Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Scarlett Johansson hraje Annie, čerstvou absolventku bez představy o budoucí kariéře, která vezme práci chůvy v bohaté rodině z New Yorku. Její školní znalosti z oboru antropologie překvapivě brzy najdou praktické uplatnění a Annie se pouští do studia nepochopitelných zvyků rodiny z lepších kruhů, které si v ničem nezadají s rituály domorodců z Afriky nebo Amazonie. Annie dostává pokojík přímo v obrovském bytě svých zaměstnavatelů a získává unikátní příležitost k pozorování. Předměty jejího zkoumání jsou nafoukaní pan a paní X (Paul Giamatti a Laura Linney) a jejich rozmazlený spratek. Výjimkou bude možná pohledný mladík (Chris Evans), kterého Annie potkává ve výtahu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Při sledování jsem častokrát jen nevěřícně kroutil hlavou nad absurdním chováním těch boháčů. Za to nad Scarlett jsem naopak uznale kýval hlavou :-P Že tahle holka patří v současnosti mezi top herečky Hollywoodu snad nemůže nikdo pochybovat, a hlavně ať zahraje prakticky kdekoliv, vždy se na ní příjemně dívá - Ta holka prostě není vůbec protivná! Ty pracháče bych šoupnul do supermarketu na kasu za deset hrubýho a byl by klid :-) ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tenhle film byl dobrý, dokonce lepší, líbilo se mi, že matka našla syna a chůva sama sebe a nakonec i lásku. Tenhle film bych nijak neměnila, byl dobrý takový, jaký byl. Pokud bych měla ohodnotit děj, to jak to skončilo a osudy postav, tak musím napsat, že se mi to moc líbilo. To, jak člověk nevidí to, co má před očima, to, jak to člověku musíš ukázat, aby to pochopil. Tenhle film je dobrý na zkrácení dlouhé chvíle, na pobavení nebo jen na chvilku oddechu po náročném dni. Rozhodně jej doporučuji, protože z něj plyne poučení: A to, že člověk se má starat o to, co cítí jeho dítě, co dělá, jestli se mu něco nelíbí nebo jakou má náladu, jednoduše zájem, ten je v případě dítěte klíčový. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Natěšený divák Holky na hlídání si může připadat jako zákazník zásilkové služby, jenž nad balíčkem žasne, co si objednal. Zboží snad souhlasí, ale barva, materiál ani velikost nesedí. Podobně Holka na hlídaní prodává komedii, ale dodá výchovné melodrama. On – studený čumák, jenž zná pouze byznys a vnady své sekretářky. Ona – studená pěstěná madam, která žije nákupy a schůzemi ženských spolků ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ako keby už na začiatku nebolo jasné, ako to dopadne, ach jaj. panička sa nakoniec o svoje potomstvo zaujímať začala, no snobizmus tam zostal. Veľa trápnych scén, matrix v živote, obyčajnosť tu je ukazovaná ako vzor, no pritom si dievča neváha kúpiť v reštaurácii hamburger, otras, ak to robí aj v živote, ten jej veľký zadok je pochopiteľný. A v čom to malo byť akože výnimočné? Však podobná téma bola omieľaná v mnohých filmoch už veľakrát. Scarlett Johansson po dobrom filme Ostrov siahla o pár líg nižšie, po komerčnej televíznej tvorbe, ktorá náročného diváka skôr unudí. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Annie Braddock je jednadvacetiletá absolventka antropologie a ekonomie, která po prvním pohovoru do velkého světa vlastní neví, kým je. Brzy to možná zjistí v luxusním bytě newyorských pracháčů, kam se úplně náhodou nastěhuje coby nová chůva. Sebestřednou a tyranskou paničkou, sobeckým workoholikem a pětiletým synáčkem obývané sídlo nebude žádnou procházkou růžovým sadem. A hlavně, jak Annie brzy dojede, malý spratek bude tím nejmenším problémem. Režijní i scenárističtí manželé jdou bohužel jen po povrchu nadhozených témat, přešlapují na místě a z řady možných cest si vlastně nevyberou žádnou. V jejich světě se hodně mluví, ale nic zásadního z něho nevypadne. V jejich světě je vývoj charakterů omezen na nutné minimum. V jejich stejném světě vyprávění tak trochu chybí příběh.. Což je velká škoda. Mají totiž slušnou základnu nadprůměrných herců. Čarokrásná Scarlett Johansson se pokouší uhrát, co se dá.. na plátně působí mile i zábavně. Vtipně jí doplňují přehrávající manželé (Laura Linney a Paul Giamatti), které by snad každý milerád přetáhnul deštníkem, odkazujícím k „pramáti“ všech chův Mary Poppins. Právě takovéhle osvěžující a originální vsuvky a jízlivé komentáře měli být tím hlavním, co se mělo dostat na plátno, protože nějaký ten zdvihnutý ukazováček nikdy nedosáhne výšin, které skrývá nádherně falešný úsměv. Bavil jsem se víc než u spřízněného snímku Ďábel nosí Pradu.. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

  • Autorky knižní předlohy Emma McLaughlinová a Nicola Krausová strávily dohromady osm let coby chůvy na Manhattanu ve více než třiceti rodinách. (hippyman)

Reklama

Reklama