Reklama

Reklama

Policejní skupina z Rena je neskutečný soubor pomatených policistů vedený seržantem Jimem Danglem. Ten vede sbor v naprosto neskutečných případech – například při odchytu slepice a pod. Jednoho dne přichází na velitelství pozvánka pro všechny policisty na sjezd US policistů do Miami Beach. Zájezd má být na tři dny a všichni se těší, jak si to v městě užijí. Po příjezdu se účastní slavnostního zahájení v místní konferenčním centru a když jsou posláni se ubytovat, zjistí se, že pro ně nemají pokoje. Dangle tedy vede své ovečky do města, kde si v levném hotelu najdou ubytování. Na druhý den se vracejí do centra, ale po příjezdu zjistí, že budova je celá v karanténě včetně všech ostatních policistů, kteří se účastní sjezdu. Řádí tam neznámá infekce a v celém městě není jediný policista, který by mohl nastoupit do služby. Snad jen velitel SWAT – Rick Smith, ale ten hned po příjezdu zemře. A tak zástupce starosty Jeff Spoder pověřuje řízením městského policejního oddělení skupinu Dangla. Ti se přesouvají na opuštěnou policejní stanici, která je na vysoké technické úrovni a všichni policisté si jí řádně užívají. Mají za úkol dostat město pod policejní kontrolu a vypátrat Mistra Biga, který je odpovědný za biologický útok na kongresové centrum. Jejich přístup k pořádku ve městě je naprosto zoufalý, ale i tak zaznamenávají úspěchy. Někteří z nich jsou stále unášeni zločinci a zase propuštěni, další se svou neschopností stále přibližují odhalení Mistra Biga. Chaos ve městě je více působen touto jednotkou, než samotnými zločinci... (TV Nova)

(více)

Diskuze

waxtrax

waxtrax (hodnocení, recenze)

Odvysíláním tohoto snímku v TV skládám poctu dramaturgům za odvahu, protože to bude jejich nejskvělejší počin roku. Nízkému hodnocení se nedivím, tento styl humoru není pro každého. Řehtal jsem se od začátku až do konce, paráda !

gotta

gotta (hodnocení, recenze)

Párkrát mi koutky cukly, ale jinak je to strašná komedie.

VelKejKing

VelKejKing (hodnocení, recenze)

No to mi teda p***r, jestli tomuhle někdo říká film... Horší blbost jsem dlouho neviděl...

yankee131

yankee131 (hodnocení, recenze)

neskutocne vela gagov na ktorych sa asi nikto okrem mna nesmial....jojo ale ten trapny humor tam bol az privela rozsireny...inak trailery oproti tomu vyzerali nadupane...nakoniec to bol iba pekny zostrih najlepsich scen

Reklama

Reklama