Reklama

Reklama

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

shadower 

všechny recenze uživatele

Motorky mám rád, ale k tomuhle "seriálu" či "reality show" jsem se nějak neměl, myslel jsem že to je nějaký nablblý pořad o amerických "buranech", no ono tak skutečně je, přes ten fakt jsou to machři, mít peníze tak si hned u nich nějakou motorku nechám udělat. Motorky jsou nádherné, proto těch 5*. :P ()

jane1106 

všechny recenze uživatele

Americký Chopper je reality show a tak se musíte smířit s tím, že kromě obdivování těch nádherných strojů uvidíte chlapi z Teutulovy firmy na sebe řvát, házet nářadí, nebo dokola před objektivem komentovat náladu v dílně a rozebírat své vnitřní pocity. Sem tam se přimíchají nějaké ty rodinné problémy či oddechovější zábava. To ale nemůže zakrýt skutečnost, že American Chopper jsou v USA skutečným pojmem, opravdoví borci montující pojízdné skvosty a objednávky význačných firem či celebrit budiž toho důkazem. ()

Reklama

Ghedina 

všechny recenze uživatele

Neustálé nadávání jaký je kdo blb a tele a na co sáhne to zmrví,na to se nemusím koukat v bedně,když to okolo sebe poslouchám neustále pořád.Navíc jsem absolutní odpůrce všech těchto reality tv kravin,ale tady je to trochu o něčem jiném.Ty choppery jsou úžasné a navíc jako velkému fandovi těchto strojů mi dělá moc dobře,když můžu aspoň z části vidět jejich stavbu.Takže styl 0/obsah 100 celkem tedy 50%. ()

MFloyd odpad!

všechny recenze uživatele

Je to americká klasika, která mě vadí. Pořad o motorkách, ve kterých jako vždycky nejde až tak o motorky, ale spíše o "Hele udělal si co jsem ti řek?... Ne... tak jdi do prdele, já jsem myslel že už to budeš mít hotový a ty seš línej jak hovado". Pak ještě přidají zhodnocení "mimo" kameru, kde vlastně to samý zopakují. A pak tu a tam zazní, děláme tuhle motorku. PROSTĚ BOMBA. ()

Master19 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem teď pár dílů na prima cool, před půlnocí, když jsem ještě neměl hotovou práci, ale nechtělo se mi už hledat nějaký smysluplný pořad. Musím uznat, že jsem byl fascinovaný. Nechápu koncept té pseudoreality show. Ani dramaturgii, kdy všechno podstatné je řečeno v úvodní "upoutávce", kdy každá scéna je zpětně komentovaná, takže každý "prd" je divák nucen strávit několikrát. Je to vůbec možné? Pravdou je že Paul i Paul (Mikey je typický looser, stojí spíš za soucit) mají charisma a taky je pravdou, že všechny ty návštěvy, které jakoby dobrovolně v každém dílů podnikají a jsou z toho vždy nadšení, jim ani za mák nevěřím. Ubohá PR navíc na něco, co se mi nelíbí. Jediné co mě skutečně zaujalo, je řemeslná zručnost. To se mi líbilo. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • Rodina Teutulovcov si zahrala v jednej časti sitkomu Volajú ma Earl (od r. 2005) a Paul Sr. s Paulom Jr. si dokonca strihli malé cameo úlohy vo filme Divé svine (2007). (m.a.t.o.)
  • V začiatkoch firma sídlila v Orange County (odtiaľ pochádza názov spoločnosti), no neskôr sa presunula do mesta Rock Tavern vzdialeného asi 130 km od New Yorku. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama