Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jane F., neúspěšná herečka, má špatný den. A zhoršuje se každou minutu. Její komicky surreální dobrodružství začíná, když si v nestřežené chvíli dá několik koláčků, které patří její šílené spolubydlící. Až později se ukáže, že koláčky ani zdaleka nebyly tak nevinné, jak vypadaly. Jane se musí dostat z jednoho konce města na druhý, aby zaplatila drogovému dealerovi, který nic neodpouští, aby se účastnila konkurzu a taky aby nějak nahradila už zmiňované vzácné koláčky. Když na příteli své spolubydlící, který je do ní zblázněný, vyloudí svezení, začne dlouhá a podivná jízda. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Další divně podhodnocený film. Nevím, jestli se tady na to všichni koukli s nějakým hrozným českým dabingem nebo tak něco, ale mě to přišlo docela v pohodě. Stupidní, ale vtipná a celkem vynálezavá komedie s docela skvělou Annou Farris v hlavní roli. Chápu, že pro někoho to prostě není, ale stejně myslím, že v žánru zhuleneckých komedií (který, pravda, navzdory vlastní oblibě ďáblova listí moc prozkoumaný nemám) půjde o jednu z lepších. Jo a bylo zajímavý vidět tohle jako druhej film od Arakiho po Mysterious Skin. "I don't think Steve fucks skulls." 7/10 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprostá kravina. Jestli tohle měla bejt komedie, tak já sem se bohužel ani neusmál, tak strašná trapárna to byla. Úplně nejubožejší byly ty proslovy vypravěče komentujícího různý situace kolem Anny Faris, která tady je mimochodem totálně vymletá. Jinak mam ale vyhulený komedie rád, ale tohle byl i na mě fakt težkej kalibr a hned od začátku bylo jasný, že sem bez šance se u tohohle filmu pobavit. ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se kouknul jen a jen kvůli A. Faris a hvězdu také dávám jen a jen za ní, protože film je jinak opravdu s*ačka bez scénáře, pointy, ale hlavně bez jakékoli vtipnosti. Nečekal jsem chytrou pětihvězdičkovou komedii, ale alespoň vtipnou absurditu ano. Jenže asi to byl prostě už i na mě velkej úlet, já se fakt nezasmál ani jednou... :) ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Nejzhulenější film, jaký jsem kdy viděl. Začínalo to docela dobře. Anna Faris zahrála zhulenou holku parádně! To se musí nechat. Ale když jsem viděl jména jako Adam Brody, Danny Trejo, John Cho, Jane Linch, tak jsem doufal v jejich větší zapojení do příběhu. Bohužel se nestalo a rozhodně to uškodilo. Anna Faris je sice vtipná, ale chtělo to více postav než jen ji. Na filmy, které se odehrávají na podobné bízi to zkrátka nemělo. Slabý příběh, málo vtipů a jediná postava. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Upřímně je mi líto, že musím film s mými oblíbenými herci hodnotit tak špatně, ale tohle je prostě hrůza. Nevykládejte si to, že tomu dávám málo protože sem maminčin mazánek co nikdy nebyl zhulenej a nerozumí tomuhle humoru,je to prostě špatnej film, kterej postupem času začnete přetáčet po malých dávkách, abyste se dostali rychleji na konec. 1,5* ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama