Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rachel je divoká sedmnáctiletá dívka a matka to s ní nemá lehké. Pošle ji proto k babičce, kde platí přísná pravidla. V malé vesničce však vyjde najevo jedno velké tajemství, které je možná důvodem jejího chování... Sedmnáctiletá Rachel je dáreček k nezaplacení. Pije, zkouší drogy a je promiskuitní. Její matka Lily si s ní neví rady, a tak ji pošle do domu své matky Georgii, kam přísahala, že se sama nikdy nevrátí. Ta žije životem s jasně danými pravidly – Bůh je na prvním místě a těsně za ním je tvrdá práce. To samé vyžaduje od všech, kteří žijí u ní doma. Pro svou vnučku tedy zařídí práci sekretářky u doktora Simona Warda, místního veterináře, který neoficiálně léčí i lidi. Rachel s ním nejprve flirtuje, ale Simon ji odmítne. Stále chová nějaké city k její matce, se kterou kdysi chodil. Mezitím se Rachel skamarádí s Harlanem. Mladým chlapcem, který je mormon. Ten se Rachel svěří, že je stále panic a že si vezme dívku June, s kterou má domluvený sňatek. Rachel je rebelka, a když tohle slyší, začne jí Harlan lákat. Svede ho a poskytne mu orální sex. Harlan má takové výčitky svědomí, že spolu s Rachel jede za June a všechno jí řekne. Ta mu zakáže se s ní dále vídat a pověří své kamarádky z města, aby Rachel sledovaly. Rachel to štve, a tak jim jednoho dne řekne, že pokud jí budou nadále sledovat, zprzní všechny jejich kluky. Od té doby jí dají pokoj. Jednoho dne Rachel jen tak mezi řečí řekne Simonovi, že ji její nevlastní otec, Arnold, sexuálně zneužíval od jejích dvanácti let. Simon neváhá a prozradí to Georgii. To Rachel nečeká a tvrdí, že si vše vymyslela. Georgia zprávu i tak řekne své dceři, která je nejprve přesvědčená, že si Rachel vymýšlí. Přijede tedy za ní a snaží se zjistit pravdu. Později jí uvěří, začne pít a požádá o rozvod. To Arnold nechce nechat jen tak a za Lily přijede. Georgia ho okamžitě vyhání ze svého pozemku, ale Arnold odejde až pod hrozbou, že mu rozbije jeho nové, vysněné a milované ferrari. Rachel vidí, že její matka nedokáže unést pravdu, a proto řekne, že si celou věc vymyslela, aby zjistila, zda jí uvěří... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (222)

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Babička Jane Fonda to nemá se svou dcerou ani drzou vnučkou vůbec jednoduchý. Nakonec to všechno zvládá až s nečekaným přehledem. Kdyby měla Lindsay Lohan takovou babičku i ve skutečnosti, tak možná netráví tolik ze svého volného času po soudech, v kriminále a protialkoholní léčebně. Film docela příjemně překvapil. Zápletka konfliktu v rodině a konfliktu života vesnice-město dobrá a jednotlivé ženské role velmi dobré. Vcelku jsem i ocenil, že film postupně přešel z komedie do žánru rodinného dramatu. Dostalo to tím další rozměr, který jsem ani nečekal. Naštěstí tento skok do další dimenze našel oporu v hereckých výkonech. Matka alkoholička Felicita Huffman byla výborná. K mému údivu umí i Lindsay dobře zahrát. Škoda, že se to s ní v osobním životě tak sepsulo. Doufám, že se z toho dostane a ještě nám něco ze svého možná i talentu ukáže. 77% ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má jeden velký problém. Nálepku "romantická komedie". Protože to opravdu není. Je tu celkem ostrý slovní humor, pravda. A nějaká ta vztahová romantika taky. Ale to je jenom koření. Ve skutečnosti jde o rodinné drama. A docela povedené. Trio ústředních postav (potažmo hereček) je výborné, a co dostaneme, to je chutné a výživné. Pokud jste si ale objednali romantickou komedii, budete zklamáni. ()

Reklama

berusche 

všechny recenze uživatele

No jo, když já pořád vidím Achmeda (mrtvého teroristu), jak řve: Hello, I am Lindsay Lohan! a to prosím ožralej a v kufru na letišti, když do něj spadne (ona). Vtip. Ta herečka je sice dle mého kus, ale ten film zachránila Jane, protože ta hrát skutečně umí. Navíc mi role naší mladé nekonformní slečny prostě nesedla. Já bych ji ani neoznačila jako nekonformní, ale spíš takovou "lehčí". A tím pádem už mě ten zbytek ani nijak zvlášť netrápil. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Precizne zahrany kousek radoby inteligentni a rozmazlene kurvy v podani L.Lohan me privadi na myslenku ze tu holku to musel naucit sam zivot. Kdyz jsem usedal do pohodlne vyhrate sesle a chystal se skouknout tento, na prvni pohled, komedialne romanticky opus me myslenky zaplavovaly takove chmurne snimky jako napr.Denik B.Jonesove a jine romanticke nakysle sladarny. Nicmene po shlednuti jsem byl rad ze se ony chmurne myslenky vytratili a ja shledl spise nez komedialni romantiku, takove odlehcenejsi drama, na pozadi s jakymsi romantickym nadechem. A to je lepsi nez jsem cekal. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Jak poznamenala Payushka, Lindsay Lohan jako herečka nepředvádí žádný dechberoucí výkon, mnohem více si však cením vychytralosti castingových agentů, kteří ji obsadili do role velkoměstské fifleny, jež pozná středověk nábožensky upjatého maloměsta, a kuráže Lindsay Lohan do této role jít. Na druhou stranu se pak ale nedaří vytvořit skutečně pevnou dramatickou konstrukci, a tak motiv sexuálního obtěžování otčímem vyjde dost naprázdno. Prostě film, který se snaží být lepší, ale nemá dost odvahy na to nebýt jen další příjemnou americkou tragikomedií. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • Loď, která se nacházela přes ulici naproti Georgiina domu, sem byla umístěna, aby během natáčení zakryla sousední dům. (HappySmile)
  • Film byl do kin doručen pod krycím názvem Family Law (Rodinné právo). (HappySmile)
  • Lindsay Lohan (Rachel) obdržela během natáčení od studia výstražný dopis týkající se nedostatku její profesionality. Byla jí v něm vytýkána nezdvořilost, nezodpovědnost a neprofesionalita. Její způsoby byly označeny za chování rozmazleného dítěte, které ohrozilo kvalitu snímku, a pokud by v takovémto chování, které zdržovalo natáčení, pokračovala, hrozilo jí studio žalobou. (HappySmile)

Reklama

Reklama