Reklama

Reklama

Vysokoškolský profesor Dr. Jack Gramm, který zároveň pracuje jako forenzní psychiatr FBI, dostane ultimátum – zbývá mu 88 minut života. Aby se zachránil, musí Jack použít všechny své dovednosti a zkušenosti, aby zúžil okruh možných podezřelých, mezi něž patří nespokojení studenti, opuštěná milenka i sériový vrah, který sedí v cele smrti. Jack Gramm založil celou svou kariéru na spolehlivém „určování“ povah lidí a faktorů rizik. Svoje expertní osvědčení získal díky případu sériového vraha Jona Forstera a nyní, s pocitem zadostiučinění, čeká na Forsterovu popravu. Ale když se začnou objevovat další podobné vraždy, musí Jack obhájit, že Forster je skutečně vinen, jak celou dobu tvrdil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Al Pacino chce novú jachtu, tak sa pozrie iba na honorár a neprečíta si scenár, Sobieski a Kara Unger si povedia, že je dobré pre kariéru zahrať si s Pacinom a tiež si neprečítajú scenár a potom vznikne podobný typ filmu. Toto patrí na video a mali by tam hrať v hlavných úlohách herci zo štvrtého riadku sekcie hrajú: pri popiske tohto filmu. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Zdaleka ne tak špatné jak jsem čekal, ovšem zdaleka ne tak dobré jak mohlo být.. Al Pacino zahrál životem okoralého psychiatra s přehledem, Alicia Witt potěšila muižké oko lačnící po kráse, a přestože to s ubývajícími minutami ztrácelo šmrnc i logiku, nebylo taz tak dlouhé, aby to úplně "padlo na hubu". ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem se taky nechala unést zdejším mizerným hodnocením a váhala tak nad kvalitou filmu. Blbé, že jsem to věděla předem a to moje hodnocení muselo ovlivnit. O tom taky je krásná a složitá věda jménem Psychologie. Ale protože s ní sympatizuji podobně jako s velkým Alem, nač nějaké pochyby. Scénář opravdu za moc nestojí, už v aule bylo jasné, že je to někdo ze studentů. A v garážích u zraněné Lauren červíček silně zahlodal... No nic, hra o čas měla grády a co víc si přát, než si užít šrotování v Jackově hlavě a s napětím čekat, jak se z toho osobnost jeho formátu dostane. Jen by mě docela zajímal názor na film od naší jediné forenzní psycholožky paní Čírtkové! ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě je 88 minut solidní thriller s charismatickým Pacinem v hlavní roli, který by do vyloženě špatného filmu asi nikdy nevlezl. Tento počin však postrádá nějaké osobní kouzlo, které by v divákovi zanechalo dojem na dobu delší, než je samotné trvání filmu. Před chvílí jsem 88 minut dokoukal a nemám z něj takřka žádný pocit, nemám potřebu o něm přemýšlet a říkat si, že v tom či onom mi vlezl pod kůži. A to je důvod, proč dávám jen 3*. ()

HOCKEYKA 

všechny recenze uživatele

Toto je jeden z tých typicky smutných prípadov,ked jeden skvelý,historicky významný herec znenazdajky klesne na úroven priemeru a každý sa len pýta kedy a ako sa to stalo.Al Pacina neobišiel osud starnúceho uja,ktorý sa bezmyšlienkovite upisuje priemerným filmovým projektom bez väčšej perspektívy.88 minút je rýdzo priemerná záležitosť a aj to len vdaka Pacinovi.Herci vo vedľajších úlohách sú zúfalo nezáživní,pričom Leelee Sobieski je doslova strašná(nielen v tomto filme).Tri hviezdičky len z nehynúcej úcty k Pacinovi,inak by to bolo menej. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (9)

  • V 22. minúte vychádza Jack Gramm (Al Pacino) autom z garáže a o minútu neskôr môžeme vidieť, že nejde rovnakým Porsche ako predtým - na aute sú iné elektróny. (mackobubu)

Reklama

Reklama