Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Detektiv Joe Miller se dílem podivné náhody dostane ke klíči, který dokáže otevřít dveře do zvláštního motelového pokoje. Pokoje, který v naší časové rovině neexistuje a ani nikdy neexistoval. Z toho pokoje bylo, kdysi vyneseno asi sto předmětů. Zvláštních předmětů. Nebo přesněji řečeno obyčejných předmětů, ale se zvláštními schopnostmi. Jako třeba právě ten klíč, který Joeovi otevře každé dveře, nebo hřeben, který zastavuje čas, anebo propiska, která vás dokáže usmažit. Ty věci v pokoji nefungují, ale na druhou stranu, alespoň z něj nezmizí, když je do pokoje přinesete. Najdete je vždy na původním místě. Ale věci co tam nepatří, ty zmizí v nenávratnu. Miller má v plánu se klíče zbavit a žít si dál svůj poměrně spokojený život. Jenže se něco stalo a v tom pokoji, něco pro Joea velice důležitého zůstalo. Nebo spíš někdo... V pokoji číslo deset totiž zmizela malá Anna Millerová. Joeova dcera... (3DD!3)

(více)

Recenze (217)

strougy 

všechny recenze uživatele

Potenciál, který v sobě námět obsahuje, je ohromný, proto zamrzí, jak ho autoři totálně pohřbili hluboko pod zem. Od začátku minisérii zaplňují spoustou zajímavých vedlejších linií a postav, aby se místo toho zaměřili na nezajímavou a nudnou postavu policajta, jehož pátrání se pohybuje po klišovité cestě až ke konci, který mě donutil takřka k vzteklému rozbití monitoru, protože tak trapné a zoufalé vyřešení problému, jak ukončit podobný příběh, se jen tak nevidí. A nejhorší na tom je, že všechny ty okolní linie, které autoři rozehráli, prostě najednou opustí a to, že vlastně nic nevysvětlili, je evidentně netrápí. A mě by třeba vážně zajímalo, co se dál stane s postavou Martina Rubera, příběh Kreutzfelda či třeba historie střetů mezi Řádem a Legií, ovšem v rámci této minisérie mám evidentně smůlu a nezbývá mi než čekat na případný pořádný a snad i lepší seriál ( samozřejmě jen pokud bude někdy natočen ). ()

A. Murray 

všechny recenze uživatele

Tento seriál jsem zhlédnul jedním dechem. Byl napínavý a úžasný. Chybělo mi vysvětlení kde se vzal 10. pokoj a proč se vymazala minulost nájemníka. Je spousta otázek které čekají na objasnění a doufám že tvůrci nás nenechají příliš dlouho čekat. Dabing: Jsn Šťastný, Otakar Brousek ml., Regina Řandová, Lumír Olšovský, Jiří Prager, Kateřina Petrová, Luděk Čtvrtlík, Pavel Šrom, Libor Bouček, Kateřina Petrová, Zdenička Petrová, Tomáš Juřička, René Slováčková, Jiří Knot, Daniela Bartáková, Ivana Milbachová, Jan Maxián, Bohdan Tůma, Roman Hajlich Překlad: Vladimír Fuxa Dialogy: Václav Knop Zvuk: Martin Václavík Režie: Václav Knop vyrobilo: SDI Sun Studio 2007 ()

Reklama

Dan9K 

všechny recenze uživatele

V komentáři jsou možná lehké spoilery, ne však zásadní; především jsem rád, že oba hlavní hrdinové seriálu Six Feet Under (Hall a Krause) dostali příležitost v další seriálové pecce (Dexter v případě Halla). Jak je tu již podotýkáváno, námět miniseriálu má ohromný potenciál a byla škoda ho de facto promarnit jen ve třech celovečerácích, které nechutně utekly. Schopnosti desítek předmětů nebyly prozrazeny, spousta otázek zůstala nezodpovězena (vlastně se vůbec ani nedozvíme, jestli se jedná o sci-fi, fantasy, religiózní zápletku nebo všechno dohromady). Kdyby byl námět více rozveden, byl by tu prostor například pro charakterovou změnu hlavního hrdiny, to by mi přišlo zajímavější, předměty by ho zkazily stejně jako všechny ostatní. Takhle je to vlastně jen primitivní zápletka zabalená do ohromně originálního prostředí. Charaktery bych nepovažoval za úplně klišovité, alespoň některé, důkazem budiž prodavačka informací, ta spousta cvoků a náboženských cvoků a samozřejmě samotný nájemník. Konec, poněkud laciný, možná nabízí naději či obavu z pokračování, ale příliš bych na něj nesázel. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě opravdu hodně bavilo.!:) Skvělý nápad který je navíc i velice slušně zpracován. Je obrovská škoda že bylo natočeno pouhých 6 dílů.:-( dokázal bych zkouknout klidně 60. A myslím že by bylo stále co řešit. V pokoji bylo přeci 100 různých předmětů...:-) A s kolika jsme se seznámili.? s 10 až 20..? nevím přesně. Naštěstí to končí tak, že se dá na tuto sérii navázat, tak mohu tajně doufat v druhou sérii. A teď negativa... maličko jsem nevěřil hlavní postavě. Ten detektiv mi přišel tak nějak ploše zahranej, emoce u něj vůbec nefungovaly. U jeho kolegy jsem měl podobné pocity. Za mě 90% ()

depony 

všechny recenze uživatele

Detektiv Joe Miller je na zabití. Ale jedna věc se mu musí nechat. Když začne pátrat na vlastní pěst po původu tajemného pokoje číslo 10, věcí, které se zdají být obyčejné, ale mají neobyčejné schopnosti, máte o napětí postaráno. Skoro jedním dechem jsem to shlédl a líbilo se mi to ... až na pár věcí :) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • V první epizodě, kdy Miller opouští svou dceru na psychologické klinice, zazní rozhlasem volání po dr. Sonny Guptovi. Tato postava byla použita i v Kingdom Hospital Stephena Kinga. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama