Reklama

Reklama

Cestující

Trailer

VOD (1)

Děj filmu začíná leteckou katastrofou. Mladá doktorka psychologie Claire Summersová dostane od svého učitele za úkol psychoterapeutickou práci s cestujícími, kteří tuto katastrofu přežili. Pravidelně se schází s několika přeživšími, nicméně naráží na jejich rozporuplné vzpomínky a výpovědi. Nejvíce ji trápí uzavřený mladý muž Eric, kterému věnuje zvýšený zájem i péči. Jejich vzájemná náklonnost však postupně přeroste v lásku i intimní vztah. Vyšetřování komplikuje zástupce letecké společnosti, v jejím okolí se dějí stále velmi podivné a nevysvětlitelné věci, zjevují se neznámí lidé i zvířata, zbylí cestující začínají postupně jeden po druhém mizet, neznámo kam zmizí i její vlastní sestra. Claire je pečlivá a touží všechny tyto tajemné záhady objasnit a prošetřit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Lencha 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem od začátku neměla tušení... Až ke konci jsem začala tušit, že nic nebude takové, jak se zdá. A na úplném konci mi i ukápla slza. Pro mě to byl film s nádechem tajemna, který odkryl svoje karty až na svém konci. Anne není nijak skvělá herečka, takže ani v tomhle filmu mě nijak neoslnila. Ale nevadila mi. Líbil se mi Patrick v roli Erica. Ten se své role zhostil o dost lépe. Dávám lepší tři hvězdy. ;-) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Dosť som si od toho sľuboval, ale žiadneho zázraku som sa nedočkal. Prvé dve tretiny skôr pripomínali akýsi podivný romantický film bez väčšieho zmyslu. Aspoň že posledná pol hodinka stála za to a nabralo to napokon dobrý spád, a aj dosť nečakaný a pri niektorých nových zisteniach Claire prišli aj jemné zimomriavky. Ale ako celkovo to nebolo nič prevratné, možno keby sa celý film vyvíjal v inej a mysterióznejšej logickejšej línii, mohlo z toho byť niečo oveľa vydarenejšie. Za týchto okolností to bol taký slabší priemer, dokonca ani Anne a Patrick to až tak nezachránili akoby sa dalo čakať. ()

Reklama

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

První polovina docela ujde, ale pak?! Rutinní, obehrané, nudné aneb tak dlouho se chodí s Shyamalanem do kina, až se pointa utrhne. Moc by mě zajímalo, jak dlouho ještě hodlají páni producenti zkoušet naši trpělivost. Krom „vypůjčeného“ KNOW HOW jsou Passengers víceméně jen předpisově unylá habaďůra… Anne Hathaway je kočka, o tom žádná. A je každopádně moc fajn vědět, že na onom světě můžeme v poklidu usrkávat kávičku Starbucks a souložit dle libosti, ale myslím, že o tomhle ten film až tak moc nebyl a méně tolerantnímu divákovi by to mohlo docela vadit. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Prumernej, vcelku utahanej snimek s absenci vyraznejsich momentu. Vyjimkou je snad konec, kterej nebyl zrovna originalni, avsak docela pusobivy. Anne Hathaway je nadherna, avsak prumerna herecka, ktera by se neujala ani v Liptakovskem divadle. Filmu chybela jiskra, dejovy zvraty, proste neco co by to ozivilo. Takhle to pripomina dlouhou nudli, kterou nemuzete dostat ven, ovsem na jejim konci vas ceka prekvapeni :-D ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak jsem na tento film přišel, protože Anne Hathaway opravdu nemám rád a ani se mi nelíbí. Ovšem ej to pro mě milé překvapení. Čekal jsem nudný vleklý příběh bez větší pointy a za začátku to tak i vypadalo, ale postupně se příběh začal zamotávat a zamotávat a celé rozuzlení mě nakonec docela zasáhlo a překvapilo. Na konci jsem je se smutkem sledoval obrazovku. Plus musím zdůraznit výborného Morse! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Když Claire (Anne Hathaway) poprvé navštíví Erika (Patrick Wilson), řekne jí, že pracuje v makléřské firmě Kahane-Drake. Kahane a Drake jsou výkonní producenti tohoto filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama