Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zubař Doug, nešika Dudley, podpantoflák Bobby a právník Woody, který přišel o veškeré peníze, prožívají krizi středního věku. Jsou obklopeni ženami, které je nechápou nebo rovnou opouštějí, dětmi, které je nerespektují, a pracemi, které je neuspokojují. Tito čtyři muži nacházejí jediný oddech v pravidelné jízdě na motorkách do místního baru a zpět. Woody ale nutně potřebuje změnu a navrhne, že by si mohli opepřit svůj nudný život na předměstí a vydat se na motorkářský výlet napříč Amerikou. Ani jeden z nich nemá tušení, že se během cesty za svobodou a volností setkají se skutečným motorkářským gangem Del Fuegos a že dojde k odhalení překvapivých tajemství ve vlastních řadách. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (490)

Shit 

všechny recenze uživatele

Komedie s vyhaslejma hvězdama většinou moc nešlape, což se u tohohle úplně říct nedá, protože je to celkem svižný a plný vtípků a narážek, nicméně mi někdy přišlo, že už je to jak groteska s Laurelem a Hardym. Podle mě do silný trojky Travolt, Macy a Allen se vůbec nehodil Martin Lawrence, kterej vypadal moc mladě a svěže, vedle těch ztroskotanců. Co se týká příběhu, tak neni zrovna nějakej extra zajímavej a Ray Liotta coby šéfík motorkářů působí spíš trapně než drsně, v podstatě celej ten gang je zralej na strčení do Policejní akademie...Ale zase na druhou stranu nemůžu říct, že bych se vyloženě nebavil,ale normální road movie komedie by podle mě byla daleko lepší než tenhle hrozně nuceně vtipnej film, i když musim uznat, že pár vtipů se hodně povedlo a strašně potěší zpívající a tančící Kyle Gass z Tenacious D ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Bůh je mi svědkem, že jsem ze začátku těm chlapům rozuměl, podporoval je, fandil jsem jim, áááááá ano, záviděl jsem jim, ovšem jen do té doby než přijeli do toho městečka a celý to kouzlo dobrodružné obyčejnosti odešlo zpátky na nekonečné silnice spojených států a nechalo divočáky trapně dodivočet. Jo a zachtěl jsem mít Harley Davidson, když jsem uviděl Pítra Fondu, neměl jsem však peníze i když jsem hrábnul do všech fondů a tak budu muset svůj unik ze stereotypu na dobrodružné putování po dálnici D1 ještě chvíli odložit. ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Pravdupovediac som od režiséra priemerných teenagerských komédií nečakal, že by s nadhľadom a rozumne dokázal natočiť príjemný a nenásilný filmík, ktorý by pobavil všetky vekové kategórie a zároveň aj dokázal niečo povedať mužom po štyridsiatke, ale na moje počudovanie sa z toho vykľula prinajmenšom výborná pánska jazda okorenená láskavým humorom a samozrejme - sympatickými hereckými výkonmi. Za mňa dávam jednoznačne palec hore pre (opäť) skvelého Williama H. Macyho, ktorý z môjho pohľadu tentokrát zatienil všetkých jeho hereckých partnerov. Príjemnú atmosféru filmu na mnohých miestach zase zdatne dotvárala skvelá road muzika pozostávajúca z chytľavých songov, vďaka ktorým si túto svižnú jazdu možno ešte viac užijete. Pravdepodobne jediná slabá stránka filmu sa skrýva v nie príliš originálnom scenári, ja osobne som však klišé s chuťou prehliadal, lebo celé to nesporné kúzlo filmu leží niekde úplne inde - ja som nad mieru spokojný... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, kterých je v dnešní době zatraceně málo o partě motorkářů říkající si Divočáci, kteří žijí vlastní životy a tak se ve svém životě rozhodnou ještě jednou pro nějaký ten svobodný výlet, jako v Bezstarostné jízdě. Ukáží jak na tom jsou, ukáží že dnešní motorkáří občas nechápají podstatu toho, proč vůbec motorkáři jsou a snaží se poučovat, což mi ani tak nevadí. Řekl bych, že jsem se bavil. Herců jsem na to v tomto filmu měl dost. Bavil mě především John Travolta, Martin Lawrence, Tim Allen, William H. Macy a jejich největší nepřítel Ray Liotta, takže si nemůžu stěžovat. Dalo se na to hezky koukat a co je hlavní, rychle to uteklo a tak to u komedie má být. Sice není nijak odvázaná, ale příjemných komedií už také vidím méně než dříve. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

První polovina slušná, ve druhé už to skřípe jak v dialozích, tak v dramatické zápletce, jejíž závěr nelze brát vážně (přijede Fonda, pokárá Liottu a ten suše konstatuje: "Tak jo, máš pravdu" a odjede... WTF???). Nároky na letní oddychovku Wild Hogs splnili, jen bych příště prosil více Macyho a méně Travolty. P.S. Strašlivé ochotničení zdejších komparsistů je vážně jak pěst na oko. 60% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (15)

  • Ve filmu si také střihli krátké camea Paul Teutul Sr. a Paul Teutul Jr., známí výrobci chopperů, kteří se proslavili na kanálu Discovery s pořadem Americký chopper (od r. 2003), v němž sledujeme výroby motorek jejich firmou Orange County Choppers. (CliffLee)
  • Když Blade (Peter Fonda) říká Divočákům, aby zahodili hodinky, odkazuje tak na svůj film Bezstarostná jízda z roku 1969, kde jeho postava na začátku filmu zahodí hodinky a vydá se na cestu. (CliffLee)
  • Jackova (Ray Liotta) motorka má na sobě logo Orange County Choppers. Motorka byla sestavena společností, která se proslavila v show Americký chopper (od r. 2003). (CliffLee)

Související novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (více)

Reklama

Reklama