Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (100)

lobo87 

všechny recenze uživatele

Taký ten sladkastý príbeh pre teenage dievčatá. Silne to zaváňalo nedelním dopoludním a filmami s Olsenkami. Na rozdiel od nich to bolo trošku dospelejšie, hrdinky riešili vážnejšie témy (zbližovanie rodiny) a postavy boli sympatickejšie. K tretej hviezdičke sa prikláňam, pretože mi to celkom ubehlo a nenudil som sa... 50% ()

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem od toho mnohem více, ale hodnocení kvalitě tohoto filmu jednoznačně odpovídá. Je to lehký průměr, něco co neurazí bohužel, ale ani příliš nepobaví. Film si mé hodnocení získal především hereckým obsazením, kostýmy a hudbou (Mika je jeden z mých nejoblíbenějších umělců). Hodnocení mu však ubírá jednoduchá zápletka a nezajímavý scénář a prostoduchost výpravy z které se dalo vytěžit mnohem více. Z krásného Monte Carla a Paříže jsme mohli vidět jen pár záběrů a z Texasu jsme vlastně neviděli vůbec nic. Filmu také dosti ubírá dvojrole Seleny Gomez, která mohla být mnohem lepší a nevyhne se ani typickým cliché. Pokud jste, ale teenager co si vždy snil o tom jak se ze dne na den stane "priceznou" je tento film ideální snímek pro Vás a určitě nezklame. Hvězdička za scénu se svázanou Selenou a ukrutně optimistického policistu :) ()

Reklama

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Recyklace Italských prázdnin? Všechna možná klišé holčičích filmů už od Olsenek? Předvídatelný děj? Monte Carlo je přesně takové. Ale stejně neurazí. Díky Leighton Meester, která sice prodělá ukázkovou proměnu z brůči na zamilovanou holku, ale je to její postava, která je dostatečně sympatická a má sympatický protějšek. Selena Gomez má nejnudnější dějovou linku a Katie Cassidy s tím scénářem nic lepšího ani udělat nemohla. Monte Carlo je celkem milý mix všech možných holčičích filmů a alespoň má hezké exteriéry. Navíc, co bych neudělala pro film, kde se objeví i Cary Grant? I když jen v pozadí... ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Monte Carlo není nic jiného než pohádka pro malé holky pubertě, i když velmi dobře natočená. Mužské oko si samozřejmě nesmí nechat ujít ani jednu z těch tří amerických krásek, protože ať už Selena Gomez, Leighton Meester nebo Katie Cassidy se jednoduše líbit musejí. S velmi hezkými kulisami Paříže a Monte Carla je to na sice slabší, ale přesto 3*, samozřejmě hlavně díky holkám. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Lákavé herecké obsazení sice nezklamalo, ale se scénářem spokojená nejsem. Postupem času si víc a víc vážím originality, kterou tenhle film naprosto postrádá. Nemůžu říct, že bych se nudila. Po celý film jsem si ale přála, aby mě něčím překvapil..ne, nestalo se. Nekonečně nesympatická mi byla také Selena Gomez v roli slavné hvězdy. Chvíli jsem sice rozmýšlela nad 4*, ale obávám se, že bych ji dala jen kvůli Leighton Meester. Ta už ale jednu moji velkou hvězdu má. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno