Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel

  • USA Starship Troopers 3: Marauder (více)
Trailer

Před osmi lety vedl pozemské oddíly proti Arachnidům a díky Paulu Verhoevenovi se z něj stala hvězda. A nyní se Casper Van Dien vrací, opět coby John Ricco, protože brouci to zdaleka nevzdali a na Zemi se valí další hrozba. Bývalé vojenské ucho, nyní vysoce postavený důstojník, a jeho hvězdná pěchota jsou znovu povoláni do frontové linie a musí urychleně odcestovat na vzdálenou planetu OM-1, kde ztroskotala loď s Nebeským Maršálem Omarem Anokem. A úkol komanda z projektu Marauder je jediný - zachránit všechny přeživší a zlikvidovat každého brouka, který se postaví před hlaveň. Naneštěstí je zde ale jeden menší problém - zrádce s ne zcela jasnými pohnutkami, motivy a především schopnostmi. Legendární militaristická space opera se po hororové dvojce vrací ve třetím pokračování zpět k ironické poetice z veleslavného prvního díla a stejně tak nabízí další porci dokonalých triků a bojových sekvencí, které nenechají žádného milovníka vědecké fantastiky v klidu. V tomhle filmu není pro milovníky zvířat místo, brouci budou umírat po tisících. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (324)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby Celosvetovo $415,100Tržby za predaj DVD v USA $4,820,583 //počet predaných kusov 287,472║ Tak toto som fakt nečakal rana pod pás, tak tupé vrcholové béčko ako hrom, fakt výsmech...a ešte za aké peniaze. /0%/ ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

už dlouho jsem nebyl tak spokojený po tom, co jsem ohodnotil film 3 hvězdičkami.. ze subjektivního hlediska bych dal možná i 4*, ale musím být trochu objektivní, tak zůstanu u silných 3*:) ... po bombasticky béčkové jedničce (dvojku jsem přeskočil, při hodnocení 21% jsem si na ni vážně netroufl) je tohle přesně to pokračování, které jsem čekal - tzn. opět silně béčkové, parodické a tak trochu úchylné.. jasně, je tam hodně nesmyslů, nelogičností, stupidit a blbostí (proto taky ty 3*), ale já jsem to všechno čekal a dostalo se mi toho ještě spoustu navíc, takže jsem vážně spokojen :) ()

Reklama

Dharter 

všechny recenze uživatele

Když Dhartéřikovi bylo asi sedm let, tak poprvé, a naposledy viděl první Hvězdnou pěchotu. Nevím, jestli mi to něco vproKLAMovalo do mozku, ale po nepříliš povedené dvojce dorazila třetí HP, která dosahuje kvality prvně viděné. Řekl bych, že je snad možná i lepší. Jediné mínus, které snižuje hodnocení, je ta animace brouků a použití rozpoznatelných atrap zbraní. Ty asi byly zakoupeny v nedalekém slumu v Bahrajnu. :) Herci hráli relativně skvěle, satira byla v příznivém množství, a protože jde o direct-to-dvd, je vhodné (do)ocenit umělecký talent tvůrců. Což jsem udělal. ✔ ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

,,It's A Good Day To Die!" Brouci jsou zpátky a s nimi i démon černě hodnocených filmů Casper Van Dien a musím říct, že po hodně špatné dvojce se jedná o velice příjemné překvapení, kdy hlavně režisér docela slušně navazuje na Verhovena a pouští do hry starou známou ironii. Navíc si šikovně hraje se symboly (Prolínačka na tvář modlící se zoufalé dívky a střílející hlaveň ve tvaru kříže, přistávající jednotka jako svatozář) a docela si tak utahuje z náboženských fanatiků. Navíc režisér do hry pouští politiku, černý humor (Lopata-nejlepší přítel vojáka) a zmiňované náboženství, čímž dává Hvězdné pěchotě nový rozměr. K tomu se mu povedlo umíchat zajímavý vizuál (Písečná planeta atd.) se slušnými triky. Akce tu sice není tolik, co u Verhovena, ale díky zajímavým postavám (Hlavně Maršál Anoke) jsem se i tak dobře bavil. Škoda jen, že český podtitul Skrytý nepřítel a okatě podivné chování jedné postavy prozrazuje hned o začátku, kdo že to vlastně bude tím zrádcem. Jsou to hodně silné 3* ,ale za to, že jsem byl opravdu mile překvapen a viděl pěkné kozičky, přidám čtvrtou hvězdu, protože trojka si opravdu nezaslouží přibližovat se k hodně nevyvedené dvojce. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

No nekecej, Rocco Johny Siffredi se vrací, ale už mu to bohužel nikdo nevěří. Naprosto nezajímavej díl kdysi tak originální řežby s výbornými hláškami. Scénář pokulhává, celý film sráží hrozné výkony, nemá to to kouzlo, co původní film. Filmaři se snažili ve filmu přijít s něčím, co konečně vysvětlí účel hlavního mozku brouků, ale už to s námi nic neudělá. Tento film je špatný snad ve všem, v čem film může být, naprostá zbytečnost a děkuju už nechceme vědět víc. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • Edward Neumeier, který tímto filmem debutoval jako režisér, je zároveň scenáristou všech tří pokračování filmové série. (korbitch22)
  • Roku San, planeta, na které se nachází vojenská základna, označuje v japonštině čísla 6 a 3. (HellFire)
  • Původně měla roli Admirála Enolo Phid hrát Sarah Douglas, nakonec ji však dostala Amanda Donohoe. (Musak)

Reklama

Reklama