Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Volné pokračování katastrofického filmu 10,5. Zemětřesení zdevastovalo Kalifornii a vyvolává sérii dalších katastrof. Běsnění přírody stojí v cestě jedna z největších atomových elektráren v zemi a Americe tak hrozí totální zničení. Navíc se potvrzuje teorie, že se zemské desky navracejí k sobě a to by znamenalo roztržení kontinentu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

corona 

všechny recenze uživatele

väčšinou má katastrofický film takmer rovnaký scenár, osamelý vedec predpovedajúci katastrofu ktorému nik neverí, hlavný neohrozený hrdina riešiaci si na pozadí katastrofy svoje osobné problémy, tak to mi tu chýbalo, teda chýbalo tu takmer všetko čo má mať katastrofický film, pamätám si len vydesené tváre v nejakej veľkej miestnosti ()

AdamDM 

všechny recenze uživatele

Už som chcel dať odpad, ale zase musí byť vo filme generál Landry. Vlastne všetko je rovnaké ako v jednotke, tuposť, nezáživnosť, zbytočné príbehy ....ó a áno, samozrejme jadrovú elektráreň postavia pri pri ložiskách plynu, čo značí nestabilnosť a zlomy. Nuž ale čo, zase to všetci prežili a tešíme sa na ďalšie pokračovanie :) ()

Reklama

kikka20 

všechny recenze uživatele

Mám ráda takové "katastrofické" filmy. Ale určitě vím, že by taková "malá" prasklinka nerozdělila tisíce kilometrů dlouhý kontinent. Ta propast byla široká 3-4metry.. podle mě by to mělo být širší.. o hodně širší.. Efekty, no, nic moc. Tři hvězdy jsem dala jen proto, že takové filmy mám ráda + dobré herecké výkony. ()

goniss odpad!

všechny recenze uživatele

ou džísis that was terrible... kde je podstatná děj? kde je zapletka? prezidentova dcera o ktere nevi ze je prezidenta, vrtulnik tesne pod vodopadem a pak se divi ze umrou, v casinu se najde manzel svou manzelku, a co to emlo byt pred tou ajdernou elektrarnou? ely film jsme mela pocit ze jsou vsechny efekty uplne mimo.. vzdycky kdyz se neco delo, pokazde u toho byla doktorka a nataceli to.. a mimochodem, no a ze se rozdelila amerika? :D pfff nechapu ()

Aethra 

všechny recenze uživatele

Upřímně, dobře jsem se u toho pobavila. Problémem může být fakt, že šlo o smrtelně vážně myšlenou záležitost... Velké minus za to, že jsem se nedočkala příletu Supermana, který by přiklonil zemské desky k sobě, a že největší americká jaderná elektrárna se dvěma chladicími věžemi musela být ochráněna naprosto civilním způsobem - výbuchem zemního plynu, jehož zásoby se nacházely tak 200 metrů od elektrárny... Jo, a sorry za spoiler ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama