Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zubař Doug, nešika Dudley, podpantoflák Bobby a právník Woody, který přišel o veškeré peníze, prožívají krizi středního věku. Jsou obklopeni ženami, které je nechápou nebo rovnou opouštějí, dětmi, které je nerespektují, a pracemi, které je neuspokojují. Tito čtyři muži nacházejí jediný oddech v pravidelné jízdě na motorkách do místního baru a zpět. Woody ale nutně potřebuje změnu a navrhne, že by si mohli opepřit svůj nudný život na předměstí a vydat se na motorkářský výlet napříč Amerikou. Ani jeden z nich nemá tušení, že se během cesty za svobodou a volností setkají se skutečným motorkářským gangem Del Fuegos a že dojde k odhalení překvapivých tajemství ve vlastních řadách. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (490)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Chci ohodnotit tenhle film a koukám, že už tady moje hodnocení má. Což znamená že už jsem ho viděl ale absolutně jsem si z něho nic nepamatoval. Což krásně vykresluje to co si o filmu myslím. Není to tak špatný, dokonce se najde i pár povedenejch a vtipnejch scén, ale není tu nic zapamatovatelnýho. Nic co by utkvělo v paměti. Za pár let tenhle snímek prostě vyšumí z paměti. A proto jdu z hodnocením o jednu hvězdu níž. ()

themic 

všechny recenze uživatele

Příjemná odpočinková komedie, která vcelku pobaví a potěší.:) Dobrý námět a příběh, z kterého se v žádné minutě filmu neujíždí. Příběh už je sice několikrát ohraný, takže je to krapet klišé, ale tak dá se to přehlédnout. Myslím si, že obsazení je dobré. Obsadit stárnoucí filmové "star" byl dobrý tah a určitě se díky tomuto obsazení film dostal o úroveň výše. John Travolta vypadal asi nejvíc jako drsný motorkář ze všech těch ostatních pamotkářů. Potěšila mě tam i přítomnost Raye Liotty, který zahrál skvěle pošahanýho motorkáře.:) No, do kina bych na to asi nešel, tohle se hodí akorát do televize nebo DVD. Pobavilo, potěšilo, neurazilo, takže hodnotím 4* - 75% ()

Reklama

Bachy 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbilo. Žádná originalita, žádná šílená komedie, ale byla to milá oddechovka s vynikajícími herci, kteří ještě nepatří do šrotu. Elektrická kytara s harmonikou navozuje náladu odpadlíka, parta chlapů si užívá volnost a mě mrzí, že nemám motorku. S druhou polovinou to bohužel upadá a film se začíná topit v klišé, ale jednotlivé charaktery a závěrečná scéna spolu s titulky mě donutila nesnižovat hodnocení. Kéž by mi parta z dětství vydržela taky tak dlouho. Už dlouho jsem nevstával u tak milého snímku. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Těžká pohodovka s partou sympatických postav, které sice představují typické archetypy amerických komediálních charakterů, ale o to více se dá u jejich bláznivého tripu odreagovat. Tohle je prostě bezmyšlenkovitá jízda na vlně chytlavé muziky, v níž naštěstí absentují vyloženě trapné a nevkusné pokusy o humor za každou cenu. Navíc Marisa Tomei je vážně kus a zhlédl jsem se v postavě Dudleyho, také mám občas problémy udržet rovnováhu na jízdním kole, obzvlášť po desáté večer při návratu z jistých příjemných podniků.. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Na rovinu - Divočáci jsou k uzoufání průhlednou vykalkulovanou mainstreamovou záležitostí pro nenáročné publikum. Vyznačují se ale dvěma plusy. Jednak přítomností několika mužských hvězd, byť odkvétajících, a jednak romantikou silných motorek a nekonečných silnic. Kdo by nechtěl brázdit americký venkov na takové mašině? Prakticky každý - až na mě. S vypětím všech sil jsem se v dětství udržel na tříkolce a v současné době mám problém udržet rovnováhu v autě. Ty hlučné, ďábelsky rychlé stroje na mě nedělají nejmenší dojem, a tak se můžu zaměřit na filmovou podstatu, která je, znovu řečeno, nevalná. Celkový dojem: 25 %. Tahle komediální produkce , kdy jsem stále dva kroky před scénáristou, mě jednoduše nudí a míjí. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (15)

  • Ve filmu si také střihli krátké camea Paul Teutul Sr. a Paul Teutul Jr., známí výrobci chopperů, kteří se proslavili na kanálu Discovery s pořadem Americký chopper (od r. 2003), v němž sledujeme výroby motorek jejich firmou Orange County Choppers. (CliffLee)
  • Maggiina (Marisa Tomei) restaurace byla postavena jen pro účely filmu, ale po skončení natáčení byla renovována a stala se z ní restaurace skutečná. (CliffLee)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 60 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (více)

Reklama

Reklama