foto

Tom Papa

  • nar. 10.11.1968 (51 let)
    Passaic, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 North Hollywood
Tom Papa: Vedeš si skvěle! (TV film)
2019 3 from Hell
2014 Just for Laughs: On Tour (TV film)
More Time with Family (TV film)
Opposite Sex
Pět nejlepších
2013 Liberace! (TV film)
2010 Fudgy Wudgy Fudge Face
2009 Informátor!
The Haunted World of El Superbeasto
2007 Pan Včelka
2005 The Life Coach
2002 Přeber si to znovu

TV seriály

2016 Red Oaks (TV seriál)
Old Flames (S02E06)
Memorial Day (S02E02)
2015 The Jim Gaffigan Show (TV seriál)
2014 Cop Show (TV seriál)
Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Gang Bang (S01E05)
2009 Just for Laughs (TV seriál)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
2004 Come to Papa (TV seriál)

Dokumentární

2018 Oh, Rick!
2010 Just Like Us
2005 I Love the '90s: Part Deux (TV seriál)
2004 I Love the '90s (TV seriál)
2003 Imagine (TV seriál)
2002 Comedian

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 The Haunted World of El Superbeasto

TV seriály

2016 Red Oaks (TV seriál)
Old Flames (S02E06)
2015 Red Oaks (TV seriál)
Swingers (S01E06)
2009 Just for Laughs (TV seriál)
2004 Come to Papa (TV seriál)

TV pořady

2016 Tom Papa: Human Mule (TV pořad)
2010 The Marriage Ref (TV pořad)
2007 Jon a Kate plus 8 (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Host

TV pořady

2016 Join or Die with Craig Ferguson (TV pořad)
Tom Papa: Human Mule (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
The Nightly Show with Larry Wilmore (TV pořad)
2014 Duck Quacks Don't Echo (TV pořad)
2013 In Bed with Joan (TV pořad)
Noches con Platanito (TV pořad)
Tom Papa: Freaked Out (TV pořad)
2012 Home & Family (TV pořad)
2011 Tom Papa: Live in New York City (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
The Marriage Ref (TV pořad)
2009 Kevin Pollak's Chat Show (TV pořad)
Lopez Tonight (TV pořad)
The Jay Leno Show (TV pořad)
2007 Jon a Kate plus 8 (TV pořad)
2006 Talkshow with Spike Feresten (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2004 On-Air with Ryan Seacrest (TV pořad)
The Soup (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 Just for Laughs (TV pořad)
The Colin Quinn Show (TV pořad)
Tough Crowd with Colin Quinn (TV pořad)
2001 The Best Damn Sports Show Period (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky