Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Trochu sem byl zaskočenej "jednoduchostí" prostředí, ve kterým se film odehrává ... evidentně nízkej rozpočet, kterej byl ale asi naopak věnovanej víc do speciálních efektů, FX gore scén a umělé krve, protože mordy a úmrtí jsou zde naprosto špičkový. Nápad je taky docela ok, dost mrazivej a nepříjemnej při představě "tohle se stát mě". Od čtverky**** to u mne dělí hlavně zcela nesympatický kladný postavy, kdy mi bylo líto, co se jim stane a která přežije nebo nepřežije ... bral sem je jen jako "tovar" do mlýnku na maso a ukázku dalšího efektního úmrtí .... Docela fajn oddechovka, ale nic výjimečnýho. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Jízda smrti aneb když skauti pod vedením Boha začnou vykonávat povinnost. Povinnost zabít všechny lidi, aby si jejich duše mohl vzít Bůh sám k sobě do království Božího a nenechal je napospas démonům z pekla. Námět není vůbec špatný, hudba perfektní a kamera jakbysmet. Jenže to podání je prostě tak psychózní a trapné, že jsem měl nutkání tomu vysolit hned odpad. Opravdu mě mrzí, že z těch vykonavačů Božího příkazu udělali nemotorné skautíky nebo ohavné psychouše apod. Ke všemu to jejich zpívání a chování. No to je prostě totální úlet. No musel jsem tedy nakonec udělat kompromis mezi odpadem a maximem, protože tenhle film mě zklamal, naštval, urazil, ale taky námětově překvapil, krvavě potěšil a lekačkama vyděsil. 50% ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tedy podle těch pověstí, které tomuto snímku předcházely, jsem očekával lepší podívanou. Navíc udělat největší lákadlo filmu z něčeho (ti, co viděli trailer, ví), co je pouze ve dvou velmi krátkých scénách, mi připadá jako velkej podraz. Člověk celou dobu čeká, čeká, čeká... a když se dočká, vypadá to směšně a následuje konec. Základní myšlenka je skvělá, pro horor jako stvořená, ale provedení by si zasloužila lepší. Vzhledem k minimálnímu rozpočtu je však výsledek pořád velmi slušně odvedenou prací. Nejvíc mi zážitek kazili herci, kteří postrádají byť jen náznaky charisma a umu. Opravdu, u množství scén je doslova hmatatelný jejich obrovský potenciál, ale chatrné herecké výkony jim strašně ubližují. Na začátku a na konci to zas až tak hrozné není, ale ve střední části, kdy děj citelně zpomalí a postavy hlavně kecají a provádí různé jiné interakce, dostává se snímek kvalitativně někam ke dvěma hvězdičkám. Za mé drobet nadsazené hodnocení 7/10 vděčí End of the Line brilantnímu námětu, mojí slabosti k hororům odehrávajícím se v podzemí, odvážnosti některých scén a povedeným lekačkám (tři nebo čtyři v první půlhodině mi málem přivodily infarkt). ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Co tohle jako mělo být? Zabijáci mi připadali jako mimozemšťani z Četníka, chovali se jako největší geňa a ještě u toho zpívali. Já bych takový zmagořený sektaře vystřílel. Jo, měl tam dovalit Rambo a všechny je na jeden zásobník rozsřílet na sračky, blbce vylízaný. Jen tu babku bych nechal umírat dlouho. Začátek byl hodně nadějný, ale pak se to změnilo v náboženskou vyvražďovačku, která je možná pro někoho poháněná zajímavým námětem, ale já tohle prostě nespolknu. Jedna hvězdička za první lekačku, která byla luxusní! Potom šlo volume doleva a s tím šel do háje i celý film. 25% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Trestuhodné vylití nadějného potenciálu do žumpy trestuhodně špatných filmů....Lekačky jsou trapné,první půlhodina nevídaně sračkoidní,logika a rozum jsou spolu na dovolené v nějáké zapadlé sibiřské vesničce,herci se své řemeslo učili v ochotnickém kroužku pro mentálně zaostalé a scénárista umí psát dialogy živé jak ta plazící se půlzombie z the walking dead :D ......ale tak za pár hezkých gore záběrů to nehodím úplně do odpadu ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama