Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom Lone a John Crawford pracují pro FBI. Oba se účastní akce, při které se jim podaří zneškodnit zabijáka z organizace jakuza – Sólistu. Poté oba muži s rodinami chystají party. Někdo jim však jde po krku. Tomův dům je přepaden a Tom s celou rodinou nemilosrdně zastřelen. Nakonec je zapálen i dům. John poznává, že je to práce Sólisty, o kterém si mysleli, že ho při akci zastřelili... Po třech letech má John případ, při kterém opět narazí na tohoto zabijáka. Tentokrát Sólista navštívil přímo jakuzu a zabil spoustu jejích členů. Odešel totiž od jejich vůdce Shiroa a nyní pracuje pro jeho protivníka – mafiána Changa. Získává pro něj drahé sošky koní, které patřily právě Shiroovi. John při pátrání poznává, že šlo o loupež a určitě v ní jeli i policisté. Do města přijíždí Shiroova dcera, chce v jakuze udělat pořádek. Mezitím se John setkává přímo se Sólistou. Má sice změněný obličej, ale poznává ho. Bohužel na něj nic nemá, tak ho nemůže zatknout.... Sólista vyprovokuje rvačku a zabíjení mezi Shiroovou jakuzou a gangem Changa. Je jasné, že něco chystá. Mezi gangy dojde k velké přestřelce, které se účastní i policie. John pronásleduje Sólistu, ale ten mu uniká. Teď už je ale vše jasné: Sólista stále pracuje pro Shiroa a má za úkol úplně zlikvidovat Changovu rodinu... John se svými lidmi zatím najde plastického chirurga, který Sólistovi zhotovil poslední podobu a identifikuje ho. Sólista mezitím likviduje Changa, ale jeho ženu s dcerou zabít nedokáže. Proto musí zabít několik Shiroových mužů, aby o tom nemluvili. Do města přilétá sám Shiro. John ho navštíví a informuje ho o tom, co se stalo v Changově domě i o tom, že Sólista, který pro něj pracuje, zabil i jeho muže a nechal odejít Changovu ženu. Shiro se Sólisty hodlá zbavit... (TV Prima)

(více)

Diskuze

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

v Expendables hrál Sly hl.roli s Jasonem...byly spolu pořád... a Zastav a nepřežiješ byl spíš adrenalinový bláznivý akční film,takhle bych ho nazval...úplná komedie to nebyla,ale možná trochu jo,byly tam i některé scény u kterých se divák zasmál...

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

rounen: V poriadku, ale ja Expendables beriem ako Stallonov film, iba u neho ho beriem ako plnohodnotný film. Nikomu inému ho už nepočítam. A Zastav a neprežiješ neberiem ako akčný film, lebo podľa mňa po akčnej stránke v ničom nezaujme, ešte jednotka ako tak môže byť, tá ešte bola relatívne normálna, ale dvojka už bola čistá komédia.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

sniper18: Zastav a nepřežiješ je movie akční nářez...není to komedie,ale zábavný film u kterýho se nezastavíš a nenudíš se,i když to bylo přehnaný,tak newadi,i tak to byla skvělá pecka na pobavení diváka...v Expendabless si Jason zahrál hl.roli a byl hodně vidět a byl hodně akční... // Jet Li hrál vedlejší roli,a kromě souboje s Lundgrenem nějak ve filmu nevynikal...tudiž si myslím že tento nepatří mezi jeho nejlepší filmy

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

rounen: Tak Utrhnutý z reťaze ani neberiem za americký ale francúzsky film, európsky štýl tam cítiť z každého záberu. Inak ma z jeho americkej tvorby viac bavil Romeo musí zomrieť a Jedinečný. Od Stathama Zastav a neprežiješ až tam moc neberiem, to pre mňa nie sú akčné filmy, ale komédie. A Expendables tiež za jeho film neberiem a ten by sa potom mal rovno počítať aj Jet Limu.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

sniper18: Jet Li lepší USA filmy moc nemá...tady hrál abolutně na špici a využil své bojové umění kung fu a umění meče...ještě nej film který byl taky na špici byl Utržený ze řetězu,i tam zahral skvěle...a Statham,souhlasím s Kurýrem a Rallye smrti,a ještě byly skvělé Zastav a nepřežiješ 1,2 a Expendabless,to byly nejlepší jeho role..

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

rounen: Ja som nepovedal, že to je najlepší film Jet Liho, má hromadu lepších, ale z americkej tvorby patrí medzi to lepšie. A od Stathama ma viac bavili iba prvé dva diely Kuriéra a Rallye smrti.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

film byl docela super,ale byl spíše zaměřený na boj Jeta Liho... // sniper18: souhlasím že nejlepší film Jeta Liho ale určitě to nebyl nejlepší film Stathama,ten ma lepší filmy...a v tomhle spíš hrál až druhou hl.roli a málo bojoval,spíš hodně řešil případ a nebyl moc vidět,což je škoda,je to skvělý herec...ja bych dal filmu 70% a 4* // těch 5* bych dal kdybych se viděl více mlátit Jasona

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Já se těšil na nějakej dobrej fight mezi Jet Lim a Jasonem Stathamem a nedostal jsem nic.

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnocení, recenze)

War=vojna. vo filme bola hlavná téma vojna dvoch gangov. tak že to neláka na niečo iné

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Pro mě velké zklamání protože název filmu láká na úplně jiný film.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Tak mne sa tento film tiež páčil, jasné, že potenciál týchto hercov nebol až tak moc využitý, ale dej ma bavil, vizuálna stránka tiež nesklamala a akcia bola výborná, nebolo jej až tak moc, ale tá, čo tu bola sa mi nadmieru páčila. A tá záverečná pointa sa tiež vydarila. Niečo také ma ani nenapadlo. Rozhodne jeden z lepších Jet Liho amerických filmov a jeden z najlepších filmov Stathama.

TomikZlesa

TomikZlesa (hodnocení, recenze)

pro nás neznalce, v čem je tenhle film tak skvělý ? že sou tu dva borci, jeden expert na bojová umění a druhej největší masér a za celej film tu jsou dva chmaty ? navíc scénář taky na prd...

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

HUMOOOO: Nie, nejdem. :) Možno neviem oceniť tento film. Nepáčil sa mi scenár a miestami chaotický strih v súbojoch. Zlý súbo (jasne si pamätám)j: čajovňa. Dobrý súboj: meče so šéfom a Statham vs Li.

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnocení, recenze)

breeder:chod do riti tento film je bomba,totalna pecka vidno že nie si ziadny filmový znalec a nevieš oceniť dobré filmy

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Matty: ak sa v týchto končinách ešte vyskytneš, vedz, že si ma pobavil. Od dôb kedy Chuck kálak dvoch chlapov 1 guľkou je tvoj výrok: " prohnal lebku kulkou" to najsrandovnejšie, čo som v dohľadnej dobe čítal. Inak film je sranica :)

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

čakal som viac, dostal menej :D ako tak sa to vyvíjalo a bola tam aj nejaká tá akcia ....

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Dal som 4 * iba za hereckú osádku inak by som dal 3. Niečo mi tam totiž chýbalo, ako keby to nedotiahli do tej správnej roviny... ale ako celok je to dobrý film, lepší priemer

Příspěvek byl smazán administrátorem.

FernandoEF

FernandoEF (hodnocení, recenze)

dneska jsem to zkoukl,ale byl jsem celkem zklamaný.čekal bych od obou hlavních postav více akce a to nemluvím o kameře,která lítá sem a tam aniž by člověk pořádně viděl kdo,koho a co!!!

miklaras

miklaras (hodnocení, recenze)

Je to první Jetův film, který jsem nedokázala dokoukat. Rok po Fearless natočil tohle...zvládla jsem Evil cult, zvládla jsem Swordsmanna 2, ale tohle, tohle, Jete, je Shadowless kick přímo do srdce...

skocan

skocan (hodnocení, recenze)

Njn,Jet li uz nam starne,na platne uz vetsinou jenom chodi,zadny dvojny salta a trojny salta uz clovek nevidi,ale u filmu musim vazne ocenit prvni pokus o skutecne propracovany pribeh z necekanym rozzuzlenim.Kdyby to tocilo najaky ESO,tak by ten film rozhodne dopadl o dost lepe.Takhle je to jenom akcni film s rychlym, stale stejnym strihem. Ale ja hodnotim ten potencial. Jen skoda ze se takovahle vlastovka objevuje az ke konci jetovi kariery.

klerikus

klerikus (hodnocení, recenze)

Mam rad filmy s Jetom a aj tentoraz som si prisiel na svoje. Stathamova postava ma moc nenadchla, ale ako oddychovka sa mi film pacil. Pribeh nie je vobec novy, ale akcia prakticky pretrvava. Skoda, ze tu Jeta vidiet hlavne so strelnymi zbranami a mimo sermu so samorajskymi mecmi toho z bojoveho umenia je vidiet menej.

SK_sprco

SK_sprco (hodnocení, recenze)

Ach jooo po skvelom Dannty the dog a Fearless toto? Nechapem ako to mohol Jet po precitani scenara zobrat. Statham si to u mna serie coraz viac. Do obsadenia tohoto filmu by som si vedel skor predstavit Van Dama typycke srackoidne Cecko.

Luboss7

Luboss7 (hodnocení, recenze)

IceCold a z ktorého kina si to prišiel že si to už videl ? Napíš nám pls o čom ten film bol a prečo je taký hrozný, ja osobne som zvedavý, nebol si náhodou na iný film ? :-)

vincent

vincent (hodnocení, recenze)

Ten Statham by si mal davat pozor na vyber roli. Uz pomaly prestavam rozoznavat filmy v ktorych hra.

Schobul

Schobul (hodnocení, recenze)

No uvidíme, zatím to má velmi dobré hodnocení na imdb. Jak jsem se tam dočetl: If you are a fan, you will be entertained. If you are not, why are you there? Co přesně se ti na tom filmu nelíbilo?

IceCold

IceCold (hodnocení, recenze)

Ludia teraz som prisiel z kina a verte mi, nechojte na to!! NUda nuda nuda! Najhorsi Jet Liho film za poslednu dobu... toto Dannymu nesiaha ani po clenky, kravina, co je skoda!!!!!!!

Kaka

Kaka (hodnocení, recenze)

vypada to na dalsi nudnej a tuctovej akcnak ala Danny the Dog a podobne vyplody posledni doby

Satan

Satan (hodnocení, recenze)

Shorty: Mně to přijde akorát. Na pořádné bitky, honičky a přestřelky je hoinka a půl ideální.

D.I.G

D.I.G (hodnocení, recenze)

Statham musí byť, toho ja môžem na kilá!!!!! Teším sa jak hovado!

Tsunami_X

Tsunami_X (hodnocení, recenze)

jj tohle bude jizda....ani reziser tu na databazi zatim neni. cekam film desetileti, uz ten legracni trailer tomu odpovida.

Shadwell

Shadwell (hodnocení, recenze)

myslim, že tohle si Jet-Li za rámeček nedá... minimálně choreografie soubojů vypadá dost nemastně

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

OMG!!! První trailer vypadá božsky!! Statham seká otočky jako dřevorubec špalky a Jet-Li ho z povzdálí odměřeným pohledem sleduje... tohle bude jízda!!!

genetique

genetique (hodnocení, recenze)

Moji obľúbenci :). Posledná spolupráca Li-Statham ale nedopadla najslávnejšie, navyše Jet opäť podľahol americkej produkcii, tak to nevidím na niečo extra. Ale samozrejme som ale už nedočkavý.

Reklama

Reklama