Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Oh, boha, co se asi tak stane, když je film natočený absolutním neumětelem, co točit neumí a jedinej důvod, proč je znám je volba jeho uměleckého jména, které je snad ještě debilnější, než ta pana Žita44 a zároveň je tu humor, který je vtipný asi jako rakovina vašeho levého varlete, případně vaječníku, případně obého (nic proti chimérám, nejsem sexista). Scénář tohohle filmu je vážně neskutečně tupej, stejně jako jeho hlavní postava a ano, je to částečně i tím, že bytostně nesnáším mexikánskej lucha libre wrestling a jeho masky, kteroužto je zdejší Superbeasto obdařen. Hluboce zde nevychází snaha o vytváření humoru z hollywoodu jako takového (to opravdu někomu přijde vtipné, že padouchem je tu jeden ze sourozenců Wachowských, co se přejmenoval na dr. Satan), dále je tu plno obnažených kozarel a velmi humoru, kdy jsem se za celou dobu zasmál tak u třech fórků. Ono je to dost množná tím, že Superbeasto se tváří jako hrozně odvážný a bez zábran, ale žádná kontroverze tu není, nechť se pičusové co to zafinancovali inspirují u South Parku, barbara Khorgota, nebo psisko-satanistického mr. Pickles. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Směs nepřeberného množství šílených nápadů, animované pornografie, odkazů na uplně vše, a neutuchající energie. To šílené tempo místy lehce leze na nervy, ale Zombie se vždy v pravou chvilku vytasí s nějakým super songem nebo parodickým momentem. Jen škoda, že na South Park a Team America jsem si vzpomněl vícekrát, než by bylo vhodné. Ale zas, ta Suzi X... ()

Reklama

Freemind 

všechny recenze uživatele

Zombieho klasický eintopf nahotinek, krve, střívek, prdění a plytkých odkazů na americkou popkulturu. Mám rád divoké směsice a absurdní humor, Rob se opravdu snaží, ale - jak říká polské přísloví - "z prázdného nenaliješ". Takže zůstávaji "kdyby" ... Kdyby Rob uměl psát roztomilé pitomé parodické písničky jako Flight of the Conchords, kdyby byl bystrý jako Eddie Izzard, kdyby byl sečtělý jako Pythoni ... Naštěstí je to vcelku krátké a většinu času se koukáte na prsíčka, takže to jde. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie natočil snímek „The Haunted World of El Superbeasto“ jako takovou úlitbu sám sobě, svým světům, svým představám. A vyšlo mu to skvěle. Zvolená animace funguje, do toho je skutečně parádní hudba a dostatečně ujetý příběh, který vás nejspíš bude bavit až do konce. Rozhodně netradiční film. Sice není hororový, ale dostanete zážitek, který bude jedinečný. ()

Scrytcher 

všechny recenze uživatele

Zvláštní to satira. Na jednu stranu je vidět, že se Zombie vyzná a má opravdu hodně nakoukáno (Cartoon Network - Cow and chicken a podobné šílenosti, ostatně celá animace má podezřele vizuál Rena a Stimpyho, horror connections) i načteno (manga comic books). Nicméně se mu nedaří ukočírovat stopáž (ano, mluvím o těch 70ti minutách), která neoplývá materiálem déle než na 15-ti minutový kraťas. A tak se často přistihnete, že se nudíte a to i přesto, že o BOOBS, PUSSIES, pejorativní mluvu, chytlavé songy a krev není nouze. Ve výsledku tedy za slabší 3*, protože od někoho, kdo stvořil House of a 1000 corpses a Devils Rejects bych čekal daleko více. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Sheri Moon Zombie, která dabuje postavu Susie X, je režisérovou manželkou a můžeme ji spatřit v nejen v dalších Zombieho režisérských počinech, ale i v klipech jeho kapely. (Mefistofelle)
  • V úvodní scéně s castingem nosí El Superbeasto (Tom Papa) jako režisér monokl, což je odkaz na slavného rakouského a později i amerického režiséra Fritze Langa. (Petsuchos)

Reklama

Reklama