Reklama

Reklama

V temném lese

  • Španělsko Bosque de sombras (více)
Trailer

Mladí manželé, Ledoyen i Considine, přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko se znetvořenými dlaněmi, jejich klidný letní výjezd se promění v horror. Pokoušejí se ji pomoci a vezmou ji pryč z domu, kde byla vězněna. Bohužel její ochránci, místní vesničané spustí hon na manželský pár v lese... který tak dobře znají! (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Arkos 

všechny recenze uživatele

Tak v žádném případě se nejedná o horor, ale spíše o thriler. Film není špatný, ale bohužel občas příliš zdlouhavý a tím i nudný. Postrádám tu větší napětí a vadí mně občasné nelogické jednání hlavních postav. Přes to všechno se na film dá celkem v pohodě dívat a překvapivě jsem se občas slušně bavil. Celý film o dost zvedla přítomnost Garyho Oldmana. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Tak za 1) Perfektní barvy,příroda, lesy... nádhera za 2) skvělá kamera - žádné roztřepané záběry jako u filmu REC a CLOVERFIELD, ale ostrý obraz! za 3) excelentní zvuk DD 5.1. bylo slyšet i trávu růst :-) 4) Skvělý námět a dalo se to čekat : "francouzské horrory" : skvělé, "španělské horrory" : skvělé ----> takže spolu to muselo vyjít! 5) Dobrý výběr herců 6) Napětí, honička, děs, .....prostě vše co má v horroru být! Prostě EXCELENTNÍ ! Jen musím podotknout, že pouze Argentínská verze má 153 minut. Já viděl originál verzi a ta měla 93 minut! Neumím si představit, co by se tam odehrávalo ještě 60 minut :-) OBSAH FILMU : Mladí manželé, Ledoyen i Considine, přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko se znetvořenými dlaněmi, jejich klidný letní výjezd se promění v horror. Pokoušejí se ji pomoci a vezmou ji pryč z domu, kde byla vězněna. Bohužel její ochránci, místní vesničané spustí hon na manželský pár v lese, .....který tak dobře znají! ()

Reklama

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Prekrásne lokality, tmavý les, upršané počasie, "milí" dedinčania za dverami a to všetko posadené do 70.-tych rokov. Na prvý pohľad behá mráz po chrbte, ale tento hixploitation je v niečom iný, výnimočný, pretože ukazuje iný rozmer a zaujímavé rozuzlenie príbehu. V niečom ide po stopách Straw dogs, ale v niečom je aj vo svojej podstate originálny. Kto však čaká brutalitu a xxl dávku napätia, nech sa radšej otočí iným smerom. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

I dobré úmysly mohou dláždit cestu do pekla. Čistokrevné drama o dvou párech, které se vydají na krátkou dovolenou na Paulovu chatu, kterou přestavěl ze staré stodoly. Paul je přesně ten typ, se kterým byste nikam nechtěli. Umanutý, panovačný a přechytralý brouk Pytlík. Za své chování samozřejmě po právu zaplatí. Norman je přesně jeho opakem - nerozhodný zbabělec, který se rozhodne zmužnět tím nejhorším způsobem. Ale ani puška v jeho rukou, ze které se ještě kouří, ho nezmění. Úžasný les s prastarými zkroucenými buky je tajemnou kulisou pro baladický příběh, kde odplaty dojdou všichni, co hřešili. Jen doufám, že venkovani jsou zapšklými a zákeřnými burany jen ve filmech. Dávné hodnocení zvedám o jednu hvězdu, jelikož tentokrát mně film sedl. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Dva manželské páry si jedou odfrknout do jedné malebné chatičky na konci civilizace, aby daly svým životům a manželstvím nový dech a smysl. Tu se oba mládenci vydají na lov, aby přinesli ženám králíka jak řešeto, obohaceného značnou dávkou olova, když tu náhle zabloudí k jedné rozbořené chatrči. Co v ní najdou, se pak stane důvodem k nejedné smutné věci, kterých se dopustí všichni zúčastnění. Gary Oldman naprosto jasně vévodí situaci a celému filmu svým smyslem pro drama. Za ním v závěsu klopýtá Virginie Ledoyen se svým smyslným tělem, na kterém spočine oko nejednoho muže. Víc asi není, co by šlo o tomto hereckém seskupení napsat. Bylo to vcelku předvídatelné, nebylo to tak úplně všední, snaha byla patrná a občas jsem se opravdu bavil. Myslím však, že výsledný efekt se malinko minul účinkem. Ta sklíčenost a ten strach na mne zcela nedoléhaly. To, co do díla přinesl Gary, s ostatními herci jaksi vyprchalo. Navíc postavy byly psány trochu tupým brkem, takže o nějaké promyšlenosti tu nemohla být řeč. Na jedno podívání je tento thriller určitě snesitelný, ne-li dobře koukatelný, ale více bych si ho už asi nepustil. Slušných 60% ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama