Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (99)

JenYu 

všechny recenze uživatele

Kašlu na místní hodnocení. Mně se to moc líbilo! Po strašně dlouhé době (nebo kdy vůbec) jsem měla u amerického teen filmu pocit, že bych se mohla s hrdinkami ztotožnit. Uspokojovalo mě, že se ve filmu nic nerozbíjelo, nikdo nepadal, nekřičelo se a že se vlastně celá stopáž nesla v hrozně příjemném a umírněném duchu. Klišé by se jistě našla, ale mě tentokrát vůbec nevadila. Sympatické hrdinky a i jejich mužští kolegové. A bylo nesmírně osvěžující, že se ve filmu neřešily sociální sítě! Za mě velmi příjemné překvapení. Pozn. Nejvíc mě samozřejmě bavila Leighton (kterou mám zafixovanou jako Blair z Gossip Girl) odpírající si luxus :) ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Pro slečny do 13 let jako stvořené .... prvních deset minut jsem tedy zkousla i já, ale pak se vše změnilo v naprostou hovadinu bez smyslplné zápletky. Uznejte, není příliš pravděpodobné že v Paříži narazíme na osobu která je nám podobná jako vejce vejci .... Ale kdybych byla o pět let mladší? Byla bych z toho celá pryč a trvala na opětovném přehrání. A Gomez není coby herečka tak špatná ;) Ovšem víc preferuji "Ramonu". ()

Reklama

lucieK 

všechny recenze uživatele

Co si budem povídat, kdyby v tomhle filmu nebylo tolik krásných herců a hereček a především úžasného oblečení, tak bych se na to asi ani nedodívala. Zápletka nulová, to stejné herecké výkony a i samotný film. Návíc jsem v Monte Carlu byla a tenhle film ho zachytil dost zvláštně, vypadalo to spíš jako nějaká italská riviéra. Asi vůbec nejhorší byla celá předvídatelnost filmu, ani jeden moment nepřinesl nic zajímavého popřípadě zábavného. Je to prostě propadák i na Selenu Gomez a to už je co říct. Chudák holka, její muzika nestojí za nic, její filmy nestojí za nic, tak aspoň že má ten status přítelkyně Justina Biebra:-D ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Obsaďte do romantické komedie pro holky Selenu Gomez, Leighton Meester, Katie Cassidy a Cory Monteitha a máte mé plné sympatie. Ano ten film nebyl ničím originální, od začátku byla poměrně předvídatelná zápletka, ale mě se to líbilo, nenudila jsem se. Vzdychala jsem nad krásným oblečením, botama, šperkama, výborným soundtrackem a samozřejmě hvězdným obsazením, které mě nezkalamalo. Za to obsazení si nemůžu pomoct než přidat jednu * navíc, takže 4* btw. Pierre Boulanger se stal mým Francouzským Alexem Pettyferem. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Tak moc jsem se nenasmála, ale herecké obsazení v podobě Leighton Meester a Katie Cassidy vůbec nebyla špatná volba. Opět dokáže člověk na takovém "skvostu" předpovědět snad úplně všechno, ale kupodivu mě to celkem i bavilo. Konec jsem si představovala přesně tak, jak by natočen. Nevím, jestli bych do role Grace obsadila právě Selenu, protože se herecky moc neukázala. Pobavila mě Catherine Tate, kterou jsem si oblíbila díky filmu Love and Other Disasters. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel čtyři dny v Paříži a dva týdny v Monacu. Zbytek natáčecí se pak konal v Maďarsku. (maluti)

Reklama

Reklama