Reklama

Reklama

Když se plachý účetní dostane mezi newyorskou smetánku, která se baví v erotickém klubu, netuší, co ho čeká. Žena, do níž se zamiloval, zmizí a s ní i 20 milionů dolarů…  „Máte dnes večer čas?“ Je to snadná otázka, ale když na ni Jonathan McQuarry odpoví, jeho život se navždy změní. Osamělý plachý účetní doposud žil jen pro svou práci, ale když ho jeho nový přítel, právník Wyatt, uvede do tajemného erotického klubu, Jonathan se ocitá ve světě newyorské smetánky, o jehož existenci doposud neměl tušení. A také potkává krásnou tajemnou cizinku, kterou považuje za ženu jeho snů. Jenže počáteční štěstí se mění v hrůzu, když se stane hlavním podezřelým při vyšetřování jejího zmizení a loupeže dvaceti milionů dolarů. V hlavních rolích amerického thrilleru režiséra Marcela Langeneggera hrají Hugh Jackman, Ewan McGregor a Michelle Williamsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (154)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nijak zajímavý podvodnický thriller, u kterého by snad ani tak nevadilo, že víte, jak dopadne, ale rozhodně vadí, že víte, jak bude probíhat. Pak už je jedno, že máte k ruce Jackmana a McGregora, protože pokud u filmu založeném na zvratu a překvapení odhalíte karty hned na začátku, nepomůže vám ani herecký Pánbůh. Ty, kteří se do Deception chtějí i přesto všechno pustit, varuji před českým dabingem. Je naproto příšernej. 30% ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo celkom slusny triler so skvelymi hlavnymi hercami. Polku filmu viac menej nie je poriadne tusit o co ide akurat sa oko (muzskeho) divaka kocha kopcovitou nadielkou zenskych tiel. Potom sa to zacne zamotavat a film naberie na slusnom tempe. To vsak razne klesne tesne pred zaverom a tym film vela straca. U mna jednu hviezdu. ()

Reklama

mala_kea 

všechny recenze uživatele

No, co dodat. Asi jako každá pohádka pro děti končí tak, že zlo je vždy potlačeno, tak i v této pohádce pro dospělé to není jinak. Ze začátku celkem slušný náběh a zajímavá myšlenka, ale asi od půlky filmu se to změní v klasické "vím o tobě vše, najdu si tě" a to je opravdu škoda, protože námět byl celkem slušný. Konec příběhu, kdy se oba hlavní hrdinové mají rozdělit o peníze, tomu skutečně dodá korunu. Horší blbost jsem snad čekat nemohl. Už jsem chtěl Marcela pochválit, ale on si nemůže takovouto béčkovou myšlenku odpustit ()

subic 

všechny recenze uživatele

Pamatuješ si na stávku amerických scénáristů na přelomu 2007/2008 ? Tohohle filmu se to rozhodně dotklo. Nechci komentovat slabé výkony Hugha Jackmana a Emana MekŘehoře. Na začátku se rozvine zajímavý příběh souvisejíc s tajemným erotickým klubem. První hodinka je fajn, jenže pak to přijde, pak se ten zajímavý příběh zvrtne... no prostě až budou chtít zase scénáristé stávkovat, tak bych doporučil využít práva nosit zbraň, co mají Američani v ústavě už přes 220 let, tak ty zbraně vemte do ruky a braňte se. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Nebyt obsadenia, film by siel rovno na DVD a nikdy by som ho nepozeral. To ze hviezda ako McGregor sa upise napriek obohranemu pribehu reziserovi ako je Woody Allen, aj ked je vysledny dojem z filmu viac menej pruser, to chapem. Nechapem vsak ako mohli McGregor s Jackmanom priklepnut obsadenie, ked scenar podla ktoreho sa akoze maju rozhodovat, je tuctovy, nicneprinasajuci a ixkrat prevareny, nehovoriac o tom, ze ide o nepredvidatelny rezijny debut. No zrejme hrali hop alebo trop. Tento krat to bol trop. 1,5/5* ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Vo viacerých, časovo rozdielnych scénach v New Yorku sa objavuje stále ten istý žltý taxík s číslom 8B42. (MikaelSVK)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na autentických miestach v americkom New Yorku a španielskej metropole Madrid a trvalo sedem týždňov. (MikaelSVK)
  • Hmotnosť jednej 100-dolárovej bankovky je cca. 1 gram. 20 miliónov dolárov by teda znamenalo 200 000 kusov 100-dolárových bankoviek. Hmotnosť jedného kufríka s polovicou tejto čiastky by teda bola až 100 kilogramov. (MikaelSVK)

Související novinky

Riddick žije... možná

Riddick žije... možná

11.03.2009

Taky vás to už unavuje? Pokaždé, když chtějí David Twohy anebo Vin Diesel na sebe upozornit, začnou roztrubovat obehrané „máme tu postavu rádi a přestože Černočerná tma a Kronika temna na sebe jen… (více)

Reklama

Reklama