začátku do konce" a míra zábavy stoupá, když Rod vzdoruje smrti, aby vyhrál peníze, dívku a hlavně trochu respektu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (140)

stephano 

všechny recenze uživatele

Naprostý překvapení. Podle mě nejvtipnější komedie tohodle roku. Fakt sem se u toho řezal a to sem to viděl sám, kdy se moc nesměju. Taky proč když to nikdo neslyší :-) Jinak hodně nezvyklej humor, nejvíc bych ty absurdní dialogy přirovnal k seriálu The Office. PS: závěr je totálně masakrovej, zpomalenej nástup všech hrdinů za doprovodu písničky "John Farnham - You're The Voice" je naprosto dokonalej. Doporučuju fakt se budete smát pokud vypnete inteligenci a zapnete tu část mozku která má ráda vtipy se šlupkou banánu na zemi a rozhovory totálních idiotů o tom kdo víc paří (přitom nepaří ani jeden) ()

uzzi 

všechny recenze uživatele

Napoleon Dynamit tady stál modelem. Je tu snaha udělat podobně divně vtipný film, kde divní lidé dělají divné věci. Napoleonu D. to fungovalo bezchybně, ale ten sázel na ujetost bez přehnaného pitvoření, byl to vlastně vtip bez pointy a trapnost byla zábavná. Bohužel, když se něco kopíruje, moc se to nepovede. Nedá se sice říci, že by to byl úplný propadák. Ale zbytečný a málo vtipný kousek to rozhodně je. 40% ()

Reklama

tomino28 

všechny recenze uživatele

Je to tak bláznivé, šílené a praštěné, až je to fakt vtipné! V podstatě se nejedná o nijak zázračný příběh - klasický outsider s partou kámošů dělá blbosti a jako bonus se mu líbí krásná holka od vedle, která chodí s nějakým blbcem. A přesně tohle divák dostane a spokojeně se s fajn hereckým obsazením dostane až k očekávanému konci, kdy všechno dopadne (skoro) dobře. Někdy zkrátka průhlednost děje není na škodu, pokud se všechno natočí s tím správným zápalem pro věc. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

I když Andy Samberg dělá co může, v hlavní roli si dokážu představit spíše Willa Ferrella. Některé scény by stálo za to dovést ještě do větší absurdity. Hodnotím za 4*, i když vím, že kvalitativně je to trochu níže. Narozdíl od Zevlovat a prudit (v obou podobný typ "hrdinů") je to ale vtipné a v mnoha scénách je důsledněji odkazováno k pozdním 70. a 80. létům (zručně zakomponované skladby Europe, které chytře korespondují s aktuálním děním ve filmu, AM vs. FM vs. TV, zjev hlavní postavy s falešným knírem à la John Holmes apod.) ()

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

Jsem fanda absurdního ferrellovského humoru, ale přesto úplně nejásám. Na vině je především Samberg v hlavní roli, a pak taky kadence fórů, některé z nich jdou ale geniálně přetažené (cool beans!) a přesně tak to mám rád. Hromada dobrých herců ve vedlejších rolích, škoda jen nevyužitého McBridea. McShane je otec roku! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Kapela, která hraje během Rodova (Andy Samberg) skoku přes patnáct autobusů, je ve skutečnosti Queens of the Stone Age. (SHI-SHA)

Související novinky

Stiller a Vaughn zachraňují svět

Stiller a Vaughn zachraňují svět

05.07.2011

Osvědčené „ksichty“ z komediálního sdružení Frat Pack si spolu zahrají v akční sci-fi komedii Neighborhood Watch, která je u studia 20th Century Fox ve výrobě už od roku 2008 a za tu dobu se u ní… (více)

Reklama

Reklama