Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

dogma97 

všechny recenze uživatele

Dominantní pocit po shlédnutí - promarněná šance na dobrý film. Místy hodně vtipné dialogy slátané dohromady scénáristovou hrubou nití v rozpačitý a nepřesvědčivý celek. Přemíra gay postav oslabila zábavný efekt konfrontace gay x hetero. Brittany je bezesporu půvabná, o tom žádná, ale jako nenápaditě napsaná Emily mě rozhodně neokouzlila. Daleko víc mě pobavila Catherine Tate v roli pošahané Tallulah, která snad jediná naplnila moji představu břitkého anglického humoru. 60% (s přimhouřením oka). Zajímavý komentář: Cushing ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Film, který staví na homosexuálních a heterosexuálních vztazích zrovna není můj šálek kávy. Nicméně dalo se to přežít. Určitě býváte z filmů zvyklí na to, že buzík chodí většinou oblečenej v růžovém nebo hodně barevném výstředním oblečení, většinou šišlá nebo mluví zženštile a ke všemu kroutí zadkem. Tak tady se ničeho takového nedočkáte, což má můj velký obdiv. Navíc Brittany Murphy si zahrála jednu z posledních rolí ve svém životě, takže se hodí na její počest dát tomuto filmu šanci. Pro mě je to však obyčejný romantický průměr, který mě příliš neoslovil. 50% ()

Reklama

Sammya 

všechny recenze uživatele

Tohle je skvěle střelená romantická komedie :) Hlavní hrdinka Jacks v podání Brittany Murphy (RIP) je občas na facku, ale je roztomilá, a ať se mi snaží scénáristi namluvit, co chtějí, Paolo prostě jako gay vypadá :D Líbí se mi, že si tam pořád dělají legraci z toho, že tohle a tohle by se stalo jinak, kdyby to bylo ve filmu. Líbí se mi, jak zparodovali konec, ať žije americký romantický film. Ještě že jsem od začátku nevěděla, že tam Orlando bude mít jen takový štěk. Poprvý jsem si to totiž pustila kvůli němu a naštěstí mě film tak zaujal, že jsem na něj zapomněla, ale na konci jsem uvědomila, že jsem ho tam vlastně předtím vůbec nezahlédla. All in all, jednu * dávám asi za skvělé prostředí Londýna, ale líbilo se mi to :) ()

Cushing 

všechny recenze uživatele

Příjemný, couple-friendly film -- když má vaše dívka dost hororů, které jí ustavičně pouštíte, dá se hodit do stroje tato nenáročná, ale zatraceně rychlá legrace. Na velké romantické komedie to nemá, na ty malé ano. Snad jen těch gayů je tam nějak přespříliš, a taky dívat se na hrdinku, jež pořád tápe, neví, nerozumí, zatímco vám je to dávno jasné, může trochu utlumit veselý zážitek. A znovu jsem si u toho řekl: kdyby tento snímek vznikl u nás, velebil bych ho, kudy bych chodil. Na Brity a jejich ironický humor je to přece jen trochu málo. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Mám velmi rozporuplné pocity. Během první poloviny jsem se nudil - nic moc se nedělo a neznal jsem herce. Nebýt krásné a moc roztomilé Brittany Murphy, asi bych to vypnul. Nicméně pak přišla klíčová zápletka, která slibovala, že se přece jen pobavím. A najendou to byl jiný film, měl spád, přišlo pár vtipnách dialogů, napětí před finálním vyvrcholením se stupňovalo a dočkal jsem se zábavy, kterou jsem očekával už od začátku. Konec netřeba prozrazovat, žánr mluví sám za sebe, ačkoliv přece jen byl trochu netradiční. Věřím, že milovníci romantických komedií si přijdou na své. Já jsem rád, že jsem objevil Brittany Murphy, nevím jak v jiných snímcích, ale tady zářila. **** 70% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama