Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Překvapivě kvalitní romcom. Pokud hledáte tip na večer a máte nakoukáno většinu profláklých romcomů, tohle by pro Vás mohla být správná volba. Věřím, že hlavně partnerkám/přítelkyním se to bude hodně líbit. Brittany Murphy je tu hodně cute (škoda jí....) Překvapivě tu není otravná obligátní gay vložka a vzhledem k ději je i dost na místě. Hodně sympatická je hra se 4. bariérou, přímo jí to neprolamuje, ale párkrát to na ní hodně sympaticky zaklepe. Hodně fajn jsou 2 camea v závěru. :-) Pokud máte (jako já) rádi Notting Hill a Snídani u Tiffanyho, tak tady si přijdete na své. V některých scénách to na ně vyloženě naráží a cituje. Za mne hodně velké překvapení. 7/10 ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Dominantní pocit po shlédnutí - promarněná šance na dobrý film. Místy hodně vtipné dialogy slátané dohromady scénáristovou hrubou nití v rozpačitý a nepřesvědčivý celek. Přemíra gay postav oslabila zábavný efekt konfrontace gay x hetero. Brittany je bezesporu půvabná, o tom žádná, ale jako nenápaditě napsaná Emily mě rozhodně neokouzlila. Daleko víc mě pobavila Catherine Tate v roli pošahané Tallulah, která snad jediná naplnila moji představu břitkého anglického humoru. 60% (s přimhouřením oka). Zajímavý komentář: Cushing ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Mám velmi rozporuplné pocity. Během první poloviny jsem se nudil - nic moc se nedělo a neznal jsem herce. Nebýt krásné a moc roztomilé Brittany Murphy, asi bych to vypnul. Nicméně pak přišla klíčová zápletka, která slibovala, že se přece jen pobavím. A najendou to byl jiný film, měl spád, přišlo pár vtipnách dialogů, napětí před finálním vyvrcholením se stupňovalo a dočkal jsem se zábavy, kterou jsem očekával už od začátku. Konec netřeba prozrazovat, žánr mluví sám za sebe, ačkoliv přece jen byl trochu netradiční. Věřím, že milovníci romantických komedií si přijdou na své. Já jsem rád, že jsem objevil Brittany Murphy, nevím jak v jiných snímcích, ale tady zářila. **** 70% ()

katchi 

všechny recenze uživatele

Vtipné, dobře to odsýpalo, chvilkově originální, elegantní a kouzelné. Ve škatulce "romantická komedie" to byl jeden z nejzdařilejších filmů co jsem kdy viděla. Brittany Murphy hrála skvěle a navíc ji to neskutečně slušelo. Santiago Cabrera byl úchvatný. Občas mi to sice kapku přišlo, že gayové to maj v životě lehčí a všude je plno gayů..pomalu víc jak heteráků, nicméně ani toto filmu neuškodilo:) Doporučuji všem, kteří se občas rádi zasmějou a mají rádi romantiku:) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tá podzápletka s najlepším super chápajúcim homosexuálnym kamarátom a jeho hľadaním toho pravého bola neskutočne otravná. Producenti zrejme myslia úplne na všetkých, nech majú plnšie kiná. Nie som rozhodne homofób, skôr by som sa na mieste tejto menšiny cítil urazený, že túto tému takto bagatelizujú a snažia sa všemožne na nej zarobiť. Palthrow a Bloom sú tu pár sekúnd na konci, nenechajte sa oklamať titulkami. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama